Открийте ни и в

ХОРОСКОП

Вашият хороскоп за месец май, част 2

публикувано

на

 

ВЕЗНИ

През май Слънцето в знака Телеца ще акцентира главно върху областта, която засяга вашите финансови интереси. На преден план ще излязат въпроси, свързани с данъци, такси, наследствени дела и средствата, които споделяте с партньора. Управителят на вашия знак – Венера, ще пребивава в знака на Близнаци много дълго време тази година – до август месец. Дотогава ще трябва да търсите баланса в партньорските отношения, следват промени във вашата житейска философия, разширяване на възгледите ви към света и пътувания надалеч. Пълнолунието на 5 май в емоционалния знак Скорпион ще постави въпроса за вашата собствена стойност и вашето самочувствие. Добре е да знаете, че стойността ви не се измерва с финансите, които притежавате, а преди всичко с житейския морал, който сте си изградили, и вашата ценностна система .Ако установите различия в мненията си относно финансови инвестиции с партньор, ще се наложи да преразгледате плановете и целите си за в бъдеще.

Около 16 май периодът е подходящ да направите първите стъпки за изграждане на стабилна основа в живота си (дом, инвестиция, ново обещаващо партньорство).

Слънчевото затъмнение на 20 май ще разшири вашите хоризонти чрез пътуване извън страната, смяна на специалност – за студентите, нови договори и дела с чужбина. Възползвайте се от предложените възможности и изследвайте новите хоризонти, които се разкриват пред вас!

СКОРПИОН

До 20 май Слънцето от знака Телец  ще акцентира вашето внимание върху партньорските отношения. Около 3 май различия в мненията в работната среда и новополучената информация ще ви накара да обмислите бъдеща промяна. Притеснения относно здравето ви също ще ангажират вашето внимание и ще е хубаво да сложите начало на инициативи за подобряване на физическата ви форма.

Пълнолунието на 5 май носи емоционална кулминация в отношенията с партньор. Взетото решение ще предопредели новата посока на плановете ви в бъдеще.

Между 13 и 16 май се възползвайте от добрия аспект между планетите Марс, Плутон и Юпитер, за да разпространите и наложите идеите си.Чудесен период за нови печеливши контракти и успешни съдружия.

След 15 май бъдете внимателни с инвестиции, кредити и пари, взети назаем.

Партньори от близкото минало ще се върнат в живота ви и ще трябва да хармонизирате отношенията си с тях.

Слънчевото затъмнение на 20 май насочва вниманието ви към вашите финанси и общи инвестиции. Преценете добре реалността на плановете си и проверете всички детайли отново, преди да се впуснете в рисковани инвестиции и заеми. Лошият аспект на затъмнението с планетата Нептун не дава ясна картина за предприетите инициативи и проекти и много факти ще се изяснят впоследствие. По добре отложете начинанията за края на месеца!

СТРЕЛЕЦ

За вас, Стрелци, май започва с изненадваща информация на 3 май. Вашата кариера и доходи ще бъдат засегнати, но все още разполагате с време за нова стратегия и намиране на нови печеливши възможности. Слънцето в знака на Телец (до 20 май) ще акцентира вниманието ви върху работата, здравето и определени размествания в обичайният ви график.

Пълнолунието на 5 май бележи края на работен проект и е заредено с много емоции. Притесненията за здравето на член от фамилията ви също окупират мислите ви.

Очаквайте срещи с хора, които не сте виждали отдавна, или подновяване на връзки с партньори от близкото минало. В периода от 13 до 16 май имате възможност да започнете нова работа, да сключите изгодни договори или да сложите начало на успешни бизнес проекти.

Слънчевото затъмнение на 20 май попада в партньорския ви сектор и в следващите 6 месеца пред вас се откриват нови възможности. Вашият шанс ще дойде чрез фамилията, наследства, дела, свързани с чужбина и нови бизнес съдружия.

