ОВЕН Не се опитвайте да надскочите себе си, най-вече в професионален план, и не се обвързвайте с непосилни задачи, за да докажете на околните своята изключителност и по-високата си самооценка. В тази връзка е възможен застой в делата ви, но търсете вината в себе си и се опитайте да поправите грешките си. Няма да липсват трудности, за това добре обмисляйте действията си. Не е срамно да се откажете от цели, за осъществяването на които времето все още не е настъпило.  

ТЕЛЕЦ Посрещате началото на деня в добро здраве и активна кондиция за работа в обществения живот. Чувствате се добре, обкръжени от хора, които внасят ведрина и настроение в живота ви. За някои това е начин да избягат от самотата, а за други - от семейните задължения, но отсъствията от дома носят риск да си създадете проблеми с брачния ви партньор. Съдбата ви дава възможност да започнете нови проекти, стига да сте с овладени емоции и ясни цели.  

БЛИЗНАЦИ Обмисляйте внимателно думите си, за да не си създавате проблеми и да предизвиквате сами провалите си. В разговорите си бъдете съсредоточени и предпазливи. Избягвайте споровете, за да не изгубите доверието на обкръжението си. Там, където ви липсват знания и опит, не демонстрирайте превъзходство, за да не се чувствате неразбрани и изолирани. Откажете се от начинанията, колкото и примамливи да са те. Не взимайте и не давайте кредити.  

РАК Емоционалната ви нестабилност ще повлияе на семейните ви отношения, старайте се да избегнете конфликти в семейството и сред вашите роднини и приятели, за да не ги дистанцирате от себе си и да ги превърнете в кармични врагове. Ще бъдете в относително добро здраве, ако си наложите умереност и търпение. Не се оплаквайте и не си създавайте сами проблеми, заради които да се утешавате с алкохол. Имате незавършени задачи, в семейството също са възможни разногласия по финансови въпроси.  

ЛЪВ Не давайте пари назаем, защото няма да си ги получите, дори и ако сте поставени пред твърди условия от нечия страна. Справите ли се с това, пред вас ще се отворят по-светли хоризонти, ще отхвърлите професионалните си и други ангажименти и ще се поздравите с успехи. Важно е да останете балансирани и да не се поддавате на емоции и провокации, които могат да съсипят нервите и здравето ви. В семейството ще се радвате на хубави отношения, ще имате подкрепата на близките ви.  

ДЕВА Приятелите няма да ви изоставят, в случай че търсите помощта им. Предпазвайте се от преумора и по-често търсете начини, помагащи ви да се разтоварите от стреса. През втората половина на деня си организирайте пътувания, обогатявайте знанията си, без да робувате на неконтролирани емоции и желания да властвате, за да съхраните енергията и светоусещането си. Работете за стабилизиране на отношенията в семейството си, възможни са проблеми с възрастни роднини.  

ВЕЗНИ Ще се радвате на спокойни отношения в семейството и навън, ако сте добронамерени и правите повече компромиси, без да прехвърляте задълженията си на другите. Настроени сте положително и това ще се отразява на връзките и позициите ви в службата и в обществото, за сметка на близките ви, които се чувстват пренебрегнати и често остават в сянката ви. Отнасяйте се с разбиране към проблемите на обкръжението ви, за да не рефлектират върху вас.  

СКОРПИОН Възможно е да се задълбочат депресивните ви състояния, каквито също са възможни заради претовареността ви в офиса. За много от вас обаче денят ще е изпълнен с романтични вълнения, флиртове и закачки, от които за съжаление няма да последва нищо сериозно за вас. Останете внимателни при запознанствата и не осветлявайте плановете си с всеки, за да не последват разочарования. Не забравяйте семейните си задължения. Погрижете се и за здравето си.  

СТРЕЛЕЦ Разчитайте само на себе си и не прехвърляйте задълженията си на друг. Съсредоточете се върху собствените си дела и не обсъждайте чужди действия. Бъдете активни и не се възгордявайте и от малкото, с което превъзхождате някого, за да не съжалявате. Вслушвайте се в собствения си разум и интуиция, а чуждите съвети подлагайте на ревизия, защото каквото излъчвате, това и ще посрещате. За предпочитане са индивидуалните занимания, за това не е препоръчително да се обвързвате с финансови съдружия.  

КОЗИРОГ Бъдете добронамерени в общуването си и не завиждайте на ничии успехи. Несемейните да не бързат с решението си за сключване на брак, често и под чуждо въздействие, защото могат да сгрешат в избора си. В здравословен план не се очертават непреодолими проблеми, стига да не сте припрени и да искате да свършите всичко веднага, за да не блокирате пътя си към целта. Ще общувате с лекота и ще обменяте интересуваща ви информация, ще създавате нови приятелства и партньорства.  

ВОДОЛЕЙ В личните си отношения не проявявайте корист, не се надценявайте и не изневерявайте на интимния си партньор. В моменти на униние и депресии ви минават мисли за раздяла и нов път в живота, после нещата се променят и повтарят отново. Както и досега, в много от случаите ще проявявате собственическото си чувство и желание да обсебвате и когато усетите, че нещата излизат от контрол, да се дистанцирате.  

РИБИ Време е да изясните пред себе си какво искате и с кого бихте желали да продължавате занапред, да сте коректни и да не поставяте никого в заблуда. Сред обкръжението ви има хора, които може да се намесят неканени в живота ви, както и такива, които се чувствате пренебрегнати и озлобени към вас заради отказа ви да ги финансирате. Не си губете енергията да се обяснявате и поддавате на провокациите им. Бъдете търпеливи и умерени във всичко.