ОВЕН

През днешния ден ще проявявате силна склонност да се отдавате на размишления и анализи, като причината за това вероятно ще бъде някакъв проблем в личния или в служебния ви живот. Може да задълбаете в него така, както не сте правили досега, да си дадете сметка как се е стигнало дотук, и дори да откриете някои свои грешки. Макар че е нормално да съжалявате за нещо случило се преди, няма как да върнете миналото, така че не прекалявайте. Ще имате възможност обаче да се поучите от грешките си и евентуално да коригирате поведението си.

ТЕЛЕЦ

Недейте да се фиксирате върху хората, да ги обвинявате или да се опитвате да ги променяте – това ще бъде загуба на време и енергия. Концентрирайте се върху себе си и върху това, с което вие сте допринесли за определена ситуация – така ще извлечете нещо ценно за себе си, което да ви бъде от полза в бъдеще. Денят е много подходящ за освобождаване от излишното в най-общ план. Тези, които сте водили някакви преговори, концентрирайте се върху тях и направете каквото е нужно, за да ги финализирате – дори да не постигнете успех начаса, ще имате напредък и ще може да се поздравите с победа.

БЛИЗНАЦИ

Като цяло денят е благодатен за вас, що се отнася до парите и финансовите операции – ако се потрудите, ще имате и нужната ви подкрепа, за да постигнете целта си. Потърсете сами отговорите на въпросите, които ви вълнуват, и дали сте готови да поемете отговорността за последствията, които ще има. Намеренията ви са осъществими, но като всичко останало, има и други начини да ги постигнете. Вслушайте се във вътрешния си глас и се доверете на интуицията си. Започнатите от вас начинания ще предизвикат интереса на много хора и ще спечелите поддръжници за каузата си.

РАК

Справедливото ви отношение към онеправданите ще ви изведе на водещи позиции. Не бива да се стряскате от бързото развитие на делата ви, ще имате подкрепа и сили да доведе нещата си до край. Новостите ще укрепят вярата ви, правейки ви пълноценни, съдържателни и истински хора. Предстоящо пътуване ще ви донесе емоции, ще ви обогати с впечатления и нови запознанства, и в крайна сметка ще ви направи доволни. Общуванията ще ви зареждат с идеи за бъдещи начинания. Животът ви се променя, давайки ви увереност, сила и бързи реализации.

ЛЪВ

С достоверни решения и практични действия ще ускорите приключване на делата, които ви носят финансови придобивки. В стремежа си към промяна, не пренебрегвайте уменията си, които владеете до тънкости, с тях ще спечелите. На дребните неща гледайте философски и не им позволявайте да ви владеят. За вас важна роля ще играе деловата ви активност, за сетен път ще покажете устойчивост на психика и характер. Търсете нещата, които ви липсват, отворете сетивата си за доброто. Общуването с успели и приятни хора ще ви даде импулс да разкриете собствения си потенциал.

ДЕВА

По пътя към целта са възможни препятствия, не се предавайте. С възможности сте да подобрите живота си, работете. Грижейки се за себе си, обръщайте внимание и на обкръжението си. Не загърбвайте проблемите им. Участвайки в решението им, помагате и на себе си. Проумеете ли го, ще сте постигнали всичко. Работейки усърдно върху преките си задачи, ще откриете перспективи за професионалното ви развитие. Нова работа ще мотивира други от вас да опреснят знанията и уменията си, с които да се наложат. Подготовка за изпити или други лични изяви ще ви направят по-организирани и пестеливи на думи и средства.

ВЕЗНИ

Събитията около вас и в живота ви ще променят отношението ви към много неща. Формулирайки слабите си места, ще работите за преодоляване на допуснатите пропуски и ще се стремите към пълноценен живот. По-малко споделяйте намеренията си и бъдете по-активни в реализацията им. В отношенията си с другите ще запазите, както и досега, уважението им и ще затвърдите авторитета си на почтени хора. Финансите ви ще се повишават, в края на деня очаквайте придобивки. Здравословното ви състояние също ще се подобрява, но заслугата е изцяло ваша.

СКОРПИОН

Перспективите, към които се стремите, са на път да стигнат до вас. Нова работа или включване в нов проект ще ви подтикнат да поработите върху подготовката си за тях, за да се покажете в добра форма. Изпити или други лични изяви ще ви направят по-организирани и в същото време пестеливи на думи и средства. Събитията около вас така ще се подреждат, че щете или не щете, ще промените отношението си към много неща. Полезно е да си признаете и формулирате слабите си места, както и да работите за преодоляване на допуснатите пропуски.

СТРЕЛЕЦ

Успеете ли да вземете правилните решения, ще водите пълноценен живот и ще влияете позитивно на всички около вас. По-малко споделяйте намеренията си и бъдете по-активни в реализацията им. Изразената ви готовност да сте полезни ще запази уважението на другите към вас и ще затвърди авторитета ви на почтени хора. Финансите ви ще се повишават, здравословното ви състояние също ще се подобрява. Преоткривайки себе си, ще общувате с открито сърце и по-лесно ще ви се отдава реализацията на нещата, които планирате. Голямата част от тях са свързани със семейството и с решаване на неотложни въпроси.

КОЗИРОГ

Някои от вас ще акцентират върху уменията си, придобити и нови, и рекламирайки ги, ще повишат известността и доходите си. Проблемите на ежедневието ще ви направят непримирими към очевидното нежелание на някой да работи за решаването им, но се въздържайте да предизвиквате ненужно конфликти и демонстрирате превъзходство на интелект и възможности. Ако действително е така, работете за общото добро, като не търсите светлината на прожекторите. Ще имате своите професионални и творчески успехи, но не и без подкрепата на хората, които тихо присъстват до вас.

ВОДОЛЕЙ

Любовта ви изпълва с усещането, че не грешите и можете да се справите с всяко предизвикателство. Животът ще ви предложи изненади, които в повечето случаи ще ви радват с приятни вълнения. Ще станете по-витални, активни и успешни и ще работите за професионалното си и личностно израстване. Ще ви се отдава по-бързо и лесно да решавате проблемите си, като оставите в миналото колебанията и нерешителността си. Довежда се енергия, която ще подобри живота ви във всичко. С постигнатото ще привличате интереса на другите върху собствената си личност.

РИБИ

С изявите си ще печелите популярност, въздействайки позитивно на околния свят. Не допускайте промените в живота ви да пораждат у вас нездрави мисли и желания. Останете си отговорни и добри хора, еднакво отдадени и на близките си, и на света около вас. Ако връзката ви с партньора е непълноценна и ви потиска, във ваша власт е да промените нещата, дори това да означава раздяла. Вземайте решенията си, слушайки повика на сърцето си. Насочете уменията си за добри цели и с възможности за напредък. Ако заложите на професионалното си усъвършенстване и издигане, базирайки се на богатата си творческа мисъл и работа, няма да сбъркате.