Открийте ни и в

Украински политически астролог: Задава се жестока криза

публикувано

на

Константин Дараган

Двама души, независимо един от друг, направиха през миналата седмица прогнози за сериозен катаклизъм. Украинският политически астролог Константин Дараган твърди, че това ще е едновременно и финансова, и политическа криза, като дори посочи времето и мястото, където тя ще възникне – началото на 2020 година в САЩ. Полският медиум Кшищоф Яцковски пък заяви, че вижда трета световна война. Но пък според него имало две места, които ще останат незасегнати и били сигурни за укритие: България и Румъния.

Константин Дараган се е специализирал в политическата астрология и вече почти десет години прави ежегодни прогнози за света. В края на всяка година публикува и отчет на какво от предсказанията му се е сбъднало. Има близо 90% успеваемост в предсказанията си. В началото на тази година предрече, че Франция ще оглави инициативата за раздробяването на Европейския съюз на три части. И точно такава заявка даде френският президент Емануел Макрон в речта си през миналия месец. Той предложи засилване на ядрото от държави, приели еврото за своя валута, за сметка на останалите.

Освен Дараган имаше и още един специалист по политическа астрология, който също се славеше с точните си прогнози – руснакът Павел Глоба. Преди две години обаче той мина в сянка. След като 6 месеца преди събитието предсказа с голяма точност предстоящия преврат срещу Ердоган и кой точно ще го организира, както и че покрай него „ще превърнат в мъченик един дядка в Америка“, той обяви, че повече няма да прави публично достояние конкретните си прогнози, защото е получил няколко сериозни заплахи за живота си. Все пак през миналото лято не можа да се стърпи – очевидно предстоящото събитие ще е толкова атрактивно, и обяви, че Голямото американско затъмнение, обхванало САЩ от край до край, ще има същите последици като онова, което се е случило година и нещо преди Гражданската война. BG VOICE описа тази негова прогноза. Но верен на обещанието си повече да не изпада в конкретика, не посочи какво ще е това събитие и кога се очаква да се случи.

Затова пък Константин Дараган публикува на 18 април огромен текст с точни дати, имена на организации и държави и описание на вероятните първопричини за кризата. „Всички засегнати страни – а това са реално повечето в глобализирания свят – трудно ще преминат през тези години без загуба на властта и влиянието, без сериозни финансови сътресения, без принудителни структурни изменения“, пише Драган. Според него предстоящата криза ще е по мащаб „едно от най-важните събития за последните 30-40 години. Това е астрологичен факт.“

Астрологът смята, че през следващите две години „военните стълкновения не просто не са изключени, те са дори много вероятни (не бих искал да ги нарека „неизбежни“). Ситуацията ще достигне до ниво, сравнимо с Карибската криза.“ Същевременно от целия текст се разбира, че единственият печеливш в тази криза ще е Китай.

Ето как по-конкретно описва предстоящите събития по страни и организации.

САЩ: принудителна мащабна трансформация на активите и собствеността с преки загуби за кредиторите. Въвеждане на нова система, нови правила на играта във финансовата сфера. Основни събития: 2020-2021 г.

Федералният резерв на САЩ: мащабна криза, принудителна загуба на властта, болезнена реорганизация. Срок: 2019-2020 г.

Тръмп: Начело Америка в момента се намира възхитителен лидер (р. 14.06.1946 г.). Техническа прогноза: сериозно уронване на репутацията и положението в обществото заради действията на специалните служби или сериозна провокация. Проверка за издържливост, която той няма да премине. Би било добре, ако изобщо остане здрав. Срок: 2020 г.

Нюйоркската фондова борса (дата на създаване 17.05.1792 г.): борсова криза, каквато не е имало през последните минимум 30 години. Срок – 2019-2021 г.

НАТО (дата на създаване 24.08.1949 г.): мащабна принудителна реорганизация, мобилизация и значително пренатягане на силите. Срок: 2019-2020 г.

Великобритания я разглежда според датата на създаването на Общността на нациите – 11.12.1931 г.: принудителна реструктуризация с огромни загуби, вероятен фактически крах на цялата структура за влияние. Сегашната британска шизоистерика, започнала през тази година, се вписва тук идеално, тъй като срокът на прогнозата е именно 2018-2019 г.

Дараган е погледнал и в хороскопа на Обществото на илюминатите, с което много обичат да пародират по социалните мрежи, но към което той се отнася напълно сериозно. „За тези, които обичат да копаят надълбоко и на които не е нужно да се обяснява и доказва вече известното, ще бъде интересно да се погледне и в хороскопа на това общество – дата на създаване 01.07.1776 г., оказващо сериозно влияние върху съвременната англосаксонска глобалистка култура: единен свят под властта на наднационалните финансови елити, без религии, без нации. Самото общество отдавна не съществува в първоначалния си вид, но идеята му си живее и оттогава превъзходно е разцъфнала при непосредствената финансова поддръжка на илюминатите Ротшилд. И разбира се, идеята си има хороскоп.

