Трупът на единия от тримата чикагски жители, които бяха в неизвестност след смъртоносното срутване на жилищна сграда във Флорида, бе намерен. Тялото на 32-годишният Хуан Алберто Мора-младши се оказа между извадените от руините в сряда. То бе разпознато в четвъртък.

Мора-младши е завършващ студент от Loyola University, който във времето на срутването е бил на посещение при родителите си. Освен това е работил за Morton Salt в Чикаго.

Родителите му – Хуан Мора-старши и Ана Мора, са живели в срутената сграда. След нещастието и тримата са обявени за изчезнали.Родителите на младежа още не са намерени.Студентът от Университета на Чикаго, Илан Найбриф, както и роденият в Чикаго Ричард Аугустин също са в неизвестност след срутването на сградата.В четвъртък станаха две седмици от трагедията и усилията вече не са спасителни, а за намиране на телата на загиналите. Общият брой на потвърдените жертви стана 64, а още 78 души са в неизвестност, съобщи на пресконференция в четвъртък Даниела Кава, кмет на окръг Маями-Дейл, където стана нещастието.