Открийте ни и в

Слави Трифонов влиза в политиката

Слави Трифонов обяви кастинг за партията си

публикувано

на

През лятото Слави Трифонов организира кратка седяща стачка пред парламента с искане депутатите да вземат отношение към проведения референдум за смяна на избирателната система

Слави Трифонов започва постепенно да събира новата си партия. На първо време той обявява нещо като кастинг, чрез който да я окомплектова с нови политици.

Г-н Трифонов изпрати по този повод поредното си писмо до медиите, в което призовава образовани професионалисти, които желаят да променят бъдещето на България, да се покажат. Преди две седмици, пак с подобно писмо, той обяви, че влиза в политиката, с което потвърди очакванията на политолозите от близо година, че е решил да прави своя партия.

Започвайки с въпросите „Вълнува ли ви това, което се случва в България?”, „Знаете ли че, за да се подобри начинът ни на живот, трябва да реагираме като общност, а не като отделни индивиди?”, „Харесва ли ви това, което виждате в българските политици?”, „Знаете ли, че те всъщност ни представляват постоянно и нашият ангажимент да ги следим и контролираме е ежедневен, а не се изчерпва само с изборния ден?” и „И въобще, пука ли ви за това, което се случва в България?”, г-н Трифонов продължава с признанието, че през всичките тези години сам задавал въпроса „Защо не се включиш в политиката?” на всеки свестен, талантлив и морален човек, когото срещал. И отговорът винаги бил един и същ: „Политиката е мръсна работа, не искам да се занимавам с тази гнусотия.”

„Колко логично и страшно. Мисля, че критерият, с който избираме хората, които ни представляват в парламента, трябва тотално да се промени. А, освен че аз мисля така, така мислят и два милиона и половина българи, които безапелационно казаха на законен референдум, че искат мажоритарен избор”, пише в писмото на шоумена. И продължава: „Уважаеми българи, които сте в България и по света, вие имате историческата възможност да участвате в една безпрецедентна промяна, която да направи България прекрасно и желано място за живеене. Нормално място за нас, за децата ни, за родителите ни. Ако искате да бъде така, ако наистина искате – сега е моментът. Ако сте добър професионалист във вашата област, ако сте образован и наистина искате да промените страната, без да сте зависим от някого, покажете се.

Изпратете ни подробна информация за себе си и контакт за обратна връзка на имейл: [email protected].”

 

: Засега не става ясно каква роля в новата организация ще имат сценаристите и останалите му доверени лица от „Шоуто на Слави“. Нито дали самото шоу ще се задържи още дълго на екран

Засега bTV излъчва предаването му и не е коментирала по никакъв начин бъдещата партия на Слави

 

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни.
За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

⇩ Коментирайте ⇩

Най-четено

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА