Открийте ни и в

България

ИТН се подслушват и записват (НА ЖИВО)

Радостин Василев и депутатите, които напуснаха ИТН, показаха, че са предатели, заяви Станислав Балабанов

публикувано

на

Радостин Василев „мутрата“ ви изгуби вашето време, за да ви говори глупости един час. Ето каква е действителността, каза Станислав Балабанов от ИТН по повод на думите на Радoстин Василев.

Тошко Йорданов, който беше определен като „пощенския гълъг“ на Станислав Трифонов пусна запис по време на пресконференцията си. На него се чува Радостин Василев, който по-рано даде пресконференция определи партията за мафиотска структура. На него се чува как Василев говори с народната представителка от ИТН Христина Иванова да се отцепи заедно с него от групата. Когато тя казва, че е размислила и няма да го направи, Василев и заявява да си подаде на следващия ден молбата за напускане на парламента.

От записа се чува, че са имали среща с Кирил Петков в неговия апартамент.

Радостин Василев: Мафията проби в ИТН, свалям доверието си от Слави (НА ЖИВО)

Щастлив съм, че подобен душевен отпадък не е при нас, каза Тошко Йорданов.

Радостин Василев и депутатите, които напуснаха ИТН, показаха, че са предатели, заяви Станислав Балабанов.

“Г-жа Христина Иванова депутат от ИТН от Плевен, която трябваше по списъка на една медия, да стои до Радостин Василев. Тя не е там, но е присъствала на всички завери, които са правени. По-забавното е, че отказвайки да отиде там, мутрата Радостин Василев ѝ се обажда – заплахи, натиск. Надявам се вътрешният министър и прокуратурата, до които ще ги изпратим, да се задействат”, заяви Йорданов.

“Изключително съм щастлив, че подобен душевен отпадък не е при нас и че организира още няколко като него. Това е прекрасно за нашата партия. Предполагам, че чухте, че са имали среща с Кирил Петков в апартамента му. Моралът на Петков е както разбирането му за Конституцията – никакъв”, добави Йорданов.

Балабанов заяви, че отцепването на депутатите от ИТН (б.р. спортният министър в оставка Радостин Василев, професор Николай Радулов, адвокат Иво Атанасов, инженер Георги Георгиев, Деян Петков и Светлин Стоянов – координатори на ИТН в Северна България) е с идея „пари, подкупи и обещания за постове“.

“Това че, МРРБ е разковничето на оттеглянето е фалшива теза, която се тиражира от министър-председателя от първия ден, в който разбра, че дните на правителството са преброени”, заяви регионалният министър в оставка Гроздан Караджов.

 

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни.
За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

Най-четено