Меган Фокс и Машийн Кели пуснаха снимки от парти за Хелоуин. Звездната двойка е с предизвикателни костюми, предполагащи и такова поведение, още повече като се вземе предвид и на кого подражават.

Двамата са облечени

36-годишната Меган Фокс, майка на три деца, и 32-годишният и приятел шокираха феновете си за звездното парти за Хелоуин "Касамигос" в Бевърли Хилс. Машийн Кели публикува снимки и видео, на което двойката пресъздава наркомани на задната седалка на автомобил. Вижда се как Кели шмръква със завита на фуниийка банкнота бял прах, наподобяващ кокаин, от гърдите на Меган. След това той облизва остатъка и двамата се целуват страстно.
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 

Публикация, споделена от Mr. Pink (@machinegunkelly)

Тоалетите са почти

 
Вижте тази публикация в Instagram.
 

Публикация, споделена от Megan Fox (@meganfox)

Памела носеше такъв тоалет, с какъвто Меган е облечена,  на тържественото парти за откриването на Hard Rock Hotel & Casino Las Vegas преди повече от две десетилетия. около разпространяването на секс записа на двойката "Пам и Томи". Той е направен от тях самите по време на медения им месец през 1997 г.

Памела Андерсън и Томи Лий

в Мексико през 1995 г., след като се срещат само четири дни преди това.Видеозапис по-късно е откраднат от дома на двойката, в който двамата са под завивките. Изтичането му в мрежата води до съдебно дело между Памела и компанията, която разпространява касетата. Макар Памела и Томи да печелят съдебния процес и сумата от 1,5 млн. долара, те не успяват да спрат изцяло филма.Ранд Готие е този, който открадва касетата, заедно с целия сейф от дома на Лий и Андерсън и я продава на компанията разпространител.