Треньорът на руския национален отбор по футбол Станислав Черчесов забрани присъствието на „красиви момичета“ в съблекалнята на неговите възпитаници на европейското първенство и с това вгорчи живота на смятаната за най-сексапилна фенка на тима – порнозвездата Наталия Немчинова.30-годишната красавица е верен фен на "Сборная" и стан хит сред телевизионните оператори и зрителите на световното първенство в нейната страна преди три години, когато обираше всички погледи, докато се радваше на своите от трибуните.Уебсайтовете за съдържание за възрастни описват Наталия като модел „без задръжки“ и звезда от луди купони. Нейните снимки започнаха да се появяват и харесват през 2016 година, когато тя е направила и дебюта си в порното.

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Natali Andreeva (@modelandreeva)

Тя е много популярна, но сега надеждите й да се срещне с любимците си „зад кулисите“ бяха брутално попарени от безсърдечния Черчесов.
 
View this post on Instagram
 

A post shared by Natali Andreeva (@modelandreeva)

Треньорът коментираше случая с поп звездата Олга Бузова - бившата съпруга на на бившия руски национал Дмитрий Тарасов, за която имаше слухове, че е имала достъп до съблекалните на европейското първенство. Черчесов отрича това. Той смята, че тимът си е заслужил критиките след загубата от Белгия и трябва да се реваншира на феновете. Запитан дали Бузова ще може да се срещне с играчите, треньорът отсече:Ние, разбира се, няма да допускаме красиви момичето в съблекалните“.
 
View this post on Instagram
 

A post shared by Natali Andreeva (@modelandreeva)

Прав ли е за тази крайна мярка? Русия спечели втория си мач срещу Финландия и има шансове да продължи, но дали тъгата по Наталия Немчинова и Олга Бузова няма влоши играта на „Сборная“ в най-решителния момент?