Трудолюбивите хора често остават неоценени и получават завист от околните за успешната си професионална кариера. Горе-долу такъв е случаят на 29-годишната проститутка от Манчестър, Никола Пари, чиято популярност сред клиентите й донесе неприятности. Наложи й се да напусне общинското си жилище заради оплаквания на завистливи съседи от „шумен секс“ и опашки от чакащи клиенти пред дома й.

В нормални обстоятелства Пари щеше да си работи в някой хотел в центъра на Манчестър, но пандемията промени стереотипите на почти всички.

Секс труженицата реши да последва правителствените препоръки за работа от къщи и това накрая свърши зле. Съседите не проявиха разбиране и се оплакаха от шумния секс на отворени прозорци и от оргиите с по десетина мъже в нейния новооснован „дом на греха“. Това, разбира се, от очевидна завист, че не са поканени на приятните вечеринки.

Съседка се оплака, че Пери я карала да й гледа едногодишното дете, докато работи, а друг комшия сподели, че е виждал опашки от по няколко души да чакат в колите си пред къщата й.

Полицията се намеси, когато съседка, която си водела дневник на неприличните "взаимодействия" на Пери, съобщила, че е виждала и други секс работнички в дома й и че един от клиентите предложил на самата нея, докато си седяла в градината.

При друг случай проститутката била видяна на покрива на дома си с предупредително писмо от асоциацията по настаняване, като крещяла:

„Всичките сте шибани копелета! Кой от вас се оплака от мен? Имам шибано писмо!“

Конфликтът се изострил, след като самата Пери се оплакала, че съседите й пречат да работи според указаните мерки. След разследването, което бе проведено, тя получи обвинения.

Свидетелствата за непристойната й дейност накрая й навлякоха присъда, още повече, че тя се призна за виновна в нанасяне на щети и в притежание на кокаин. Освен това призна вина и за неподдържана собственост, показване на публично място в непристоен вид и причиняване на публично недоволство.

Накрая получи 12 месеца подписка и общественополезен труд, 80 лири глоба и задължение да плати 180 лири допълнителни разходи. Пари ще трябва да се подложи и на 6-месечна терапия за изчистване.

За времето на подписката тя живее в Блекпул.