Открийте ни и в

10 тайни и явни желания на мъжете

публикувано

на

Сексът за мъжа е необходим като въздуха, водата или храната.

Какво искат мъжете? За какво мечтаят те? Как си представят идеалната  спътница и своя живот с нея? Точно сега ще се опитаме да вдигнем булото за  всичко това  и още много друго.

1. Както добре знаем, всички хора имат потребности от първо ниво (да се  хранят, да  спят, да продължат рода) и потребности от второ ниво (да се самореализират, да  обичат, да контактуват). Мъжете не представляват изключение от това правило  и затова  за нормалното съществуване на мъжете на  първо място е нужна храна, колкото и  банално  да звучи това. Когато вечер мъжът се прибира от работа уморен и гладен,  единственото,  до което се свеждат всички негови мисли – това е топлата вкусна вечеря. И най- добре е да  я подсигурите за любимия, защото, когато потребностите му от първо ниво са  удовлетворени, вече може да се премине към реализация на второто ниво, а оттам  чувствата на мъжа към вас ще бъдат задействани с пълна сила.

2. Мъжът е обикновена личност, на която нищо човешко не й е чуждо. И  той също като  жената се стреми да реагира съобразно ролята си в този свят, т.е. иска да изглежда  мощно  и внушително. Представителите на мъжкия пол основно се стараят да развиват  своята  фигура в посока увеличение на мускулите си. Някои се занимават с различни  видове  борба. Всичко това изхожда от желание да се самоутвърждават.

3. Желателно е да отделим като отделна точка желанието на мъжа да  превъзхожда  жената интелектуално. Ето защо вашият любим винаги има потребност да може  да  борави с най-напредналата техника, да бъде в крак с прогреса, да може не само да  разбере някоя новина, но и да я обясни: на жената.

4. Мъжете по своята същност са вечни борци, активисти, откриватели. Те  изкарват  пари, поемат върху себе си отговорността за решаването на сложни въпроси,  контролират  ситуациите на различни фронтове в живота. Техният делник преминава в бесен  ритъм. Но  независимо от цялото това надбягване, и на тях им се иска да имат убежище, в  което  винаги да могат да се върнат и в което винаги някой ще ги чака. В своя дом мъжете  искат  да избягат от светската суета и да се насладят на спокойствието на семейния  живот. Ето  защо мъжката част от планетата така цени жените, които умеят да поддържат  благоприятна атмосфера в общия дом.

5. Като още една малка слабост на мъжа се явява желанието му, каквото и да се  случва, той да може да влияе на хода на събитията, да бъде явната причина за  различните промени. Каквито и да са те – семейни, любовни, работни,  политически и  даже: исторически. Всеки мъж се осъзнава като, макар и малък, но много значим  център на  голяма вселена. Така те чувстват своята оглавяваща всичко роля.

6. За да имаш деца, трябва по някакъв начин да ги възпроизведеш, затова едно  от  главните желания – инстинкти, за мъжете се явява сексуалната потребност (в очите  на жените това желание изглежда и единственото). При това сляпата  потребност,  биологическата. Сексът за мъжа е необходим като въздуха, водата или храната. Ако  мъжът  дълго време не е правил секс, той става заядлив, раздразнителен, агресивен,  затова е по-добре, ако това не му липсва.

7. Потребност от женска ласка, нежност, грижа. Колкото и да изглежда като  суров звяр  на външен вид мъжът, в своята същност той си е малко момченце, което иска да се  притисне към женска гръд и да се почувства нужен и любим. Мъжете даже повече от  жените се нуждаят от ласки и грижи. Иначе към какво да се връщат след своите  вечни  изтощителни битки и ненужната светска суета?

8. Да бъдат в обществото или над обществото. За личностите от мъжки пол  въпросът за лидерството стои остро още от детството. Ако момчето не е прието от  връстниците си, а още повече, ако е често обиждано от тях, то е безкрайно  нещастно. В  юношеските години мъжете искат да бъдат душата на компанията, в младостта си –  шефове, и така до безкрайност. Много малко от тях си дават за това сметка, но дори  и така  същността не се променя. Ако мъжът има единомишленици, той се чувства като  част от  общност и това му доказва, че не е единствен в своите въжделения.

9. Като говорим за женска/майчина ласка, не може да подминем и бащинския  авторитет. Момчето е изпитва необходимост от детството да вижда пред себе  си  могъщата фигура на бащата, неговата твърда позиция, непреклонната му воля, за  да си  представя какъв трябва да бъде истинският мъж, да се сравнява с него, да се  стреми към  някакъв идеал. Най-общо казано, наличието на авторитет е много важно за мъжа,  макар че  това желание рядко се осъзнава от тях.

10. Както и в живота на всеки човек, за мъжа са много важни финансовото  благополучие и стремежът към приключения. При това не в смисъл на екзистенц  минимум, а колкото повече, толкова по-добре. Това е и разбираемо, все пак нали,  когато  мъжът разполага с достатъчно пари, които той сам е спечелил, се смята за напълно  реализирана личност. Няма значение в какви приключения  се впуска мъжът – всеки  има свое разбиране за това. Важното е да се разиграе кръвта, да кипи адреналинът.

 

 

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни.
За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

⇩ Коментирайте ⇩

Най-четено

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА