ОВЕН

Отделете малко време, за да останете насаме със себе си и си направете равносметка за постигнатото. Ако нещо не ви харесва, сега е моментът да помислите защо сте го допуснали и съответно – да промените нагласите или поведението си. Имайте предвид обаче, че звездите ще ви подтикнат по-скоро да трансформирате нещо в себе си – ако го направите, след време ще усетите, че и външните обстоятелства са различни. Вниманието ви ще бъде приковано към неизяснени взаимоотношения или към въпроси, чието разрешаване все още не сте довели докрай.

ТЕЛЕЦ

Във ваша полза ще е да не подхождате лекомислено и да сторите каквото се налага. Може отговорностите да ви дойдат малко в повече, да трябва да полагате големи усилия или да проявявате търпение, а също и да правите нещо, което не ви е особено приятно. Но това не бива да ви спира – ако искате всичко да става по лесния начин, едва ли може да откриете трайно решение. Финансовите въпроси ще излязат на дневен ред, като препоръката е ако имате някакви задължения, да направите каквото е по силите ви и да ги платите. Ако работите с чужди пари, бъдете коректни и не злоупотребявайте с доверието на партньорите си.

БЛИЗНАЦИ

Днешният ден е подходящ за уреждане, за коригиране, както и за прекратяване на вече установени финансови взаимоотношения, а не за сключването на нови. Възможно е между вас и половинката ви да се появят несъгласия, но не се притеснявайте – всичко ще отмине толкова бързо, колкото е дошло. Като цяло ще изпитвате потребност от внимание и по всяка вероятност ще го получавате. Към средата на деня ще се наложи да внимавате с изказванията си – възможно е с остроумието и прямотата си да засегнете нечии чувства – най.вече на партньора си.

РАК

През днешния ден може по-трудно да постигате разбирателство с околните – особено с хора, с които сте свързани емоционално. Има вероятност да се чувствате изолирани, разочаровани или обидени. Дори да се случи това обаче, препоръката към вас е да не обвинявате другите и да не изпадате в самосъжаление, а да помислите дали и вие не носите отговорност за създалата се ситуация - явно има нещо, което поражда това отношение. Ако пък не се разбирате с човека до себе си или с член на семейството, от вас зависи да направите нещо, за да се изясните и да намерите компромисно решение.

ЛЪВ

Вижте днес какво е реалното положение и в случай че не ви харесва, помислете как да подходите, за да го коригирате. Към средата на деня може някой да ви каже нещо, от което няма да ви стане приятно. Ако обаче се вслушате в думите на въпросния човек, нищо чудно да извлечете някаква полза – например да видите ситуацията от друг ъгъл или да откриете някаква истина за себе си. А ако отправяте обиди, ще си останете само с оскърбленията. Вечерта ще бъдете в по-добро настроение, а някои негативни емоции, на които сте били подвластни, ще отминат както са дошли.

ДЕВА

В случай че все още имате конфликт с някого, ще проявите обективност и ще се възползвате от възможността да влезете лесно в разговор с него. Ще е много благоприятно време за срещи, общуване и събирания – както с близки хора и приятели, така и в по-широк кръг. Прекарвайте по-дълго време сред хора – ще ви се отрази добре, и не се налагайте над околните – така всичко ще върви по-леко и без излишни конфликти. В романтичен план ви очакват приятни изненади – ако не сте обвързани, може някой да ви привлече, ако пък имате партньор, по-лесно ще сте обект на вниманието му.

ВЕЗНИ

Важни решения ще вземете днес самостоятелно. Последното обаче ще важи, само ако човекът до вас не ви ограничава и ви осигурява възможност да бъдете такива каквито сте. В случай че е ревнив или не ви дава правото да имате свои лично време и интереси, или пък вие се държите така, тогава не се учудвайте, че в любовта не ви върви и срещате трудности. Бихте могли да изгладите противоречията, но за целта трябва и вие, и човекът до вас да си кажете един на друг от какво имате нужда и да не допускате връзката ви да се превръща в бреме.

СКОРПИОН

Ще проявявате склонност към разточителство – поради това бъдете по-умерени в харченето, за да не останете после без пари. Най-добре е да се въздържате да правите големи вложения и покупки, но ако все пак сте решили да харчите, мислете повече и не действайте импулсивно. В служебен план денят е много благоприятен да довършите каквото сте започнали. Не прекалявайте с яденето и пиенето – точно сега тялото ви ще бъде по-уязвимо, а ако сте подложени на по-голямо натоварване или наскоро сте изпитвали силни емоции, задължително си дайте почивка, за да не се отрази стресът на здравето ви.

СТРЕЛЕЦ

Денят ще започне чудесно за вас – ще имате добро настроение, тъй като желанията ви ще се изпълняват, независимо дали става дума за очакванията ви за подаръци и финансови бонуси, или е за нещо нематериално като например постигането на хармония в отношенията с любимите хора. На каквото и да сте се надявали, има голяма вероятност да го получите и това да стане причина да се почувствате добре. Много подходящ момент да организирате парти или да устроите събиране с приятели – ще си изкарате чудесно и ще се забавлявате. Тези от вас, които имате някакво хоби, отделете повече време за любимото си занимание.

КОЗИРОГ

Не се оправдавайте с липсата на време – кога, ако не сега, ще успеете да си откраднете няколко часа. Ако го направите, ще ви завладее вдъхновение и ще изпитате истинска наслада от работата. В случай че пътувате, бъдете малко по-внимателни и не си правете стриктни планове – може да се изправите пред някои затруднения или да попаднете при непредвидени обстоятелства. Не е задължително обаче ситуацията да бъде неблагоприятна – възможно е да имате интересна среща или объркването в крайна сметка да се окаже за ваше добро.

ВОДОЛЕЙ

Днес ще проявявате по-голяма разточителност, но вие вероятно вече сте си направили добър разчет на финансите, така че едва ли ще имате проблеми заради харченето. Възможно е нещо изведнъж да се заплете, а друго, което вече се е объркало, да се нареди от само себе си и да намерите търсеното решение. Не е изключено дори да получите примамливо предложение, което ще имате възможност да обмислите. Каквото и да се случва, трудно ще успявате да предвидите развоя на събитията, така че по-добре се откажете и оставете съдбата да ви изненада както е решила.

РИБИ

Днес се настройте позитивно към случващото се – ако нещо се промени, ще бъде за добро, дори идеята за промяна да не излиза от вас, а да е дошла от друг човек. Времето не е благодатно за работа, освен ако не се занимавате с изкуство или ако това, което правите, не ви доставя наистина голямо удоволствие. Към средата на деня е възможно да станете раздразнителни или да се напрегнете заради някои проблеми у дома. Възможно е родителите си да поддържате трудни отношения – по някакъв въпрос да сте на различни позиции или да се чувствате неразбрани.