Съдът в Мичиган се произнесе по странно дело, заведено от син срещу родителите му. Съдията постанови, че двойката трябва да заплати 30 441 долара компенсация на сина си, защото са унищожили колекцията му с порнография. Ето и историята: Когато 43-годишният Дейвид Уъркинг се развел с жена си, той се върнал в дома на родителите си, където живял 10 месеца. Прибирайки се у дома, той взел и колекцията си, която скрил в мазето.

По-късно се преместил да живее в Индиана и накарал родителите си да му изпратят вещите, включително и порно колекцията.

Но майката Бет и бащата Пол отказали. От представени пред съда имейли, които са си разменяли, става ясно, че са водени доста спорове по въпроса. В един те му припомнят, че са му казали, че не може да носи в дома им колекцията си с порнография и ако я намерят, ще я унищожат.
Става въпрос за около 400 видеокасети, 1600 DVD-та, списания за мъже и сексиграчки - в общо 14 кашона.
Дейвид има история с пристрастяването си към порнографията. Още в гимназията той бил част от банда, която печелела пари, разпространявайки снимки и филми с непълнолетни момичета. Когато узнали за това, родителите му се обърнали за помощ към полицията и ръководството на училището. Това силно увредило отношенията им.
Очевидно е, че и разводът му е настъпил в следствие на неговата зависимост.