Финалистката от бразилския конкурс за апетитни задни части Miss Bum Bum - Каролина Леккер, разкри строгата си програма за хранене, основен елемент от която е "5-часова сексуална диета". Каролина съобщи, че се подготвя за финал на конкурса в Бразилия след няколко дни и обяви, че е започнала строга програма за хранене.

Подготовката включва специална програма за хранене, за да се отърве от излишните килограми. Леккер заяви, че пази форма благодарение и на "сексуална диета" в продължение на цели 5 часа, която най-ефикасно топяла мазнини.

Финалът на Miss Bum Bum, един от най-популярните конкурси за красота в Бразилия, ще се проведе в Сао Пауло на 5 август. Каролина Леккер е сред 15-те финалистки за короната.

Обяснявайки, че е започнала диета за сексуалност, за да гори калории, Леккер каза: "Започнах диета за сексуалност, за да горя калории. Ще спазвам тази диета поне 4 дни в седмицата, по 5 часа на ден. Комбинирах диетата за сексуалност с физически упражнения, за да се подготвя още по-добре за големия финал".

Конкурсът "Miss Bum Bum" в Бразилия е единствената по рода си надпревара за красота, която оценява апетитно изглеждащи женски дупета, типично "бразилски", превърнали се в нарицателно в цял свят. Правил в конкурса е, че не може да участват момичета, които са се подложили на операция за уголемяване на дупето. Целта е да се определи коя от всички претендентки има най-красивото, добре оформено и сочно бразилско дупе.