Открийте ни и в

Ванга

Син на поет прати Ванга да се бие с НАТО

публикувано

на

,,Леля Ванга много се ядоса, че сме влезли в НАТО. Тя блъскаше по масата от яд…“ Това твърди Нешка Робева в дописка, която се появи предизборно тези дни в българската информационна агенция ПИК. Вярно, престоя там само половин час, преди някой да се усети и да изтрие тази безподобна глупост – Ванга почина през 1996 година, а България се дореди в НАТО през 2004-та. Но дори и да го бяха оставили, онази група читатели, към която са насочени напоследък материалите в ПИК, надали щеше да забележи, че има нещо нередно.

ПИК е собственост на Недяло Недялков, син на поета и драматурга Недялко Йорданов, а Нешка Робева – салфетката, в която агенцията му се секне редовно. За разлика от баща си, който през цялата си кариера се стремеше да пише драматургия за мислещия българин, синът изповядва съвсем друга ценностна система. ,,…Тези момчета (има предвид главните редактори на сериозните всекидневници – б.а.) никога няма да проумеят, че за българския читател кризата в Украйна е далеч по-маловажна от убитото момиче в Поморие, предсказанията на Мая Попова за нов земетръс или интригата „на колко години става всъщност Лили Иванова“, обяви наскоро вижданията си за журналистиката г-н Недялков. ПИК плътно следва тези повели. Там подробности за световните и сериозните български събития няма. Затова пък новини изпод чаршафите на звездите – бол, а Ванга е в челната десетка на най-актуалните събития. Редовно в ПИК Нешка Робева е курдисана с ,,вест“ за отдавна умрялата петричка врачка. Какво ли не излезе от устата на някога гордата треньорка на националния отбор по гимнастика, съобщено ,,ексклузивно“ в ПИК. Ето кратък обзор от последните неща – ,,Робева: Ванга ми каза, че Русия е наша майка, за съжаление на Америка“, ,,Нешка: Ванга е светица, независимо дали църквата го признава“, ,,Нешка Робева: Ванга ме изчака да се върна от олимпиадата, за да почине“, ,,Нешка Робева на война с църквата за Ванга“.

Несведущият читател или би приел всичко за чиста монета или чисто и просто би махнал с ръка и отсякъл, че Нешка си прави реклама на гърба на пророчицата. А всъщност Робева доброволно се съгласи да влезе в ролята на парцал, с който кръжецът около Ахмед Доган да забърсва каквото си реши. В случая с ПИК – наивни избиратели. Това се случи още в края на миналата година, когато някогашната уважавана треньорка мина в отбора на Николай Бареков. Срещу обещанието да й спонсорират новата постановка ,,Мистерията Еньовден“ тя пък се включи в неговите национални турнета. А влезеш ли в помията Доганова, няма как да не се изцапаш. Почетният председател на ДПС е свикнал да събира, не и да изважда. Когато все пак му се налага да дава, на получателя това му излиза през носа. Както се вижда в случая с Нешка Робева. От половин година, че и повече, агенция ПИК следва плътно политическата линия, зададена от кръжеца ,,Доган“, включващ поставените от него пионки Делян Пеевски, майка му Ирена Кръстева, обслужващия ги банкер Цветан Василев и палячото Николай Бареков. Шеговито българите така и наричат въпросната агенция – Пеевски Иска да Каже, понеже всички изявления на изглеждащия еднакво отвсякъде вестникарски бос минават първо през ПИК. Ето защо е толкова важно Ванга да бъде поставена от ,,правилната“ страна на барикадата. Хората четат с интерес всичко около пророчицата, а чрез Нешка Робева им се внушава, че мъртвата врачка, макар и от гроба, и сега зове да се гласува за Русия и за хората, които са на страната на Путин. В България кръгът ,,Доган“ в момента също е част от тези хора. Не е никак изненадващо, че след подобни внушения втората партия на Доган след ДПС ,,България без цензура“, управлявана от куклата на конци Николай Бареков, вече се дореди до трета политическа сила. Поне така сочат предизборните проучвания.

За Доган е много важно в българската политика да има още една силна негова партия, която хората да не свързват с турците и която да парадира дори, че е българска и националистическа. Така занапред в парламента БСП и ДПС ще се опират вече на ,,България без цензура“, а не на ,,Атака“, чийто лидер Волен Сидеров има лабилна психика и постоянно се замесва в скандали. Пък и в Европа не гледат с добро око на макар и проформа ксенофобската му платформа. За постигането на тази цел кръжецът ,,Доган“ вложи целия байганьовски арсенал, описан много отдавна от Алеко Константинов. Като започнем от вестниците, които го обслужват, и стигнем до обикновени карикатури сред политиците, напазарувани от него. Разликата между сериозната българска преса и вестниците и електронните агенции, кръжащи около Доган, е потресаваща. Едните се списват на нормален модерен български език, в тях липсва уличният стил и долнопробната порнография, липсва сензацията заради самата сензация, няма ги клюката и сплетнята, ровенето в мръсното бельо на хората. Другите правят точно обратното, като между другото венцехвалят менторите си – и особено сега покрай изборите Бареков – по най-свинския възможен начин.

Затова и в редиците им влизат основно посмешища, а ако случайно там се е озовал сериозен човек като Нешка Робева – превръща се в карикатура и той. Последната скица в тази група се нарича Даниел Георгиев. Допреди няколко дни той бе депутат от ГЕРБ. ПИК съобщи ,,ексклузивно“, че Георгиев напускал партията си, за да се пирсъедини към Бареков. И се започна. За по-малко от денонощие Георгиев създаде цял сюжет за фейлетон. Първоначално обяви, че напуска ГЕРБ, но след това сам се отрече от думите си – оставал. Последва един ден, в който се скри от всички и не вдигаше телефона си. Във вторник следобяд Георгиев каза последно, че наистина напуска ГЕРБ. Но това трая само до вечерта. Малко преди полунощ се появи отново, този път да съобщи, че се връща при Бойко. Дори Бареков, известен с шизофренното си поведение, бе потресен и се опита да обясни, че Даниел бил бит от хората на Бойко, които със сила си върнали обратно този толкова ценен партиен кадър. Да, ама преди денят окончателно да е приключил Георгиев се появи пак и отрече това. Ей с такива въртиопашки е пълен кръжецът ,,Доган“, който тази неделя се очаква да се дореди до трета (ако вземем само ,,България без цензура) или дори втора (ако добавим и основната партия ДПС) политическа сила, която ще има претенции да чертае светлото байганьовско бъдеще на България.

 

Нешка Робева на поредната проява на Николай Бареков

Даниел Георгиев

 

⇩ Коментирайте ⇩

Най-четено

Ванга

КГБ събирало информация от екстрасенси

публикувано

на

от

Виж цялата статия

Алексей Юриевич Савин ръководи тайната служба на СССР, събираща данни от екстрасенси, чийто успех го издига до чин генерал

Исмаил Шахин, „Миллиет“

Годината е 1990-а. Съветският съюз все още не се е разпаднал, но страните от Желязната завеса врят и кипят. Въпреки че Червената армия, която владее съветската технология, все още е в състояние да се противопостави на суперсилата САЩ, руските офицери сериозно се опасяват, че ако Източният блок се разпадне, неминуемо ще настъпи ядрена катастрофа. В руското министерство на отбраната по това време ясно осъзнават, че с идването на еднополюсния модел и новия международен ред руската разведка фатално ще изостане. Ето защо избират твърде необичаен начин за събирането на разузнавателна информация, за да наваксат с материала. Създава се секретен отдел, подчинен на министерството на отбраната, с астрономичния бюджет от 100 млн. рубли, което по онова време се равнява на $200 млн.

Новата тайна служба няма име, но е записана с №10003. Основната цел на този отдел, който се оглавява от полковник Алексей Юриевич Савин, е проследяване на паранормалните явления и хората екстрасенси, чрез които започват да събират информация за враговете на Съветския съюз.

Първоначално Отдел №10003 води проучванията си на територията на СССР, но впоследствие започват да изпращат специалисти до всички по-известни пророци и да записват всяка изречена от тях дума. Със „събраните предсказания“ този отдел постига изненадващия среден успех в рамките на 20-50%.

Има обаче и такива оракули, чиито предсказания за бъдещето се сбъдват на 90%. Сред тях се откроява българската пророчица баба Ванга, известна на Запад и с прозвището Балканския Нострадамус. Сред предсказанията на баба Ванга са началото и краят на Втората световна война, войната в Кипър през 1974 г. и разделянето на острова. Сляпата баба Ванга „вижда“ много ясно и разпадането на СССР много години преди това да се случи.

Руските изследователи на паранормалните феномени продължават да проучват баба Ванга до нейната смърт през 1996 г. Отделът толкова се усъвършенства в предвижданията си, че през 1997 г. полк. Савин е издигат до чин генерал. Предсказанията на Ванга стават още по-ценни след смъртта й, защото тя е предрекла чернобилската трагедия, потъването на руската подводница „Курск“, световния катаклизъм на 11 септември 2001 г., бедствието с цунамито през 2004 г. и чернокожия 44-ти президент на САЩ.

Закриват секретния отдел чак през 2003 г. заради острите реакции и критики на научните среди в Русия, но въпреки това предсказанията на българската пророчица продължават да се сбъдват едно по едно. По-фрапиращите сред тях – Арабската пролет и гражданската война в Сирия, хаосът в Близкия изток след възхода на „Ислямска държава“.

Едно от най-интересните пророчества на баба Ванга е това за 2016 г., което вещае „мюсюлманско нашествие и завладяване на Европа, разпадането на ЕС и прогонването на европейците от континента“. Броят на мигрантите, които влязоха през 2015 г. в Европа заради войната в Сирия, вече е над 1 милион. А по-голямата част от бежанците стигнаха до Стария континент през Турция.

Заради споразумението между Турция и ЕС за овладяване на мигрантския поток към Европа, което започна да се прилага от средата на март, техният брой намаля със 190,000. Но сега споразумението виси на косъм поради кризата в диалога, възникнала заради отказа на Турция да изпълни последните 5 от общо 72 условия на Брюксел, за да получат турските граждани правото за свободно движение в Шенген. Президентът Реджеп Ердоган заплаши, че ако европейците не спазят обещанията, които са дали на Турция за безвизов режим, споразумението за бежанците няма да мине в Меджлиса. По-рано през февруари пак в тази връзка Ердоган беше казал, че „автобусите и самолетите не чакат напразно и ако трябва, ще се направи каквото е нужно“.

В крайна сметка, ако европейско-турското споразумение за обратния прием на бежанците в Турция се провали, поредното предсказание на баба Ванга ще се сбъдне.

Бележка на автора: Въпреки че секретният Отдел 10003 беше разтурен, той продължава своята дейност като неправителствена организация за образователна дейност под председателството на о.р. генерал Алексей Юриевич Савин. За справка виж: http://myintellect.ru/

 

Ако споразумението между Турция и ЕС се провали, би могло да се сбъдне още едно предсказание на баба Ванга

Подводницата „Курск“

 

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК
Продължете по-нататък

Ванга

Баба Ванга завладя и американските таблоиди

публикувано

на

от

Виж цялата статия

Ако във Facebook постоянно ви изскачат заглавия с предсказанията на баба Ванга, които ви звучат нелепо, то очаквайте това да се случва вече и на английски език. От няколко дни пророчицата стана хит в американските и английски таблоиди.

Във вторник New York Post написа: „Трябваше да слушаме тази сляпа българска старица за „Ислямска държава“. И това бързо се превърна в най-четената статия за деня.

„Сляпа жена, за която се твърди, че е предвидила 11 септември, цунамито от 26 декември 2004 година, разливът в атомната централа във Фукушима и раждането на ИДИЛ, също така е направила злокобни предсказания за 2016 година и занапред.

Родената в България пророчица Баба Ванга, която почина на 85 г. през 1996-а, била известна като „Нострадамус на Балканите“ заради близо 85-процентния успех на предсказанията и е почитана в Русия и Европа като свръхестествена светица“, започва статията в New York Post.

Обаче американският таблоид не е единствен. Британският му „събрат“ Mirror публикува същата история. Дословно. И тя започва по вече описания начин, и в нея следват познатите за българския читател думи на Ванга за „голямата вълна“, с които трябва да е предсказала земетресението, последвано от цунами през 2004 г., когато бяха залети бреговете на Югоизточна Азия. Споменаването за „голяма война с мюсюлманите“ се интерпретира като предсказание за терористичните актове и появата на т.нар. Ислямска държава.

Изданието пише още, че според Ванга Европа ще „престане да я има“ до края на следващата година. Изредени са всички актуални политически събития, които могат да отговарят на подобно предсказание.

