Най-младата тото милионерка във Великобритания Кали Роджърс претърпя катастрофа, след като шофира под влиянието на кокаин, и сега живее на помощи, след като профука 1,8 милиона британски лири (2 480 940 долара). 33-годишната майка на четири деца катастрофира, след като автомобилът й излезе от платното и се удари в друг автомобил.

Кали вече има забрана да шофира, след като стана ясно, че е карала под влияние на наркотици. Дори се наложило полицаят да я напръска с лютив спрей.  

Тя спечели джакпота от лотарията на 16 години през 2003г., но вече го е похарчила.

Тя е участвала на хиляди щури партита, има три операции за уголемяване на гърдите, купила си е килограми наркотици и е дала 300 000 британски лири за дизайнерски дрехи. Освен това тя е раздала огромни суми на семейството и приятелите си. 

Изобщо животът й е пълен със скандали. Момичето просто не можа да понесе славата. Миналият декември, когато тя започнала да се среща с 31-годишния Джейсън Фийрън, нейни приятели прогнозираха, че нещата ще излязат извън контрол. Един от приятелите й написа:

 „И нека драмата започне“.

Проблемът с наркотиците се появява няколко години след печалбата. Момичето споделя, че е употребявала наркотици всеки уикенд.

[caption id="attachment_328374" align="aligncenter" width="615"] Сн.: Instagram[/caption]

Според нея това се дължи на внезапната слава, която я връхлетяла след като се превърнала в най-младата тото милионерка във Великобритания. И тъй като готови пари бързо свършват, момичето вече няма и една стотинка от джакпота. За да оцелява, тя разчита на социални помощи.