Оценявайте новополучената информация и се възползвайте от многобройните си контакти за да разширите бизнеса си и своят мироглед.

Важен човек ще навлезе в живота ви, а с него и нови хоризонти, които ще привлекат вашето внимание и ще сложат началото на нова цел пред вас!

КОЗИРОГ

До 20 май Слънцето от знака Телец заема най-романтичната част от вашия хороскоп – сферата на любовта, децата, творческите проекти и всичко, което сърцето ви мечтае. Около 3-4 май нова информация, свързана с дом или с интересите на фамилията ви ще подготви сцената за бъдещи промени.

Ще получите подкрепата на приятели и други хора или институции, към които се обърнете за съдействие.

Пълнолунието на 5 май затвърждава тази тенденция за помощ от социалните групи, към които принадлежите, и всички приятели които мобилизирате за разрешаването на проблемите си. Ще трябва да приключите и разрешаването на важен спор с партньор, свързан с общи финанси.

Използвайте силните дни от 13 до 16 май, когато ще можете да приключите успешно поставените задачи и да разрешите възникналите пречки до този момент. Периодът е много печеливш за търсещите работа, за презентации, документални спорове и дела с различни инстанции. В тези дни късметът е с вас!

Слънчевото затъмнение на 20 май ще постави нова фаза в живота ви през следващите 6 месеца. Главният акцент ще падне върху здраве, работа и промяна на дневната ви програма. Не избързвайте с решенията си в дните около затъмнението заради напрегнатият му аспект с планетата Нептун.

Има голяма вероятност от невярна интерпретация на информация и комуникации с хора които не са запознати с новите обстоятелства около вас.По добре отложете заплануваните мероприятия след 15 юни, когато ще можете да разполагате с повече факти и подкрепата на околните.

ВОДОЛЕЙ

До 20 май Слънцето е в знака Телец и ще акцентира вниманието ви върху

Вашите „корени“ – дом, семейство и фамилни дела. Възможно е да обмисляте преместване, законно уреждане (прехвърляне на собственост или установяване на база за бъдещо развитие. Партньорството ще играе важна роля при изграждането на емоционалната и материалната сигурност, към която се стремите. Планетата на любовта и радостта – Венера, ще ви донесе много забавления и радостни събития, свързани с дете. Ще бъдете много творчески настроени и можете успешно да приложите и разпространите идеите си.

Ще получите подкрепа от фамилията си и финансите, които са ви нужни.

Пълнолунието на 5 май ви поставя в ситуация на избор – подредете вярно приоритетите си към момента и установете баланс между кариера и дом!

Използвайте периода от 13 до 16 май да стартирате проект, свързан с дом или друга недвижима собственост. Ще имате реална възможност за разширение, като необходимите средства ще се осигурят чрез частно лице или друг дискретен източник.

Слънчевото затъмнение на 20 май ви носи късмет чрез нови контакти, деца или любими хора. Не се впускайте в инвестиции, без да сте проучили детайлите и хората, които ви ги предлагат. Може да разчитате на успешни презентации, късмет при интервюта и много забавления и приятелски срещи!

РИБИ

До 20 май Слънцето от знака Телец акцентира върху вашите комуникации, отношения с роднини (братя, сестри), кратки пътувания и стабилна подкрепа от заобикалящите. Работата ви е стабилна, но вашето критично отношение към партньора понякога поражда недоразумения. Около 3 май информация, свързана с непредвидени разходи или намаляване на доходите ви, води до размисли относно партньорско съдружие или противоречия с висшестоящ.

Пълнолунието на 5 май е заредено с много емоции, свързани с интуитивно взети решения – почивка, пътуване и смяна на обстановката.

До 15 май Венера е в сектора на дома и семейството и ще ви носи приятни мигове с гости и приятелски събирания.

В периода от 13 до 16 май силната комбинация между планетите Меркурий, Марс и Плутон ви дава възможност да преговаряте за повишение, да сключите изгодни контракти и да повишите доходите си .

