ОВЕН

Използвайте част от получените напоследък финансови постъпления, за да направите някаква приятна изненада за близките или да позволите на самите себе си предпочитано преживяване, за което все не разполагате с подходящи условия. Отделно от това заделете резерви. И не започвайте нищо ново, все още. Дайте възможност на цялостната картина да се „избистри“ в съзнанието ви. Социалният ви живот ще е по-интензивен от обикновено. Използвайте събитията, на които сте поканени или сте се включили по свой почин, за да стабилизирате позициите и да разширите влиянието си.

ТЕЛЕЦ

С малко повече инициатива бихте могли да презентирате постиженията, уменията и замислите си, при това без да предизвиквате завист и да си създавате врагове. Полезни съвети, напътствия, а и подкрепа ще получите от представител на противоположния пол, впечатляваща личност с безспорно влияние. Не смесвайте деловите отношения с лични. Изведнъж ще осъзнаете, че се налага задължително да довършите всичко отложено и изоставено, защото от това зависи материалният ви статус. Почти сигурно е, че ще успеете, като се имат пред вид способностите ви да се концентрирате бързо и трайно.

БЛИЗНАЦИ

След като предадете свършената работа в уговорения срок, ще получите достатъчно убедителен приход, за да си позволите едно от развлеченията, които виждате само на рекламните клипове. Направете го, но без излишна разточителност. Не забравяйте, че освен материалното обезпечение, източник на положителни емоции е и добрата компания, която зависи от личния ви избор. Ако имате недовършени преговори и неоформени сделки, ориентирайте се преимуществено към тях. В процеса на уточняване ще се появят нови участници, с чието съдействие ще стигнете до клаузи, изгодни за всички страни.

РАК

Ще си осигурите печалбата, на която се надявате, но няма да я получите наведнъж, а за един по-дълъг период от време. След като се справите с деловите задачи, помислете за имиджа и настроението си. Подгответе се подобаващо, защото не само обичате, но и умеете да го правите. Всичко ново случващо се ще се окаже изключително дълготрайно и стабилно. Интересен факт е, че не вие ще сте инициатори на тези иновации, всички те ще се случат под външно влияние. В професионален план е възможно да получите предложение за участие в нов съвместен проект, който е с конкретен срок на изпълнение.

ЛЪВ

Единственото, с което трябва да се съобразите, е, че не бива да си позволявате допълнителни разходи. Не се изненадвайте, ако изведнъж се окажете въвлечени в нова любовна връзка. Ще протече вълнуващо и когато и да завърши, ще е без негативни последствия. Попадайки на изгодна покупка за дома, уточнете условията за рекламация. Професионалните ви задължения ще останат в рамките на обичайното и със сигурност няма да ви затруднят. Заемайки се със задачи, зависещи само от вас, разпределете времето си така, че да проверите и вече направеното.

ДЕВА

Едва ли ще се натъкнете на грешки, но пък ще можете да внесете някои полезни актуализации. Ако наскоро сте преживели раздяла, не обръщайте поглед назад. Каквито и промени да се случат, предвидени или не, ще са резултат от два фактора – обмислете внимателно и довършете всичко започнато. Не е подходящо да отлагате каквото и да било за по-късно, защото условията ще се променят и така и може да не разполагате с втори шанс. Особено старателно внимание обърнете на личните отношения. Не споделяйте съмненията и вълненията си със случайни събеседници.

ВЕЗНИ

Опитайте се да изгладите противоречията си с хората от най-близкото ви обкръжение – роднини, семейство, колеги, съседи. Успокоявайки емоциите, ще си осигурите един прекрасен дългочакан празник. Ексцентричните ви идеи този път ще са съвсем навременни. Каквото и да ви хрумне, ще се случи на точното място, в точния момент и най-важното, за да ви помогне да се измъкнете от някаква неприемлива ситуация. Другата истина е, че във всички тези моменти ще получавате изненадваща, но и абсолютно улесняваща помощ.

СКОРПИОН

Не се задоволявайте с постигнатото, може да се окаже, че задачите ви изведнъж са нараснали лавинообразно. Не се стресирайте и не се отказвайте. Проявете последователност, упоритост и се постарайте да довършите всичко, което зависи лично от вас. Няма да съжалявате. Не само ще се справите по най-добрия начин, но и ще привлечете вниманието на хора, от които зависи спонсорирането или финансовото подпомагане на проекти, имащи особено значение за личностната ви реализация. В личен план можете напълно да разчитате на близките си. Ще направят за вас повече от това, на което някога сте се надявали.

СТРЕЛЕЦ

Време е да се отворите към нови духовни, географски и професионални хоризонти, да продължите напред, като постигнете напредък и успехи. Сцената е ваша и чака да блеснете с талантите си. Контролирайте страстта, реакциите и спонтанността си. Чувствате се изпълнени с положителна енергия, тъй като работните ви дела вървят добре и бъдещето ви се усмихва. Канализирайте излишната си енергия в неща, които ще направят живота ви по-лесен. Вътрешното спокойствие ви помага да се справите възможно най-добре с повишените си задължения.

КОЗИРОГ

Семейните въпроси ще изискват вашето пряко участие, но ще бъдат уредени по най-добрия възможен начин. Погрижете се за себе си, намерете време за почивка. Денят не е подходящ за радикални промени в професионалната или личната сфера. Тези от вас, които планират да направят презентация за нещо ново, което са подготвили, е по-добре да изчакат по-подходящ и позитивен момент. Шансът да започнете нова връзка, тези от вас, които са необвързани, е много висок, които са във връзка, ще могат значително да подобрят климата в отношенията.

ВОДОЛЕЙ

С големи дози вълнение, оптимизъм и енергия ще започнете новия ден. Някои от плановете ви обаче сякаш не вървят с темповете, които бихте искали. Избягвайте напрежението и търканията на работното си място по глупави причини и съсредоточете усилията си върху собствената си работа. В областта на кариерата ви няма да навреди да ухажвате началниците си, в някои разумни граници, разбира се. В романтичния ви живот може да има приятни развития, особено за тези от вас, които са необвързани. Нов човек може да навлезе в живота ви по динамичен начин.

РИБИ

За вас започват по-екстровертни дни и особено дни, в които ще сте в настроение да експериментирате с нови неща. Това, което се иска от вас, е да бъдете отворени, възприемчиви към нови преживявания и да имате волята да съживите любовния си живот. Ще бъдете по-изразителни, по-очарователни за другите и не е изключено в близко бъдеще да възникнат някои интересни запознанства. Ако сте необвързани, трябва да запомните, че трябва да бъдете по-селективни главно в любовния си живот. Вашето дипломатическо поведение ще играе важна роля Възможно е да има различия в мненията с партньор, колега или друг, но със спокойствие можете да се справите с проблема.