Подобни публикации са всекидневие в жълтите медии в България, Русия и някои балкански държави. Най-тиражните световни таблоиди обаче също опряха да историите за Ванга, които по правило се продават добре.

Статията в New York Post  и Mirror е препубликувана от австралийския новинарски сайт news.com.au, който е първоизточник на английската версия на историята. А тя е твърде подробна – пише за детството на Ванга, за това как е ослепяла, кога е получила първите видения, за последвалите отношения с върхушката на БКП и т.н.

Има и дълъг списък със сбъднали се предсказания – глобалното затопляне, цунамито, 11 септември, потъването на подводницата „Курск“, избирането на Барак Обама за президент на САЩ. Изданията дори „предупреждават“ читателите си за:

  • 2016: Мюсюлманите ще завладеят Европа
  • 2023: Орбитата на Земята ще се промени (каквото и да означава това)
  • 2025: Населението на Европа ще достигне 0 (нула)
  • 2033: Нивото на водата ще се повиши заради разтопените ледници
  • 2043, 2066…
  • 2076: Комунизмът ще се върне в Европа
  • 2084, 2100, 2130, 2170, 2187, 2201, 2262 и т.н., и т.н., годините продължават да вървят.

Последното публикувано „предсказание“ е за 3797 година:

По това време всичко на Земята ще умре.

И все пак откъде е всичко това?

Австралийският сайт не крие източника си – това е турският блог „Истанбул Истанбул олеле„, поддържан от млад мъж, който се представя за Болат.

Той е публикувал подробен текст за Баба Ванга още на 15 май тази година. Малко повече от половин година по-късно някой с познания по турски език в Австралия е попаднал на публикацията, решил да сподели историята със своите читатели на английски език, добавил е нещичко от гугъл, после „сензацията“ е прекосила Тихия океан и е стигнала до Америка.

А като добавиш малко „Ислямска държава“ за цвят, историята си става първа новина.

И ако все още не е ясно как така в Турция, Австралия, САЩ или Англия някой може да е толкова информиран за Ванга, отговорът на този въпрос също е даден: многобройните снимки и видеоклипове, които предлагат руски сайтове.

 

В статията се посочва, че Ванга е имала успеваемост на предсказанията от 85%, като голям процент от казаното през „50-годишната й кариера“ било свързано с природни бедствия.

„Ангажираността на Ванга с „Великата мюсюлманска война“ е това, което докара на вярващите, на почитателите на конспирациите и на ислямофобите обезумяват на тема „Краят на света“ през последните месеци, докато светът се опитва да спре „Ислямска държава“ и нейните съюзници“, пишат от изданието.

От сайта на Мърдок обръщат внимание на предреченото от нея нашествие на ислямски екстремисти в Европа през 2016 г., „конфликт, който тя предсказва, че ще започне с Арабската пролет през 2010 г.“ и който ще ескалира с употребата на химическо оръжие в Сирия, за да бъде основан през 2043 г. халифат с център Рим.

 

На фона на новопоявилия се интерес към Ванга хърватският вестник 24 sata обяви, че ще издаде цяла книга с пророчествата й.

 

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК
Продължете по-нататък

Ванга

Ванга и Людмила

публикувано

на

от

Виж цялата статия

Людмила Живкова с първия си съпруг и детето им

Една от най-честите посетителки на Ванга през 70-те години на мина­лия век е дъщерята на няко­гашния комунистически лидер Тодор Живков. Покойната Людми­ла се допитва до гадателката за всяка своя стъпка.

„Общо взето се съветваше по всички основни въпроси. За кадрите, които ще взема при себе си, за посещенията си в чужбина, за основни­те моменти на политиката. Те двете си гово­реха с часове и Людмила си водеше записки. По време на една от последните им срещи, която траяла четири часа, Людмила се е ин­тересувала много за хората от обкръжението си“, разказва Димитър Филипов, професор и близък приятел на пророчицата.

По нареждане на Людмила бодигардът й Дими­тър Мурджев вземал с автомобил пророчицата от Петрич и я карал в София. По пътя сля­пата Вангелия го шашвала с предупреждения от рода на: „Внимавай как шофираш, има за­вой!“ Впечатлявала охранителя и с разказите си за негови близки.

Понеже Тодор Живков не одобрявал контакти­те на дъщеря си с Ванга, Людмила предпочи­тала двете с пророчицата да се виждат тайно от баща й. За срещите в София бил използван апартаментът на една от жените, обслужващи семейството на бившия Първи. Случвало се обаче врачката и червената принцеса да се виждат и на други места. Веднъж двете жени се събрали в двора на двореца „Врана“. Там, както си седяла, Ванга изведнъж изпад­нала в особено състояние. В следващия миг вече разговаряла с духовете на цар Борис и принц Кирил.

Живкова и петричката Касандра се запознали още през 1960 година. Тогава щерката на Тато била все още тийнейджърка. „За първи път се видяхме с нея у наши близки – семейство Томови, свидетелствала е в мина­лото Любка, сестрата на пророчицата. – Ние отидохме у тях на гости в София. Заварих­ме там Людмила с бъдещия й първи съпруг, с когото тогава бяха само приятели. По едно време Людмила дойде при нас, представи се коя е и беше много радостна, че се е запоз­нала с Ванга. Помоли за разрешение някой ден да я посети в Петрич. А когато решихме да си ходим, Любчо Стойчев предложи сам да ни закара до Петрич с неговата кола. По пътя разговаряха с Ванга и тя му каза, че е добре да се ожени за Людмила. Някъде през 1971 го­дина Людмила ни покани в апартамента си на бившия бул. „Толбухин“. Майка й беше вече тежко болна. Ванга каза съвсем искрено, че жената си отива, но че тя, Людмила, има силен характер и ще трябва да се мобилизира, за да е твърда и да се справи с всичко по-нататък.“ Когато се сближили, провидицата и първата дама започнали да се виждат по 3-4 пъти годишно.

Понякога и по-често. С годините срещите им се преместили от София в Петрич или Рупите. Людмила отивала при Ванга с магнетофон и записвала разговорите им. Понякога Татовата щерка навестявала сляпата си приятелка през деня, понякога надвечер, но повечето пъти сле­добед. Живкова споделяла с гадателката къде е била, с кого се е срещала, какви препоръки са й давали в Индия, за да живее здравословно. Разказвала как е ходила дори на Хималаите. Също и за индийския чудодеец Сай Баба.

И темата Агни Йога била включена в разго­ворите.

Вангелия одобрявала учението на Ръорих и Махатма Мория и казвала, че то ще завоюва света. Освен това сляпата провидица безпо­грешно описвала външния вид на Елена и Ни­колай Ръорих. За Учителя Мория пък казвала, че носи душата на руския светец Сергий. Людмила и Ванга обменяли мисли и за Инди­ра Ганди. Руският писател и мистик Валентин Сидоров бил свидетел на един такъв техен раз­говор. „Предайте на Индира Ганди да не пла­че за сина си. Онзи, когото в Индия наричат Рама, го е взел при себе си. Той е до него“, рекла славната ясновидка. После попитала кой е този Рама, който й се е явил. Обяснили й, че става дума за бог. Също така потвърди­ли, че индийската министър-председателка е загубила единия си син. Той починал в самолетна катастрофа.

Людмила неведнъж задавала на пророчицата въпроси за преселилите се в отвъдното свои кумири, сред които бил и Леонардо да Винчи. Вярвала, че те могат да общуват с нея чрез Ванга. Петричката врачка често била канена при Живкова, за да вика духовете на умрелите ге­нии. В такива случаи Ванга била придружавана от сестра си Любка. Родственицата обаче не присъствала на сеансите.

При последната си среща пророчицата и Татовата щерка изкарали заедно повече от 7 часа. Какво ли са обсъждали тогава? Людмила пак носела магнетофон и записвала всяка дума на своята петричка приятелка.

Преди време бившият директор на музея в Благоевград Илия Йовков даде прелюбопитно интервю за отношенията на Татовата щерка с Ванга. От думите му човек остава с впечатле­нието, че гадателката е имала пагубно влияние върху дъщерята на Живков. „Ванга се нарича една от причините, довели до смъртта на Людмила, убеден е Йовков. – 2 месеца преди кончината й се скарахме зара­ди въпросната пророчица. Започнах я за Ванга: „Как можеш да й вярваш, не чувстваш ли, че разговорите с нея ти изпиват силата и те пра­вят като парцал. Не понасям сектите ти, нито Ванга, съжалявам те, че си губиш времето с нея!“ „Аз трябва пак да отида при Ванга“, от­говори Людмила и избяга към Рупите. Вечерта бяхме в Кордопуловата къща в Мел­ник, тя пристигна, но от слабост нямаше сили да се качи по стълбите и аз й помогнах. На­истина се чувстваше като парцал след трите часа, прекарани с Ванга. Съсипана беше. И как няма – оная жена да ти врещи 3 часа на главата и да ти мъти мозъка, кой няма да се съсипе? Горе имаше череши, ягоди, смокини, Людмила отказа всичко и поиска само чай с мляко. После на Роженския манастир отидо­хме, а тя беше с напълно неадекватно пове­дение. Не знаеше къде стъпва, какво прави, къде отива. Объркана и безпомощна. Говоре­ше припряно, мисълта й изпреварваше говора, непрекъснато бъркаше.“

Видяла ли е Ванга смъртта на Живкова и ако да, защо не е сторила нищо, та да я предотврати? Писателят Любомир Левчев твърди, че провидицата не е знаела какво очаква прия­телката й. „Нямаше писана смърт, Любчо. И аз не бях предупредена“, рекла врачката, скимтейки от мъка. „Непредпазливо разказах тези нейни думи на няколко места. В резултат бях посетен, за кой ли път, от „доброжелател“. И все същата по­зната формула: Той бил голям почитател на моята поезия и понеже работел в Държавна сигурност, научил как на самия връх били много разгне­вени от това, че раздрънквам двусмислиците на Ванга. Така че да бъда много внимателен. При следващото ми посещение Ванга ме нару­га. И при нея бяха ходили „доброжелатели“. Бяха я заплашили яко“, написал е в книгата си „Ти си следващият“ (изд. „Ентусиаст“) голе­мият творец и някогашен заместник на Живко­ва в Комитета за култура.

За отношенията между Татовата щерка и пророчицата има какво да разкаже и Жени Живкова, дъщерята на Людмила. Нейната вер­сия обаче е по-различна от тази на Левчев. Тя твърди, че провидицата знаела, че майка й ще почине.

„Няколко години след като мама умря, Ванга ми разкри, че е видяла смъртта й. Но не й е казала – просто не е могла да го направи. Ванга сподели, че не знаела кога и как ще се случи. Впрочем за времето на нашите срещи Ванга често влизаше в контакт с мама. Чрез Ванга мама ме питаше за познати и близки хора – какво правят, как са“, откровеничи внучката на Тодор Живков.

В деня, когато Живкова умряла (21 юли 1981 г. – б.р.), информацията за смъртта й стигна­ла до ушите на пазача на гадателката. Той отишъл при „шефката“ си и разчел в очите й изненада. „Това е то смъртта, не идва със свирки и тъпа­ни, че да я чуеш. И един ден всеки си отива“, заявила натъжена петричката врачка. Журналистката Светослава Тадаръкова е ка­тегорична, че през целия си живот Ванга е плакала всичко на всичко два пъти. Първия път ревала, когато починал неин служител на име Благой. Сълзи се появили в очите й и след като научила за кончината на Живкова.

„Ванга много я обичаше Людмила. След смърт­та й ми рече: „Мите, не ме питай…“ Много тежко понесе новината“, връща лентата назад във времето Димитър Наполеонов. Той дълги години е бил приятел на ясновидката и тя му е имала доверие, назначила го за председател на своята фондация.

Писано ли е било на Людмила Живкова да умре още на 12 ноември 1973 г. – деня, в който катастрофирала тежко с мерцедеса си на път за летището? Да, ако се съди по реакцията на Ванга след ПТП-то. На пророчицата занесли някакви дрехи на Татовата щерка, които при инцидента били в злополучния мерцедес. „Миришат на гроб, на смърт миришат!“, развикала се петричката ясновидка, когато й ги подали. Чак когато разбрала, че Людмила все пак е оцеляла, Ванга се успокоила. Тогава направила и впечатляващо пророчество. Обяснила, че Живкова нямало да умре от раните по главата, но съществувал риск да се спомине, ако не обърнели вни­мание на вътрешните органи в корема й. Там имало спукан бъбрек, който пускал отрови в тялото.

 

 

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК
Продължете по-нататък
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

Предишна публикация:
ОТ РЕДАКТОРА: Една легенда: Барбара Уолтърс

На 16 май легендарната американска телевизионна водеща Барбара Уолтърс ще се появи за последен път на малкия екран в предаването...

Затвори