Ако не се оформи ясно мнозинство в 48-ия парламент, ще се случи един, така да се каже, предизборен бюджет, в който всеки ще налива разходи. Все пак да се придържаме към рамката на бюджета и той да бъде реално изпълним. Това заяви Никола Минчев от "Продължаваме промяната" в ефира на БНТ . "Продължаваме промяната" държи да има повече засилени социални разходи в бюджета. Другото са инвестиционните разходи, каквито имаше и в бюджета за 2022-ра, който приехме в края на февруари", заяви още бившият председател на Народното събрание. "Ще подкрепим ДБ в позицията им за войната в Украйна по отношение на подпомагане на украинската армия.

В крайна сметка това също е страна от бившия източен блок, има съвпадение и с техниката, с която разполагаме ние и украинската армия.

Там не се казва кога това ще се случи.

Възможно е смяна в Банката за развитие и Фонда на фондовете.

„На този етап ние смятаме, че цялата отговорност правителство да падне е на „Има такъв народ“, ГЕРБ и ДПС. Сега ГЕРБ и ДПС са в парламента – тяхна е отговорността, след като избирателят им е дал първото място на изборите, да съставят работещо мнозинство“.