Редица анализатори, следящи внимателно темата за показването на дамските прелести, са отбелязали тенденцията булките да се явяват на сватба във все по-разголени рокли. Наистина сватбеният ден е възможност да блеснеш в цялата си красота и наскоро една симпатична булка я е използвала по запомнящ се начин – като изважда почти всичко на показ.

Риеле – модел с 500 000 последователи в Instagram, си измайстори за сватбената церемония рокля, която покрива задника й чисто символично, и позира с нея пред църквата. Тя „не вижда проблем“ в това и заяви, че е искала да избегне традиционния стил и се стремяла към нещо „безпрецедентно“.

Получило й се е.

„Ако любимият е одобрил – това е негово“ - заяви тя по време на снимките.

Тя си направи фотографии в роклята, която оставя почти всичко на показ, като в няколко от тях се подчертава точно задният й изглед.

Горната част на роклята е една идея по-консервативно в сравнение с долната, но не повече. Долната е направена от прозрачна материя, която позволява пълна панорама, а горната е плътна, но без презрамки и с изразително деколте. Има и разрез на корема, през който се вижда пъпът, така че роклята всъщност прикрива доста по-малката част от фигурата на Риеле.

Към тоалета има дълъг воал, тиара и бели ръкавици.

Инфлуенсърката е известна с ощастливяването на феновете си със секси снимки, така че изборът на булчински тоалет не е чак такава изненада за тези, които са в час с материала.

Някои все пак бяха шокирани и коментираха кройката, но Риеле заяви, че има подкрепата на „най-секси“ булките и че не вижда проблем във външния си вид.