Техническа прогноза: мащабна и болезнена трансформация със загуби и невъзможност да се получи желаното. Впрочем, лично Александър Ротшилд (2.12.1980 г.) и Натаниел Ротшилд (12.07.1971 г.) ще преминат през този обрат дори много добре, даже ще припечелят от тази криза. И не само те. Срок – 2020-2021 г.

Китай (21.09.1949 г.): забележително усилване на влиянието, увеличаване на властта и тежестта в света. Срок: 2019-2020 г.

Саудитска Арабия (15.01.1902 г.): колосални промени, смяна на политическия курс под натиска на обстоятелствата, възможна е смяна на режима или най-главното лице. Срок: 2020-2021 г.

За Русия Дараган пише, че я чака сериозен изпит за устойчивост като единна държава, който ще я разтърси също доста сериозно.

Ето какви са предварителните прогнози и възможните сценарии на развитие според астролога. „Като вариант за начало на всичко са възможен колапс във властта в САЩ, например сриване на президентските избори; отказ от избори или непризнаване на техните резултати; последващ отказ на САЩ да изпълняват свои международни финансови ангажименти; пълноценна икономическа война на САЩ с някои от големите играчи като Китай и основните страни членки на ЕС; скандал със златните запаси; борсов колапс и т.н. Може да има и други варианти, при това десетки, тук е нужен профилен специалист. Точна прогноза ще напиша, когато събитията наближат и се появи фактология – и ена, названия и новини, пише Дараган. – Като астролог мога обаче с точност да кажа кога ще се случи това. Привет, времето настъпи. Нарочно описвам това няколко години преди събитията, за да не може после никой да не ми казва, че „то и без друго си беше ясно“ или „той просто е добър политолог“.

Кшищоф Яцковски пък директно говори за предстояща световна война. Наричан още Ясновидеца от Члухов, преди време той предрече Световната финансова криза, като предупреди, че много банки ще фалират. През миналата седмица той каза: „Европа е инфектирана с тероризъм. Ще има затишие на атентатите. Но тази година ще се случи нещо толкова лошо, че няма да ни остави поле за никакви съмнения.“ Това лошо нещо нямало да е пагубно за Полша като Втората световна война, когато държавата е в епицентъра на събитията.

„Ще дойде време, когато хората в Полша ще се страхуват да дишат. Но не става дума за смог. Още по времето на комунизма се отоплявахме с въглища, които замърсяваха въздуха. Смог винаги е имало. Дъщеря ми ме попита: „Татко, къде ще бъде безопасно?“ Това, което почувствах тогава, все още ме преследва. Помни, защото не знам дали ще бъда жив. Но ако нещо се случи, бягай в Румъния или в България. Изобщо не знам защо. Нали Румъния и България са в посоката на Близкия изток? Там би трябвало да бъде опасно. Но аз й казах: Бягай в Румъния или България. Не знам, така го почувствах. И го помня много добре.“

Яцковски стана известен, след като в предаване на полската телевизия помогна да бъдат открити отдавна изчезнали хора. Поради това през 2013 година бе ангажиран от полицията в Краков в разследването на убийството на 23-годишна студентка. Говорител на прокуратурата тогава заяви, че информацията, дошла от медуима, е помогнала много за точещото се с години разследване. През 2009 година предрече смъртта на един от полските президенти – Лех Качински. На въпрос дали той ще бъде преизбран – нещо, което всички социолози твърдяха, Яцковски отговори: „Качински го няма. Не знам защо. Той спи.“ Година след интервюто му Лех Качински загина при катастрофа на правителствения полски самолет недалеч от Катин.

 

„Ясновидец помогна да намеря мама“ – водещ материал в полския всекидневник „Факт“, в който се разказва как Яцковски е помогнал за намирането на отдавна изчезнала жена

 

2 Comments

  1. agen bola resmi sbobet

    април 2, 2020 at 4:55 am

    Heya i am for the first time here. I found this board and I find It truly useful & it helped me out much. I hope to give something back and aid others like you helped me.

  2. agen sbobet kaskus

    април 3, 2020 at 1:27 pm

    I’m not sure exactly why but this web site is loading very slow for me. Is anyone else having this problem or is it a issue on my end? I’ll check back later and see if the problem still exists.

Коментирайте

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Интересно

Атомни бомби и китови акули: Учени откриха как да изчисляват възрастта на най-едрата риба в света

публикувано

на

от

Виж цялата статия
biogeodb.stri.si.edu

Китовите акули – най-големите риби в света с ключова роля в екотуризма, имат своите тайни. Една от тях е колко дълго живеят. Сега учени съобщават, че са открили как да изчисляват възрастта им, благодарение на тестовете на атомни бомби от времето на Студената война, предаде Ройтерс.
Чрез измерване на нивата на въглерод-14, естествено срещащ се радиоактивен елемент, който е и страничен продукт от ядрени експлозии, изследователите са определили, че отличителните ивици в хрущялните прешлени на акулите се формират годишно, подобно на растежните пръстени на дърветата.
Учените са запознати със съществуването на тези пръстени, както и че броят им се увеличава с напредването на възрастта на акулите. Досега обаче оставаше неясно дали те се появяват годишно или на всеки шест месеца.
За целите на изследването специалистите са сравнили
нивата на въглерод-14 в хрущялните пръстени с данни за колебанията в глобалното присъствие на радиоактивния елемент по време на ядрените изпитания през 50-те и 60-те години на миналия век.

„Тези повишени нива на въглерод-14 първо насищат атмосферата, след това океаните и чрез хранителната верига попадат в животните, генерирайки натрупването им в структури като хрущялните прешлени на китовите акули“, обяснява Джойс Онг, ръководител на изследването от университета Рътгърс в Ню Джърси в публикация в сп. „Frontiers in Marine Science“.

Учените вече разполагат със средство за изчисляване на възрастта на китовите акули – ключов показател за опазването на застрашените гиганти, отчитайки, че един пръстен се равнява на една година.
Специалистите са тествали нивата на въглерод-14 в мъртви екземпляри, чиито останки се съхраняват в лаборатории. Най-старият изследван екземпляр е живял 50 години, като специалистите допускат, че продължителността на живота на китовите акули може да достигне до 100 години.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК
Продължете по-нататък

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 10 АПРИЛ: Скорпиони, общувайте с хора с богат опит! Стрелци, ще получите пари от инвестиции!

публикувано

на

от

Виж цялата статия

ОВЕН

Налага се да бъдете достатъчно позитивни, за да възстановите емоционалната си връзка, но при всеки случай рискът от приключване на вашата любовна история, която е станала непоносима, ще присъства през по-голямата част от деня. Любовният ви живот ще е много сложен, защото вашият партньор няма да разбира вътрешния ви свят, няма да поддържа вашите идеи и вече няма да изразява своите емоции както в миналото. Вие обаче предпочитате да основавате вашите любовни отношения на взаимна обмяна на чувства и емоции.

 

ТЕЛЕЦ

Трябва да обърнете специално внимание на психофизичното си здраве и да не подценявате проблемите и дискомфорта, които могат да възникнат, което ще бъде особено сложно, уморително и без оптимизъм за възстановяване. Ще трябва да се борите силно за човек, който току-що сте срещнали и за съжаление няма да е лесно да успеете да завладеете сърцето му. Душата ви е много чувствителна, възможни са моменти на депресия след периоди на сантиментално разочарование.

 

БЛИЗНАЦИ

Като се има предвид, че сте чувствителни, най-вероятно ще преживеете дни на депресия, на песимизъм, от който няма да е лесно да излезете. Случайни срещи ще ви създават илюзии, а и вие харесвате да живеете в света на фантазиите, да си въобразявате невъзможна любов, а понякога ви липсва обективност и в работата. Затова трябва да отворите очите си и да бъдете реалистични. За щастие ще ви се предостави помощ, като ви се позволи да слушате разума, а не сърцето, за да избегнете грешките.

 

РАК

Възможни са влияния, които могат да създадат усложнения по отношение на физическото ви здраве, но само ако възрастта ви е над 50 години. Младите хора просто ще бъдат изправени пред време с по-малко физическа енергия, голяма умствена умора, минимално желание за активност и правене на нови неща. Освен това при тези негативни влияния дори пътуванията не са много интересни и вероятно дългите пътешествия ще ви донесат повече умора, отколкото забавление.

 

ЛЪВ

През днешния ден, за да се почувствате добре, трябва да намерите вътрешен мир и хармония. За да постигнете това, може да посещавате курсове по йога, пилатес, да медитирате. Съветът е да правите колкото се може повече отпускащи процедури, както за тялото, така и за ума. Това абсолютно ще ви помогне да се опазите и да не влезете в криза. Трябва да избягвате екстремните спортове, където тялото ви е подложено на изпитание. Вероятни са проблеми с черния дроб, има и възможност за натрупване на тегло.

 

ДЕВА

Днес ще получите много удовлетворение и ще се гордеете особено с професионалните си успехи. Това е период, когато ще намерите отговори на много въпроси и всичко ще се върне към нормалното. Ще преживеете решителни събития за бъдещето, където важни хора – родители, учители или шефове – ще играят една от основните роли. Понякога ще се оказвате на преден план в събитията и трябва добре да обмисляте как да се възползвате максимално от тези ситуации.

 

ВЕЗНИ

В любовта ви чака пълен успех. Повече от това какво може да искате. За някои от вас ще бъде решаващ ден – ще срещнете любовта на живота си, ще сключите брак или ще заченете дете. Други, особено необвързаните, могат да срещнат интересни хора, с които да изживеят много щастливи моменти. Вие ще сте лудо влюбени, както никога преди. Привличането с партньора ще е много силно и взаимно. На работното място ще сте доволни от всичко, което се случва. Връзката с колеги, шефове или партньори ще е отлична.

 

СКОРПИОН

Образованието и следването за всички, които се занимават с наука и изкуство, ще се развиват прекрасно. Имате шанс за нова специализация, курс в област, от която се интересувате, укрепване на професионалната ви позиция. Вашата кариера ще зависи до голяма степен от решаването на проблемите и преодоляване на препятствията. Общувайте с хора с богат опит, от които може да научите нещо и които могат да ви покажат нови направления в кариерата.

 

СТРЕЛЕЦ

Обещаващ ден от финансова гледна точка. Ще получите пари от минали инвестиции. Парите ще идват от много направления и ако контролирате добре разходите си, нищо няма да пропуснете. Може да получите доходи и от неочаквани места. Почти е сигурно, че източниците ще са много разнообразни. Новите инвестиции са препоръчителни, но избягвайте кредити, защото те сега не са безопасни. Дори да имате повече пари, трябва да се подсигурите. Възможно е да реорганизирате професията си, за да станете още по-добри.

 

КОЗИРОГ

Творческите ви способности ще растат, но ще сте объркани. Необходими са постоянни и съзнателни усилия, за да организирате добре дейностите си. Необходима ви е ясна стратегия, търпение и упоритост. Това е ден на анализ и преоценка, за да решите старите проблеми. Нещата могат да се усложнят, ако се претоварвате и не си почивате от време на време. Съществува риск прекалено големите надежди да намалят пълното ви удовлетворение. Може да бъдете привлечени и от неподходящи хора, които да се опитат да се възползват от вас.

 

ВОДОЛЕЙ

Ако решите да промените професионалния си път, моментът е точно сега. Освен това този период е много важен заради хората, които ще ви подкрепят и подтикват към драстични промени. През пролетта е от съществено значение да решите дали да смените работата, града, да изберете нов професионален път или да останете в съща компания, да вършите същата работа, но да поискате увеличение на заплатата и по-голяма конкретност. Сега може да поискате всичко, което не сте имали в миналото.

 

РИБИ

Денят ще ви донесе отлични професионални новини. Ако търсите нова работа, ще трябва да бъдете много подготвени и да не приемате нещата прекалено повърхностно. Много от вас дори могат да решат да сменят професията си, но всяка промяна трябва да бъде добре обмислена, а съветите на по-опитните от вас ще бъдат от решаващо значение. Що се отнася до парите и финансовите инвестиции, спокойно може да влагате средства, но без крайности, тъй като доходите ви ще нарастват положително.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК
Продължете по-нататък

Коронавирусът

Кучетата и котките в Китай стават официално домашни любимци

публикувано

на

от

Виж цялата статия
pixabay

Китай изготви нови насоки, според които кучетата и котките ще бъдат извадени от списъка на животните, които се отглеждат за храна, за да бъдат поставени в списъка на домашните любимци, съобщиха АФП и Ройтерс.

Макар и кучешкото месо да остава деликатес в някои части на страната, министерството на селското стопанство отбеляза, че те вече няма да бъдат смятани за животни, които се отглеждат, за да служат за храна.
Списъкът с животни, които могат да бъдат отглеждани за месото и кожата им или за медицински цели, публикуван от министерството на селското стопанство, подлежи на обсъждане до 8 май. Кучетата и котките не фигурират в него.

Предложението беше приветствано от защитниците на животните като кардинално променящо правилата.

В условията на новия коронавирус Китай забрани консумацията на месо от диви животни. Такава забрана беше въведена и по време на епидемията от ТОРС. Списъкът с животните за стоковъдство се актуализира, за да бъдат включени в него някои животни, като елени, алпака, фазани, лисици.

Консумацията на кучешко месо губи популярност в Китай, но още там се избиват с тази цел 10 милиона животни годишно, включително и откраднати.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК
Продължете по-нататък
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама

Най-четено

Всички права запазени © BG VOICE е най-влиятелният български вестник в Чикаго, САЩ и Канада BG VOICE is the Bulgarian newspaper leader in Chicago, USA and Canada