Хора от екипа, снимащ „Мисията невъзможна“ 7, са станали обект на нов изблик на гняв на холивудската звезда Том Круз. В момента той снима продължението на култовата лента в Лондон. В сряда на бял свят излезе запис, в който се чува как звездата крещи на хора от екипа за това, че не спазват противоепидемичните мерки.

Това преляло чашата на напрежението, което се трупа от месеци. Според хора от екипа му, той не можел повече да издържа заради всичко, което прави, за да продължи да снима. "Той е разстроен, че другите не приемат противоепидемичните мерки така сериозно, както и той", смятат приближените му.

Те добавят и че Том е този, който се чувства отговорен за продукцията, след като е вложил толкова много време и пари, за  да подсигури сигурността и да може да снима.

Седмият филм от поредицата "Мисията невъзможна" беше една от първите продукции, спрени заради коронавируса още през февруари, когато снимките бяха във Венеция. Снимачният процес беше подновен през септември. Филмът "Мисията невъзможна 7" трябва да излезе по кината през ноември 2021 г.