Открийте ни и в

Ахмед Доган

Астроложка предсказва революция или политически убийства през март

публикувано

на

Силва Дончева

Революция, политически убийства и драматична обстановка в Русия, това показва астрологичната карта в следващите три месеца, съобщи астроложката Силва Дончева пред BG VOICE. В последните дни на март 2013 г. ще се наблюдава необичайно и рядко срещано съвпадение на небесни тела в началото на знака Овен. Самият знак на Овен също носи символиката на  нещо ново, екстремно, обновяващо и неочаквано. Той е символ на нова мисъл, на ново внезапно действие, на обрат, на взрив. Това въздействие е върху цялата планета. Налице ще е троен съвпад, и то съвсем не толкова точен между Марс и Уран в знака на Овен заедно със Слънцето. Такъв е имало в далечната 1934 г. на 19-20 април в самия край на знака. На 20 април 1934 г. например Химлер става шеф на Гестапо. Това е и годината, в която Вермахтът се заклева във вярност на Хитлер след смъртта на президента Хинденбург и Хитлер получава пълната власт в Германия.

Така в последните 10 дни на март и началото на април 2013 г. светът ще се окаже пред нещо съвсем ново и в тежък сблъсък със старото и закостенялото. Не трябва да забравяме, че на 27 март Марс и Плутон ще са също аспект, който ще подсили постоянно действащото напрежение между Уран и Плутон. Новото начало означава сътресение, изненада, обрат. Ще се случи както в мисленето на хората, така и на съвсем реален физически план. При толкова много взаимодействия между 20 март и 2 април очакваните събития ще са много и на различни пластове. На първо място, ще има нови съюзи и разрушаване или преструктуриране на стари. На някои места това ще е с военни действия или с по-твърд тон. На второ място, това ще време на огромна синдикална дейност, на масови протести и създаване на множество нови организации. Ще бъде пълно с абсолютно неочаквани  и непредвидими ситуации. Ще се преструктурират и военни съюзи, ще има нови правила и нови действия. Военното напрежение в света ще се засили. Ще има нови военни споразумения, както и нови военни действия и ново огнище на конфликт.

Дипломацията, особено явната, няма да е силна, защото Венера е слаба в Овен. Тя обаче се подхранва от съзвездието на Риби, което е зад знака на Овен и това ще й позволи да действа с изключителна потайност. Така равновесието ще търси трудно и бавно зад кулисите. При такива аспекти е силно завишена опасността от атентати, катастрофи, взривове, проблеми с авиацията, боеприпасите, срив на комуникационните системи, опасност от радиоактивно замърсяване, внезапни шокиращи мнения и новини, непредвидимо поведение на групи и отделни хора. Медиите ще бъдат ангажирани много активно в случващото се и ще бъдат на преден план. Могат да бъдат и причина за голям конфликт. При такива аспекти се активират и събития, които имат връзка с космически програми, както и със събития извън Земята. Възможни са необичайни космически явления. Ще бъдат направени важни научни открития, някои от които ще определят развитието на енергетиката и комуникациите в следващите десетилетия. Това ще е момент, в който много хора ще имат възможност да променят начина си на мислене и да се адаптират към новата епоха.

Разбира се, за всеки човек или държава това въздействие е индивидуално и зависи от конкретните разположения на тези конфигурации към собствените му светила и планети. В България това ще бъде време на нови политически структури, на нови сдружения, коалиции, явни или задкулисни споразумения. Ще има размествания в държавните постове, като това ще касае най-вече силовите министерства и структурите, свързани с енергетиката. Ще има засилена синдикална дейност, както и множество конфликти и протести. България ще подпише нови договори в областта на енергетиката, военните си структури и синдикалните дейности. В ЕС ще има нова ситуация и нови споразумения, в която България ще вземе активно участие. При такъв тревожен аспект е завишена опасността от политически убийства, атентати, провокации и спонтанни революции. Системите за сигурност, както и всякакъв вид технически съоръжения могат да аварират. Като цяло техническите неизправности ща са повече от обичайното. Всеки човек трябва да прецени спрямо собствената си звездна карта къде се намира тази конфигурация от планети в Овен и да се съобрази с евентуални както положителни, така и отрицателни ефекти.

Един от известните български политици, който има рожден ден точно в тези дни, е Ахмед Доган – 29 март. Той ще бъде много активен, ще влезе в нови споразумения, ще постави ново начало в живота си, ще има нови съдружия и коалиции, ще е в сферата на медийното внимание. Опасността от всякакви неочаквани, опасни и екстремни събития около него, както и във връзка със здравето му, също са налице. Други политици, които мога да изпитат негативното въздействие на конфигурацията в Овен, са Иван Костов и Лютви Местан – и двамата родени в началото на знака на Козирог. Те могат за вземат прибързани и опасни решения относно коалиционни партньори, да подпишат договори  и споразумения, които не са в полза на партиите и личното им развитие.

И не на последно място тази голяма активност в знака на Овен през март-април 2013 г. ще доведе и до нова ситуация в Русия и разкриването на нови и също неочаквани тенденции в развитието й. Новите формации и съюзи няма да бъдат в полза на сегашното управление и на консервативните сили там. Истинските размери на случващото се в руската страна ще бъдат ясно забелязани през следващите 2 години както в политическо, така и в научно отношение.

 

В последните дни на март ни чака рядко срещано съвпадение на небесни тела в началото на знака Овен

 

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни.
За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

⇩ Коментирайте ⇩

Най-четено

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА