Открийте ни и в

Как да се предпазим от женския апокалипсис

публикувано

на

сн. Thinkstock/Guliver

Жените са като зомбита. Само дето не се хранят с мозъци, а със сърца. С мъжки сърца. Освен това са една идея по-приятни на външен вид и на мирис – поне повечето – и успяват да говорят членоразделно, макар и несвързано.

А ако не сте забелязали, за разлика от зомби апокалипсиса женският е факт от десетилетия. Златотърсачки, мъжемелачки, к*ротрошачки – тези са най-страшните, но няма значение на каква порода жена попаднете, дори най-невинната е готова да ви прегризе аортата и да ви изтръгне сърцето.

И истината е, че в този апокалипсис оцеляват само най-хитрите и силните. Основният проблем всъщност идва от това, че без жените не можем. Някои от нас дори се женят за тях в опит да не бъдат изядени, подмамени от женската лукавост. Но това е като направо да си пъхнеш главата в торбата. Преди да ви запозная с някои от най-ефикасните начини да отървете кожата при настъплението на немъжките обаче, трябва да имате предвид, че подобно зомбитата в “Земята на мъртвите” и жените развиват интелект и се адаптират, за да неутрализират и най-силните ни защити. Вижте ги колко добре са се слели с мъжете в обществото. Което налага още по-силно нуждата да се защитим от тяхното нашествие. Така. Започваме подготовката за женския апокалипсис.

Купете си телевизор и гледайте мачове

Мачовете са чума за женския организъм. Основната причина идва от факта, че цялото нещо с 22-ма мъже, които ритат като вироглави една топка, им е невъзможна за разбиране. Още по-проблемен за женските биоединици е фактът, че цялото това нещо се случва по правила. Правилото за засада, например, ги кара да вият в адски мъки и да бягат като дявол от тамян.

Заострен кол в сърцето им обаче е необяснимото за тях явление, в което други мъже, в случая вие и момчетата, могат да се кефят на цялата тази лудница с топката и тревата и въобще, край. Жените си обират крушите веднага щом чуят първия съдийски сигнал и седят настрана, докато не започне “Море от любов” след мача.

Така че колкото по-голям и шумен е телевизорът, толкова по-далеч от вас ще стоят жените по време на мач, бил той и „Скрита сила” (Мъдрево) – „Перун” (Кресна). Тук е моментът, в който трябва да ви обърна внимание и на това, че някои женски индивиди симулират (и то доста успешно) интерес и разбиране към футболната еуфория, което автоматично обезсилва този метод за защита. Внимавайте!

Бонус защита: Най-добре играйте мачове. Потни и кални сте точно толкова привлекателни за жените, колкото купчина оборски тор.

Купете си конзола

PlayStation, Xbox, Nintendo – няма никакво значение. В момента, в който донесете тази прелест на техниката у дома и я вържете за гореспоменатия телевизор, ще видите пълчища от жени да бягат далеч от вашия хол, и то във всевъзможни посоки. Конзолите и въобще видеоигрите побъркват жените.

Те ги намират за инфантилно забавление, което автоматично ви превръща в момченце, чието сърце не е достатъчно зряло да бъде откъснато и изядено. Цялото вдетиняване покрай PlayStation-а или Xbox-а, на което вие така се наслаждавате, е равносилно на тиф или чума за немъжете.

Бонус защита: Играйте и настолни игри. Дори да ви окупират телевизора или да скрият кабела на конзолата, винаги можете да викнете две-три приятелчета и да врътнете някоя стратегия на масата. Единственият проблем е, че и при конзолните, и при настолните игри понякога се намират женски, които да преглътнат унижението и в преследване на плячката да се включат в тези иначе доста мъжки забавления.

Дръжте се грубо и непочтително

Не ме разбирайте погрешно, жените заслужават уважение, достоен съперник са, но за да предпазим собствения си вид от тотално унищожение, се налага да прибягваме до крайности. Една от слабостите на женския хищник е неговата крехка и ранима психика. Безпощадни, когато ви докопат, жените са доста уязвими точно в мига, преди да паднете в лапите им.

Ако точно тогава се мобилизирате напълно и ги засипете с груби коментари, забележки и демонстрирате абсолютно просташко държание, те ще подвият опашки и ще избягат, понесли цял самосвал душевни рани, които ще ближат известно време, преди да нападнат пак. Ако обаче се държите достатъчно тъпо, то можете да нанесете такава вреда на противника, че той никога повече да не се доближи до вас.

Това е единственият сигурен начин да се предпазите от женския апокалипсис. Единственият проблем е, че не работи с всички. Някои жени са толкова увредени и изкривени психически, че или смятат, че заслужват подобно поведение, или дори предпочитат мъжът да се държи така с тях.

Бонус защита: Пишете им пиянски и вулгарни sms-и, бъркайте си в носа, оригвайте се и прочее фатални за личния ви имидж дейности, които обаче отвращават жените. В комбинация с грубото поведение апетитът на почти всички жени към вас ще бъде сведен до нула.

Станете програмист

Нямам нищо против програмистите. И те са хора. И съм убеден, че много от тях са доста примамлива плячка за гладните за мъжки сърца и души женски орди. Програмистите обаче разполагат с предимството на естествения хабитат.

Образът им е свързан със социална изолация и отдръпнатост от реалността, което обърква жените и те изпитват затруднения в захода си към програмистите. Още по-труден е пробивът в средата, която се доминира предимно от мъже. Силата на групата в случая действа като щит срещу женски атаки и малкото промъкнали се биват претопени и обезвредени за нула време.

Бонус защита: Работете нощни смени. По този начин ще сведете до минимум контактите си с външната среда и активните през деня женски хищници.

Съчетавайте

Най-ефикасно ще отблъснете нападенията на немъжете, ако съумеете да съчетаете всичко изброено по-горе или няколко от нещата. Така ще засилите отбранителните си сили и ще се превърнете в един абсолютно непривлекателен субект за женския вид. Все пак коя жена има нервите и желанието да се занимава с геймър програмист, който гледа и играе мачове и на всичкото отгоре е и толкова простак, колкото Пацо от Гълъбово. Бижу!

Бонус защита: Затворете се у дома. Вашият дом е вашата крепост. Ако можете да работите от вкъщи и да ограничите излизанията си само до магазина за бира и храна, чат-пат и до игрището, за да поритате с момчетата, то успешно ще се претворите в един непристъпен връх за женската пасмина. Вие ще сте К2 на мъжкото съсловие – блюстител на нашата независимост, душевна цялост и психическа уравновесеност. Наздраве за вас!

 

 

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни.
За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

⇩ Коментирайте ⇩

Най-четено

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА