Открийте ни и в

Български истории

Marchela Travel е официалната туристическа агенция в Чикаго за най-епичната Нова година

Пунта Кана или Лейк Женева? Епично парти с Deep Zone Project, Фики, Тончо Токмакчиев, DJ Wili Stone и Николет. А кой още ще дойде? Предстои да разберем

публикувано

на

Marchela Travel е официалната туристическа агенция в Чикаго за най-епичната Нова година

Marchela Travel е официалната туристическа агенция за най-епичното посрещане на 2023-а година. BG VOICE си партнира с най-голямата и доказала се през годините агенция за двата парти пакета – Лейк Женева в Уисконсин и Пунта Кана в Доминиканската република.

Marchela Travel ще отговаря за всички резервации аз желаещите да присъстват на организираното посрещане на новата година. Едни от

Най-обичаните звезди на България

ще забавляват гостите, избрали да празнуват с нас. За сега са известни имената на Deep Zone Project, Фики, Тончо Токмакчиев, DJ Wili Stone и Николет. А кой още ще дойде? Предстои да разберем съвсем скоро – само две топ имена, които ще участват в празничната програма, не са разкрити още.

Още изненади - DJ Wili Stone и Николет ще се включат в най-епичната нова година

„За мен е огромна чест и отговорност да участвам в създаването на този уникален продукт. Мисля, че българската общност в Северна Америка заслужава такъв празник, а ние сме се погрижили за всеки детайл“, коментира собственикът на агенцията Марчела Челебиева.

Всеки ще има избор къде да празнува – дали сред спокойствието на спа курорт в Лейк Женева или на бреговете в Пунта Кана.

„И на двете места нашите групи ще имат отделни зали където ще правим партита с българските звезди. Те ще са частни събития, с ограничен достъп, специално подбран кетъринг и алкохолни напитки, включени в пакетите“, отбелязва Марчела.

Организаторите обещават не просто новогодишна ваканция, а истинско преживяване за цялото семейство с незабравими емоции. Това наистина ще бъде най-епичното BG nарти на планетата.

Две различни места ще предложат съвсем разнообразни усещания и преживявания с най-големите звезди на България в три парти вечери.

ИЗБЕРИ КЪДЕ ДА ПРАЗНУВАШ

Едната опция ще са топлите, слънчеви и безгрижни брегове на Пунта Кана в Доминиканската република. Всеки ще може да избере пакет от 3 до 10 нощувки в един от най-луксозните хотелски комплекси там – Barcelo Bavaro Palace. Партитата там ще са на 29 декември, 31 декември и 1 януари.

Епични партита за Нова година 2023

Океански бриз и безгрижие сред палмите на Barcelo Bavaro Palace в Пунта Кана

Ако Нова година за вас е приключение в планината, с малко сняг и мирис на бор – ще може да посрещнете 2023 година в луксозния спа хотел Lake Lawn Resort на брега на езерото Женева в Уисконсин. Там партитата ще са три поредни вечери – 30 и 31 декември и 1 януари.

Епични партита за Нова година 2023

Lake Lawn Resort предлага уют на брега на езерото Женева в Уисконсин

КОИ ЩЕ СА ЗВЕЗДИТЕ?

За първи път едни от най-големите звезди на България ще прелетят Океана, за да бъдат с мощната българска група, която ще се събере, за да посрещне новата година. Сред тях са обичани певци, актьори и DJ-и. Кои са те, ще разкриваме в следващите дни.

За сега известните имена са Deep Zone Project, Фики, Тончо Токмакчиев, DJ Wili Stone и Николет.

А кои ще бъдат останалите звезди в празничните нощи, предстоим да разберем съвсем скоро.

ЕМОЦИИ ЗА ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО

В програмата ще има много забавления и анимация за децата, Дядо Мраз с подаръци за тях и още епични преживявания, които няма да искате да изпуснете.

Трите партита в Пунта Кана и Лейк Женева ще бъдат частни събития, специално организирани за българските гости в отделни зали, преобразени с много светлини, перфектно озвучаване и кетъринг. Достъпът до тях ще е само за тези, закупили новогодишния пакет с ексклузивен достъп до тези партита.

Последните подробности ще може да научавате на специалния уеб сайт www.BG-NYE.com, където, след като бъдат обявени всички звезди, ще има пълната информация за пакетите и опциите за двете дестинации, както и официалната туристическа агенция, с която си партнираме.

Сега единственият въпрос е – кой още ще дойде – освен теб?

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни.
За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

Най-четено