Истински талантливите хора рано или късно успяват и доказателство за това са постиженията на 41-годишната майка на 5 деца и бивша певица Кери Катона. Тя стана милионерка в британски лири от показване на топлес снимки на ценителите естети в OnlyFans и можа да си позволи да зарадва семейството си с шикозно Lamborghini.

За идеята си да изгрее в OnlyFans тя споделя, че е била чудесна за кариерата й.

„Казах на децата си какво ще правя и че ще съм топлес и ги запитах дали някой има проблем с това“ - спомня си тя.

Дъщеря й Лили изразиа недоволство, но Кери й казала да изчака, докато потекат парите и пак да си каже мнението. Излязла права.

Парите наистина тръгнали, децата всички са с Ipad, а новото й Lamborghini Urus се очаква да пристигне през март.

Преди седмица пък Кери хвърли светлина за плановете си за бъдещето, базирани на продължаващия й финансов успех от предлагане на висококачествено необременине с дрехи съдържание за издигане на духа в OnlyFans.

Тя е хвърлила око на имението в Чешая на стойност 1,9 милиона лири (над 3 милиона долара), което сега е наела, и да има колекция от дизайнерски чанти за 37 500 паунда.

Целият този финансов успех идва само 3 години след втория банкрут на Кери. Самата та се окачествява като човек, който спестява, но и харчи, когато е необходимо (като необходимостта да имаш Lamborghini или чанта от Louis Vouton за 3 500 паунда). Приоритети са битовите удобства, храната, училището на децата.

Кери продължава да си плаща по 9 500 паунда на месец наем за имението и се надява на администраторите на OnlyFans да не им дойде пак малоумната идея да премахнат голото съдържание от сайта.

Повече от ясно е, че ако, не дай Боже, това се случи, потребителите ще се разбягат със самодивски писък и ще се насочат към нормалните сайтове за голотии, разбивайки градени с години пот кариери на обичани от всички OnlyFans инфлуенсърки като самата нея.