Открийте ни и в

Вашите пари

Revolut вече и в САЩ. Изпращате без такси пари на момента в България

публикувано

на

Revolut в САЩ официално започва работа днес. Това е отлична новина и за българските потребители, които живеят или имат близки и познати в САЩ. Вече има мигновен и безплатен начин за изпращане и получаване на пари от САЩ, по всяко време на денонощието.

Потребителите на финтех услугата Revolut в САЩ вече могат да харчат и прехвърлят пари в цял свят. Възможно е също да държат и обменят 28 валути по реалния междубанков курс в приложението. Потребителите на Revolut в САЩ ще могат да получават заплатата си до два дни предварително чрез директен депозит. Revolut планира да пусне още функции в близко бъдеще за американските си потребители, включително криптовалути, търговия с акции без комисионна, както и спестовни продукти.

Стартът на Revolut в САЩ дава възможност за мигновени преводи, без никакви такси, между Европа и САЩ. Това радикално променя изживяването при ползване на финансови услуги за милиони хора, особено за тези зад граница. Това всъщност е и най-важното за българите. Нашите сънародници в САЩ вече имат бърз и безплатен начин да изпращат пари на близките си в България. Това е един от най-популярните начини за българските емигранти в Европа. Вижте как да направите своята регистрация ТУК.

 

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни.
За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

⇩ Коментирайте ⇩

Най-четено

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА