Старите обикновено са досадни моруци, но когато разбират от нещо, трябва човек да се светне и да ги слуша. Безспорно е, че те обикновено искат най-доброто за децата си и това е усетено от OnlyFans и TikTok сладураната Наталия Рейнолдс от Англия, която се вслуша в съвета на майка си и показва резултата в едно свое видео, което вече си навъртя 1,5 милиона гледания.Прави пари от мъжете, винаги казваше мама“ - гласи надпис в клипчето й в TikTok.Послушното дете така и сторило – направило си акаунт в OnlyFans, за да си плаща сметките, и сега вади по $36 000 на месец от видеата си. Който слушка мама и си папка яденцето, получава хубави подаръци. Ежемесечно. Вижте Наталия.Ама трябва и човек да случи на родители. Някои консерви карат децата си да учат и на старини се чудят що малкият михлюзин няма пари да им купи лекарство за глаукомата. Че сами са си виновни нямат и представа и няма и да имат. На майката на Наталия това няма да се случи.

Самата Наталия и съпругът й нямат проблеми с нейното видеосъдържание в OnlyFans. Ясно де, той трябва да е на тримата глупаци четвъртият, за да загърби закръглена сладурана, която вади по 36 К зелено, само защото я разглеждат и някакви на стотици и хиляди километри разстояние. Веднага личи, че и неговата майка го е съветвала правилно.

Разбира се, има и завистници, които бързат да осъдят това, което прави Наталия. Обаче кучетата си лаят, а керванът си върви. Наталия отговаря, че много хора правят същото и това далеч не е най-лошото нещо, а даже е много забавно. Щом й ринат по 36 К месечно, значи е права и се забавлява не само тя.

Не й пука за критиците, щом си пуска клипче как си наднича в панталонките, с надпис „това съм аз на всеки 10 минути, след като си направих пиърсинг на котенцето“.

Голямата подкрепа също е налице под форматна на почитатели, които се чудят какви са тези, дето имат проблем с клипчетата на Наталия. То си е за чудене.

Най-добре формулира ситуацията потребител, който пита критиците:

„Какво ви влияе на живота, след като тя не вреди не никого? Продължете си нататък!“

Никакъв проблем да си продължим, а докато гледаме доволната Наталия, да се сещаме да слушаме мама.