ОВЕН

Ще ви се отдава по-лесно да общувате и да влизате в съдружия с подходящите хора. В договорените отношения ще постигате това, към което се стремите. Премереният риск ще ви носи печалби, стига да сте убедени в правотата на мислите и действията си. Последващите събития ще го потвърдят, но внимавайте какво и пред кого приказвате, защото ако в нещо се провалите, то това може да са не премерените ви думи и необмислените ви действия. Проявете благородството си и към нуждаещите се. Материални придобивки и осъществени желания.

ТЕЛЕЦ

През днешния ден ще се стараете и повече, но ще приключите навреме започнат проект, очакванията ви от който са най-вече финансови. С изявите си в професионалната сфера ще се заговори за вас и от други хора, присъствието ви е забележимо за широката публика и това се отнася за всички представители на знака. Това ще ви направи далеч по-уверени в себе си и ще ви мотивира да не спирате в развитието си. Благодарение на всичко това ще се поздравите с материални и духовни придобивки. Няма да липсват предложения за по-добра позиция на работното място или в друга сфера, която ви интересува.

БЛИЗНАЦИ

Кризата е факт, с който всички се съобразяват, но и носи възможности за изява на качества, които при други обстоятелства могат да си останат не пробудени. Не пренебрегвайте никого и нищо, съдбата предлага възможности и от вас зависи те да са благоприятни за вас. Социално и политически ангажираните ще се занимават с организацията на предстоящо значимо събитие, за което няма да им липсва внимание и подкрепа. Вашата печеливша карта е на път да бъде изтеглена, но за това трябва да вземете участие и вие. Желанието ви да сте сред първите ще ви постави в деликатни ситуации.

РАК

Ако си поставяте реални цели, рискът ще бъде минимален, ще постигате повече и ще оставате доволни от резултатите. Имате безспорен потенциал и не бива да спирате в устрема си. Винаги когато имате нужда от подкрепа, ще я намирате. Здравословни проблеми ще ви създават повече напрежение. Потърсете мнението на повече специалисти. Не се задоволявайте само с една консултация. Това ще ви гарантира и повече сигурност. Семейството има какво да ви даде, не го пренебрегвайте. Насочете се към общите настроения и тръгнете от там, търсейки конкретното.

ЛЪВ

За много от вас денят е свързан с приятни изживявания и промени. Много хора ще ви повярват и последват, но не без причина. Ще бъдете натоварени с повече отговорности, предвид предстоящите събития. Духовността и проникновението ви ще ви помогнат да съзирате най-ценното у другите, като ги насърчавате към доброта и съпричастност. Това ще ви осигури резултатност в общата работа. В личния ви живот ви ще имате вълнуващи и по-малко вълнуващи моменти. Комфортно ще се чувствате в компания на хора, с които споделяте общи интереси и имате по-специални отношения.

ДЕВА

Днес са възможни някои разочарования от хора, считани за близки. С променливо настроение ще се вглеждате повече към добрите перспективи. Ще насочите енергийния си подем в подкрепа на плановете си и няма да спрете, докато не постигнете очакваните резултати. Добрите ви идеи се нуждаят от хора, с които да ги осъществите. Възползвайте се от всички позволени начини, за да привлечете повече съмишленици в подкрепа на каузата си. Заставайки с авторитета си и показвайки умение в преговорите, ще постигате повече в сравнение с други при същите условия.

ВЕЗНИ

Не забравяйте и по-често изразявайте уважението си към хората до вас, покажете им своята съпричастност и потиснете егото си. Това ще ви направи достъпни и ще ускори постигане на общите ви цели. Настроението ви ще се подобри от финансовите успехи и материални придобивки, които следват. Други ще се посветят на домашни задачи или обучението си, всеки според интересите и влеченията си. Бихте могли да се застраховате от недоразумения, като се държите естествено и потиснете напиращото за показ самочувствие. Енергията ви ще повиши вибрациите и духовните му послания ще стигнат до вас.

СКОРПИОН

Колкото по-навътре навлизате в детайлите на проблемите, толкова повече ще ви се отдава да ги решавате, предвиждайки събитията, свързани с тях. Желаете или не, но ще ви занимават отношенията с хора, които стоят встрани от живота ви и които най-общо казано не бихте потърсили сами. Каквито и емоции да ви възпират, покажете великодушието си и не скъпете вниманието си към тях. Има защо да се случва това и скоро ще го разберете сами. Ще върнете изгубеното си уважение и вяра. Размишлявайки върху случващото се, ще задълбочите философските си познания за живота и ще осъзнаете по-добре своето място в него.

СТРЕЛЕЦ

По отношение на близките си се старайте да не нараните чувствата им към вас въпреки очевидните грижи, които полагате за тях. Игнорирайте емоциите, които могат да застрашат брака ви и спокойствието на всички ви. От друга страна, ако се чувствате щастливи в компанията на трети лица, не се възпирайте, светът има нужда от вас такива, каквито сте. Нужна ви е изобретателност, разсъдливост и добра лична организация, с чиято помощ част от целите ще постигнете, а до други ще се доближите. В тази връзка е много вероятно да получите приходи, които са ви дължими, но вече няколко пъти са били отложени.

КОЗИРОГ

Ако сте намислили да реализирате някакво пътешествие, дори и наблизо, ще го направите без затруднения и ще е свързано с незабравими емоции. Не се очакват промени, засягащи личните отношения. Не е подходящо точно сега да стартирате нови проекти. Може да подготвите условията за осъществяването им, но не и да започвате с реализация. Много по-полезно ще е, ако анализирате подробно постигнатото и най-вече непостигнатото до момента и си дадете ясна сметка за причините с доза самокритичност. Част от замислите не са реализирани поради лично ваши пропуски, важно е да знаете какви.

ВОДОЛЕЙ

Що се отнася до семейните дела, не предизвиквайте с поведението си изблици на ревност. Провокативните ви действия няма да доведат до нищо добро. Някои дребни и наистина излишни разправии и с колегите може да ви наведат на мисълта, че не би било зле да си намерите нова работа. Импулсивните решения обаче не са съвсем за предпочитане. Преди да „яхнете метлата“, преценете внимателно всички „за“ и „против“. В крайна сметка, ако установите, че подсъзнателно отдавна сте го искали, може да стартирате търсенето, но се ограничете само до това.

РИБИ

Шансовете да попаднете на нещо подходящо за допълнителна работа в началото на деня са много по-големи, така че по-добре изчакайте. Не е изключено да се запознаете с човек, от когото също да получите съдействие. Най-после ще „пожънете“ резултатите от вложените към момента усилия. Без бързане и без тревоги ще успеете да довършите започнатото и да погледнете направеното от позицията на страничен наблюдател. Естественият ефект от цялата процедура ще е, че ще получите приходите, на които се надявате. Разпределете ги с грижата на добър стопанин.