Как изглежда най-лошата свалка? Вероятно като тази, заради която Кейли Джоу написа на свое видео в TikTok “никога повече срещи“. Мъжът, с който вечеряла, се напил и преминал към проверка дали е избръсната под мишниците. Очевидно е, че не е уцелил подхода за секс на първа среща, ако това е имал предвид.

„Тръгнах в дъжда към колата си, за да се махна от него колкото е възможно по-бързо“ - споделя Кейли.

Тя е самотна майка на една дете и въпреки че инспекторът на подмишници не бил неин тип, решила да ме даде шанс, защото от доста време не било излизала на срещи.

Вечерята не вървяла зле по принцип и първо се забавлявала, но забелязала, че мъжът е изпил 4 бири още преди да тръгнат на бар.

По време на разговора Кейли споменала, че си бръсне краката с наистина остър бръснач. Мъжът отвърнал, че не знае дали да й вярва заради многото татуировки и тя се пошегувала, че не се бръсне въобще.

Тогава той и повдигнал ръката, погледнал отдолу и казал:

„Ако не се бръснеше, нямаше да съм на тази среща, среща, защото това е отвратително.“

Пишман свалячът даже обяснявал, че по принцип е феминист, но не харесвал небръснати. Кейли накрая му казала, че всъщност е женомразец, и си тръгнала, „защото нямаме време за това, дами“.

След ден мъжът й изпратил текстово съобщение, че това е била най-лошата възможна среща и че съжалява, че нещата тръгнари накриво.

Кейли се колебаела дали да се занимава повече със случая, но накрая все пак решила да му отговори:

„Беше 1000% най-лошата, която съм имала.“

За финал на краткото познанство тя му казала, че хора като него са причината за съществуването на феминизма.