Мощен старт на американското турне на рапър No1 на България 100 кила. След като прекара няколко дни в любимия Ню Йорк той зарадва феновете си там и постави началото на серия от взривяващи партита.
Това, което се случи в Чикаго обаче ще остави траен спомен в сърцата на българите тук. След Камелия и  Depp Zone Project, 100 Кила става третия български изпълнител през последните десетина години, за който публиката бурно вика "Още, още" в края на участието в Чикаго.
На концертите си в Ню Йорк и Чикаго 100 Кила беше всичко, което публиката няма да забрави дълго време. 
Още в началото заведениетo Escape Lounge  достигна капацитета си и десетки жлеаещи бяха върнати заради стриктните правила на градската управа. Всички места в заведението бяха резервирани още преди две седмици.
Ето защо организаторите обявиха нови две дати за Килата в Чикаго - 29 и 30 март (петък и събота), когато изпълнителят отново ще е в Escape Lounge.
Публиката остана повече от доволна от вечерта. От отваряне до затваряне рапърът беше сред феновете си и на сцената, като DJ и изпълни любимите им хитове на живо. Килата успя да се снима с всеки в заведението и мина да поздрави всяка компания.
ТУК.