Най-успешната жена в алпийските ски, Линдзи Вон, няма да минава под венчило с Пи Кей Събън, защото те отмениха годежа си и прекратяват романтичната си връзка, става ясно от съобщение на двойката в Instagram.Линдзи написа: "За последните 3 години Пи Кей и аз имахме невероятни моменти заедно. Той е мил, добър човек - някой, когото ще уважавам страшно много. Все пак, след дълго обмисляне, решихме да продължим напред поотделно. Винаги ще останем приятели и ще се обичаме един друг неимоверно. Молим да уважавате нашето уединение през това време."
Звездата от NHL изрази подобни чувства, като казва, че винаги ще цени времето , което са прекарали заедно като двойка и многото усмивки, които са споделили. Това е изненадващо скъсване, тъй като двамата изглеждаха много влюбени и никога не е имало публично видими знаци за турбуленция във връзката им. Двамата ходеха на почивки заедно, винаги с вид на много привързани и пуснаха тонове общи снимки, показващи близост. Линдзи беше много горда с годежния пръстен, който той й подари, и го носеше наперено на събитията, на които бяха заедно.
Иронично е, че двамата би трябвало вече да бъдат женени, но сватбата се отложи поради коронавируса. В интервю Линдзи спомена, че мислят за пренасрочване на датата някъде през 2021 година, но сега това вече не важи.