Открийте ни и в

Лайфстайл

Instagram увеличи минималното дневно времево ограничение за престой в платформата

Новите опции за време изглеждат донякъде изгодни за потребителите

публикувано

на

Instagram, една от популярните платформи за социални медии, промени обхвата на функцията за ограничаване на ежедневното използване. Някои потребители вече могат да използват опции, вариращи от 30 минути до 3 часа.

Новите ограничения ще важат за всички потребители в близко бъдеще. Платформата най-накрая активира функцията „харесвам история“.

Платформата за споделяне на снимки и видео Instagram се фокусира върху това колко дълго потребителите използват тази платформа за известно време. В процеса разработчиците публикуваха функции като задаване на дневен лимит за приложението и известия, които приканват потребителя да си вземе почивка за дългосрочна употреба.

Сега има забележително развитие по отношение на дневния лимит. Функцията за дневно ограничение на употреба в Instagram започваше от 5 минути в предишния процес и се увеличаваше редовно.

Към момента обаче тази ситуация се промени. Потребителите, които имат достъп съответно до менютата „Прекарано време“ и „Задаване на дневен лимит за време“, след като влязат в менюто „действия“, вече могат да избират между 30 минути и 3 часа.

С направената уговорка ще можете да зададете дневното си ограничение за използване на Instagram като 30 или 45 минути и 1,2 или 3 часа.

Instagram не даде никакво обяснение защо е направил такова нещо. Въпреки това, новите опции за време изглеждат донякъде изгодни за потребителите. Дневното ограничение за използване от 5 минути не е много полезно в страни с ниска скорост на интернет.

Накрая платформата отвори функцията „харесвам история“ за всички потребители.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни.
За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

Най-четено