Когато Холи Мадисън се премести да живее без наем в имението Playboy, тя изобщо не осъзнавала, че ще плаща за всички удобства в друга „валута“ – секс с Хю Хефнър. Сега на 41 години, амбициозната манекенка разказва как бляскавият живот бързо се превърнал в грозен кошмар. http://gty.im/1435621 Тя твърди, че е била откъсната от външния свят и била строго контролирана. Мадисън, която беше с Хефнър между 2001 и 2008 г., публикува през 2015г. взривоопасни мемоари за времето си, прекарано с издателя на Playboy, наречени Down the Rabbit Hole. http://gty.im/1698343 Сега телевизионната адаптация на книгата е в процес на създаване. В ролята на Мадисън ще влезе актрисата Самара Уивинг.

http://gty.im/1978079 Поредицата ще покаже това, което Мадисън е видяла да се случва зад портите на имението Playboy – където младите жени получават наркотици и са насърчавани да участват в оргии с Хефнър два пъти седмично. http://gty.im/74699596 „Те знаеха, че това е включено в офертата, за да живеят там и го очакваха“, каза Мадисън. http://gty.im/76193125 Ето какво е преживяла Мадисън в харема на Хефнър:

Групов секс и хапчета за отваряне на бедрата

Момичето я поканило на парти в имението Playboy. Мадисън си помислила, че това ще бъде нещо еднократно, но скоро започнала да присъства на неделните му празненства край басейна всяка седмица. Тя отказала наркотиците - но не успяла да откаже по-късно в имението, когато й казали, че е време да отиде в спалнята на Хефнър.