Открийте ни и в

Женски работи

Божествени тела

публикувано

на

Ясно, че няма как да постигнем моделски размери от раз, пък и портокалова­та кожа бързо ни връща в реалността. Особено, когато настъпи моментът да съблечем зимните дрехи и да ги за­меним с любимото мини. Досадният целулит ни напомня, че наистина е вре­ме да се погрижим за тялото си. И тъй като причините за появата на порто­калова кожа са комплексни, то и сред­ствата за намаляването или възпре­пятстване на появата й също вървят в комплект. Ако разчитате само на магически антицелулитен лосион, няма да успеете да постигнете завидни ре­зултати.

Задължително ще трябва да комбинирате употребата на крема с редовни физически упражнения и рационално хранене, без много мазнини и прием на повече вода. Танците на лю­бимата музика също ще свършат ра­бота. Освен това ще се чувствате по-тонизирани и ще се сбогувате с тан­цова стъпка с пролетната умора. Уп­ражненията помагат и за стимулиране на кръвообращението и премахване на токсините. Важно е да знаете, че антицелулитните продукти се ползват само за период от месец, така че непо­средствено преди лятото може да си направите един курс. За да се преборим ефективно с целулита освен, че е нужно да направим промени в ежедневния двигателен и хранителен ритъм, е необходима и помощта на съвременните технологии в лицето на акустичновълновата терапия и радиочестотният лифтинг. Методите са напълно безопасни и имат за цел бързо и безболезнено да преборят неравностите по кожата, да я стегнат, както и да се елиминират задържаните отпадни продукти, вода и токсини в замяна на доставка на по­вече кислород и подобрено кръвообра­щение.

Плосък корем пък може да постигнете с ком­плексната процедура за отслабване и оформяне на съвършена фигура Dibi Shape Perfection. Това е моделиращата и антицелулитна терапия, при която само след няколко процедури ще се чувствате преродени и готови да по­срещнете лятото в най-съвършената си женствена форма.

Какво прави Dibi Share Perfection? Предпазва от натрупване на мазнини и коригира, или направо премахва, излишъка около местата, които първо ви се набиват на очи в огледалото – талията, бедрата, любовните дръжки. А от целулита не остава и помен.

За да е по-голям ефектът, „изгаряне­то” на враговете на съвършената фигура продължава и вкъщи – с термоактивен моделиращ гел и термоконцентрат рол-он за моделиране на та­лията с ефект „плосък корем”. Бръчиците около очите подсказват, че трябва да приемате калциев флуорид – има достатъчно медикаменти, които го съдържат, а той осно­вен елемент на кожата и се грижи за еластичността на тъканите, кости­те и сухожилията. Подходящ е за про­филактика и лечение освен на целулит, така и на разширени вени и стрии. Подпухването на лицето пък е свиде­телство, че ви липсва натриев хлорид – познатата ни готварска сол. Разбира се, употребата на медикаменти, съдържащи натриев хлорид, трябва да бъде консултирана със специалист. Чрез него ще регулирате водния баланс в организма и транспорта на хранителни вещества. При дефицит на натриев хлорид възниква опасност от дехидратация и проблеми с метаболизма, а при излишък се затормозява изхвърлянето на течности и се стига до отоци.

Бръчките около ушите и лъ­щящата кожа пък издават, че ви тряб­ва силицея, която е известна с колагенообразуващото си действие, бори се с бръчките и има мощна антицелулитна сила, защото поддържа в добра форма кръвоносни­те съдове и така в съединителната тъкан не се задържат токсини и вред­ни вещества (не се образуват целу- литни депа). Комбинацията от тези 3 соли се приема 2-3 месеца по 5 таблет­ки от всяка сол на ден.

 

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни.
За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

⇩ Коментирайте ⇩

Най-четено

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА