Открийте ни и в

Референдума на Слави Трифонов

3,777 желаещи за кастинга на Слави

публикувано

на

На кастинга за бъдещи политици, които да влязат в партията му, са се явили „хора от различен пол и възраст. Хора, завършили различни университети, включително и най-престижните в света. Хора с изумителна биография”, твърди Слави Трифонов в писмо до медиите. Неговото начинание все още няма своето име, но има амбициите да управлява България, защото според шоумена с всеки изминал ден ставало все по-ясно, че политическата класа и начинът, по който тя се избира, са нещо „архаично, неспособно, зациклило, корумпирано и има нужда от брутална промяна”.

Според него хората, които са изявили желанието да участват във все още „безименната” му формация, са различни от сегашните политици. „Образовани и доказали качествата си. Хора, които могат да представляват България и всички нас в съвсем друга светлина. Да бъдат политиците, които заслужава една модерна и цивилизована държава”, настоява Слави.

С писмото си шоуменът изразява огромната си благодарност и уважение към всеки един от кандидат-мераклиите за власт, които са точно 3,777 души. Накрая Слави Трифонов допълва, че българи, които са на върха в световни университети като преподаватели, а и българи, които имат много успешен бизнес из целия свят, са се съгласили заедно с екипа му да проведат събеседването с желаещите да участват в подобен проект.

„Така че аз и моят екип сме готови да проведем това събеседване на датите 2, 3 и 4 февруари 2018 г.  Ще излъчвам събеседването на живо в интернет, за да може всеки един от вас, уважаеми съграждани, да бъде обективно информиран за това, което се случва”, заключава тв водещият.

Слави Трифонов през годините лансира различни визии за България и все още остава неясно коя от тях ще избере за партията си. В определени периоди той е бил за президентска република. Друг път се е изявявал като краен националист. В следващ момент е бил точно на отсрещната страна, заявявайки, че ЕС трябва най-сетне да стане единна държава, с което индиректно е пожелавал закриването на България като такава.

 

 

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни.
За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

⇩ Коментирайте ⇩

Най-четено

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА