Открийте ни и в

Любопитно

Super Bowl с политически привкус. Вижте какво сториха Шакира и Джей Ло (ВИДЕО)

публикувано

наЗа 12 минути сипурзвездите Дженифър Лопес и Шакира написаха история в Маями.

Двете станаха първите изпълнителки от латиноамерикански произход, пели на полувремето на финала на първенството по американски футбол „Супербол“.

А изпълнението им носеше изненадващ политически заряд, пише сп. „Венити феър“.

При една от песните си Лопес носеше наметало с американското знаме от едната страна и с пуерториканското от другата. Нейната дъщеря и детски хор изпяха с нея началото на песента на Брус Спрингстийн „Born in the USA“.

Така Лопес отправи безмълвно, но недвусмислено политическо послание във вечер, в която бяха излъчени предизборни агитационни клипове на Доналд Тръмп и Майкъл Блумбърг.

Шакира пък поздрави и след това си взе довиждане с публиката на испански.

Тя танцува и изпя свои хитове като „She Wolf“ и „Whenever, Wherever“, свири на китара и се хвърли в ръцете на феновете. По време на нейното изпълнение стадионът бе озарен от зрелищно пиротехническо шоу.

След нея на сцената на стадиона излезе Дженифър Лопес, която изпя „Jenny From the Block“ и „Ain’t It Funny“ и танцува на пилон, облечена в огледален костюм. Вместо фойерверки, нейното шоу бе съпроводено със светлинни и визуални ефекти.

Накрая към нея се присъедини Шакира и двете изпълниха в дует песента от Световното първенство по футбол от 2010 г. „Waka Waka“. Вижте шоуто им!Най-четено