Жена от Флорида за кратко е 615-ият най-богат човек в САЩ, поне на хартия. Джулия Йонкоуски от Ларго, близо до Тампа, Флорида, отишла до банкомат да изтегли 20 долара и видяла че в сметката и има почти цял милиард! „Късметлийката“ обаче се притеснява от случая и иска да върне парите на собственика им.

Йонкоуски се е опитала да влезе в контакт с банката си, за да оправят грешката. Тя казва, че нито за момент не се е зарадвала, а даже се притеснила от огромната сума. Тя иска да върне парите на техния законен собственик и да се отърве от тях.

От банката няколко пъти не й отговорили, но накрая се обадили и й обяснили, че огромната сума от 999 985 855,94 долара представлявала всъщност негативен баланс – индикация за некоректен трансфер, който трябва да бъде разследван.

Чела съм истории за хора, които са взели парите или са ползвали от тях и после трябвало да ги връщат и не бих го направила,у защото не са мои - казва Йонкоуски – даже бях уплашена, защото съм чела и за киберопасностите, не знаех какво да мисля.“Джулия се оплака, че продължава да не може да се свърже със служител на банката, а само с автоматичната система за обслужване. Тя се надява грешката да бъде оправена скоро и да извадят парите от сметката й до няколко дни.Банката не е коментирала официално случая.