Сякаш глобалната пандемия не беше достатъчно лошо нещо – напът са Трета световна война, третият анархист и жестока катастрофа. Или поне това е предсказал за 2021г. пророкът Нострадамус. Нова документална поредица от осем части на Discovery+ изследва в дълбочина загадъчните предсказания на астролога. Мишел дьо Нострадам, който починал през 1566г., е възхваляван от векове, защото много от предсказанията му са се сбъднали. На него се приписва, че е познал атаката срещу кулите близнаци на 11 септември 2001г. в Ню Йорк, възходът на Адолф Хитлер, Големият пожар в Лондон и много други бедствия.

http://gty.im/89857172 Но има още много – неговите 942 пророчества продължават чак до 3 793г. Документалният филм разказва как катастрофално земетресение ще засегне Калифорния и река Мисисипи ще се раздели наполовина. Британски експерт Боби Шайлер, който се появява в сериала, казва, че третият „антихрист“ най-вероятно вече е на Земята. Ако го гледаме от добрата му страна, поне според Нострадамус, има още много живот на Земята. http://gty.im/543758834 Боби Шайлер, който изучава френския гадател повече от десетилетие, казва: „Нострадамус наистина говори за нещо, което нарича окончателен пожар, огън от небесата, събития на ниво изчезване, две или три, което вероятно би се случило близо до 3797, но той споменава няколко пожара преди това. Ще има и други." Ето част от предсказанията му:

Война и наводнения

Земетресение

Третият антихрист

Боби обяснява: „Антихрист по дефиницията на Нострадамус са хора, които са отговорни за смъртта на невинни хора, като Хитлер или Наполеон. Мисля, че скоро ще се появи третият антихрист, вероятно през следващите десет до 20 години.Боби казва: „Мисля, че през следващите няколко години, със сигурност този век, може да започне Третата световна война.Нострадамус казва, че ще бъде масивна, дълга война, от 25 до 29 години, последвана от по-малки войни.“