България не е бедна, а безобразно крадена държава.

Какво постигнаха
 добавиха 2 млрд лв. в бюджетапреустановиха безконтролните практики над 2 млн. възрастни българи получиха допълнителен доход към пенсиите сиподкрепиха и малкия и среден бизнесинвестициите в страната се увеличиха създаването на 1000 нови работни мест Българската банка за развитие (ББР) твърдата заявка за нулева корупция във всички сфери.
Програмата
 
За българите в чужбина
 подобряване качеството на консулските услуги, улесняване на гласуването зад граница и активна връзка с българите по света.

Защо да гласувате за „Продължаваме Промяната“

 
  • Защото „Продължаваме Промяната“ е вярата, че ние, българите, имаме достатъчно сили и трябва да напуснем последните места в европейските и световните класации за стандарт на живот и свобода.
  • Защото „Продължаваме Промяната“ е проект за управление, който ще постигне висок икономически растеж чрез нулева корупция и чрез компетентност на всички нива.
  • Защото „Продължаваме Промяната“ съчетава в себе си както управленски идеи за развитие на бизнес средата и малкия и средния бизнес като икономически гръбнак на обществото, но също така и идеята, че е недопустимо цели социални и възрастови групи в България да живеят под прага на бедността.
  • Защото „Продължаваме Промяната“ е път към нова България, запазила неунищоженото от своята природа и превърнала го в модерен туризъм, в зелена точка на Европа, като място за живот и правене на бизнес.

*Платена публикация