ОВЕН Ако сте се предоверявали на някого, хранили сте големи очаквания, които е нямало как да се оправдаят, или сте се надявали на нещо, но то не се е случило, не се гневете на себе си. Ако сте се раздавали прекалено много за някого, само и само за да му помогнете, нищо чудно да установите, че пътят, по който сте поели, не ви води към добри резултати. Спрете и разсъдете – може би е време да преосмислите своята роля във взаимоотношенията и да промените поведението си.  

ТЕЛЕЦ Онези от вас, които днес ще попаднете във вихъра на нова любов, или решите, че сте срещнали своята сродна душа, опитайте се да стоите здраво стъпили на земята. Заради риска от заблуди и измами, не се доверявайте прекалено, не си правете прибързани изводи, не давайте пари с лека ръка – особено през втората половина на деня. Иначе ще е благодатен ден за творчески труд, особено ако е свързан с писане. Дори да не се занимавате с подобна дейност, сигурно е, че ще ви подейства добре, ако опишете своите преживявания.  

БЛИЗНАЦИ Поставяте си цели, чието изпълнение изисква освен финансов, интелектуален, професионален, но и времеви ресурс. Всичко това се отразява на емоционалното ви състояние и колкото и да сте здравомислещи и праволинейни, промените просто са задължителни. Заради доброто ви сърце и готовността ви да сте полезни, ще получите обич в замяна, но не пренебрегвайте себе си, за да не провалите плановете си и да не се справите със задълженията си.  

РАК Оглеждайте делата си от всички страни, защото допуснатите грешки ще ви измъчват дълго. Станете по-наблюдателни и не съдете за околните по първото си впечатление от тях, защото може да ви подведе и от това да последват загуби за вас. Вие също ще се почувствате наранени, срещайте несправедлива оценка за себе си. Във всички случаи няма да ви липсва амбиция и активно ще работите по реализация на нови проекти и съвместни действия с чуждестранни партньори.  

ЛЪВ В процеса на работа ще изглаждате различия и ще постигате разбиране по общи въпроси. Анализът и себеанализът през втората половина на деня ще ви бъде от съществена полза не само за кариерата, но и за личния ви живот. Ако сте необвързани, интересът към вас ще се засили, но наред с това и съмненията ви. Слушайте сърцето си, но и не се надценявайте, защото никой не е незаменим. Не рискувайте в нищо и най-вече с парите на други хора, поверени ви за управление.  

ДЕВА Нова любов, работа, смяна на обкръжението - денят ще бъде успешен за много от вас. Внимателно обмисляйте думите и решенията си, без да избързвате и да се поддавате на импулсивността си, за да не сгрешите. Трудностите обаче няма да ви подминат, но не рискувайте в нищо и не се изкушавайте да инвестирате, нещо, което ще бъде обречено на провал. Ако спазвате изискванията, с изненада ще установите, че делата ви се развиват добре и много от вас ще се поздравят с успехи.  

ВЕЗНИ До средата на деня се съсредоточете само върху текущите си и започнати през изминалата седмица задачи, а следобед може да планирате пътувания, част от които и задгранични. Всички онези занимания, които могат да ви осигурят добри доходи, ще бъдат толерирани от съдбата, стига да сте активни и последователни в работата си. На работното място и в общуванията си избягвайте спорове и не налагайте мнението си по всички въпроси, само за да поддържате своя имидж, защото това ви обрича на изолация.  

СКОРПИОН В семейството ще имате възможност да стабилизирате отношенията с близките ви. Необвързаните може да срещнат подходящата половинка и да създадат семейство. Контролирайте емоциите си и не споделяйте съкровените си тайни с новите си познати, за да не останете неприятно изненадани, защото не всички са такива, за каквито се представят. В семейството отношенията ви ще са хармонични, но в интимния си живот бъдете внимателни.  

СТРЕЛЕЦ Днес може да останете изкушени от много внимание и да проявите лекомислие, което ще ви струва скъпо. Отделяйте повече време на близките си, заетостта ви не може да бъде вечно извинение за отсъствие на грижи и внимание. Любовта и подкрепата им е важна за вас. Започвате деня в отлична концентрация, което е предпоставка за професионални успехи и признание. Не бива да се главозамайвате от успехите си.  

КОЗИРОГ С практичен усет за нещата ще работите върху програмата си и ще постигате набелязаните ви цели както на работното място, така и в семейството. Не бива да живеете с нагласата, че сте незаменими и всички са длъжни да се съобразяват с претенциите ви, защото така блокирате пътя си занапред. И на вас ще се наложи да се съобразявате с чуждото мнение и изисквания, породени от обстоятелствата, за да се предпазите от грешки и пропуски.  

ВОДОЛЕЙ Сред обкръжението ви има немалко хора, които се отнасят резервирано към решенията и поведението ви. Сред важните ви уроци е да приемате хората и да общувате нормално с тях. Онези от вас, които сега започват своята професионална кариера, ще имат съдбовна закрила и ще намерят бързо своето място в живота. Денят е подходящ за сключване на брак. По отношение на парите бъдете бдителни и не оставайте незащитени интересите и авторитета си, особено ако работите в подкрепа на други хора.  

РИБИ Чувствителността ви днес може да ви създаде излишни главоболия, особено що се касае до професионални и лични въпроси. Често забравяте добрия тон и това води до емоционално натоварване, което се отразява неблагоприятно на здравето и отношенията в семейството ви. Не пренебрегвайте задълженията си към партньора и близките ви, за да не задълбочите отношенията си и това да доведе до разрив и мисли за развод, в случай, че сте трайно обвързани.