Слънчевото затъмнение на 20 май отваря нови възможности пред вас.

Те са свързани с нов старт, нов дом и ново всекидневие в бъдеще. Не идеализирайте прекалено много целите, които искате да постигнете, а се старайте да имате реален поглед върху възможностите си.

 

 

1 Коментар

  1. agen sbobet depo pulsa

    април 3, 2020 at 7:58 pm

    Hi, i read your blog from time to time and i own a similar one and i was just wondering if you get a lot of spam responses? If so how do you stop it, any plugin or anything you can suggest? I get so much lately it’s driving me crazy so any assistance is very much appreciated.

Коментирайте

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 10 АПРИЛ: Скорпиони, общувайте с хора с богат опит! Стрелци, ще получите пари от инвестиции!

публикувано

на

от

Виж цялата статия

ОВЕН

Налага се да бъдете достатъчно позитивни, за да възстановите емоционалната си връзка, но при всеки случай рискът от приключване на вашата любовна история, която е станала непоносима, ще присъства през по-голямата част от деня. Любовният ви живот ще е много сложен, защото вашият партньор няма да разбира вътрешния ви свят, няма да поддържа вашите идеи и вече няма да изразява своите емоции както в миналото. Вие обаче предпочитате да основавате вашите любовни отношения на взаимна обмяна на чувства и емоции.

 

ТЕЛЕЦ

Трябва да обърнете специално внимание на психофизичното си здраве и да не подценявате проблемите и дискомфорта, които могат да възникнат, което ще бъде особено сложно, уморително и без оптимизъм за възстановяване. Ще трябва да се борите силно за човек, който току-що сте срещнали и за съжаление няма да е лесно да успеете да завладеете сърцето му. Душата ви е много чувствителна, възможни са моменти на депресия след периоди на сантиментално разочарование.

 

БЛИЗНАЦИ

Като се има предвид, че сте чувствителни, най-вероятно ще преживеете дни на депресия, на песимизъм, от който няма да е лесно да излезете. Случайни срещи ще ви създават илюзии, а и вие харесвате да живеете в света на фантазиите, да си въобразявате невъзможна любов, а понякога ви липсва обективност и в работата. Затова трябва да отворите очите си и да бъдете реалистични. За щастие ще ви се предостави помощ, като ви се позволи да слушате разума, а не сърцето, за да избегнете грешките.

 

РАК

Възможни са влияния, които могат да създадат усложнения по отношение на физическото ви здраве, но само ако възрастта ви е над 50 години. Младите хора просто ще бъдат изправени пред време с по-малко физическа енергия, голяма умствена умора, минимално желание за активност и правене на нови неща. Освен това при тези негативни влияния дори пътуванията не са много интересни и вероятно дългите пътешествия ще ви донесат повече умора, отколкото забавление.

 

ЛЪВ

През днешния ден, за да се почувствате добре, трябва да намерите вътрешен мир и хармония. За да постигнете това, може да посещавате курсове по йога, пилатес, да медитирате. Съветът е да правите колкото се може повече отпускащи процедури, както за тялото, така и за ума. Това абсолютно ще ви помогне да се опазите и да не влезете в криза. Трябва да избягвате екстремните спортове, където тялото ви е подложено на изпитание. Вероятни са проблеми с черния дроб, има и възможност за натрупване на тегло.

 

ДЕВА

Днес ще получите много удовлетворение и ще се гордеете особено с професионалните си успехи. Това е период, когато ще намерите отговори на много въпроси и всичко ще се върне към нормалното. Ще преживеете решителни събития за бъдещето, където важни хора – родители, учители или шефове – ще играят една от основните роли. Понякога ще се оказвате на преден план в събитията и трябва добре да обмисляте как да се възползвате максимално от тези ситуации.

 

ВЕЗНИ

В любовта ви чака пълен успех. Повече от това какво може да искате. За някои от вас ще бъде решаващ ден – ще срещнете любовта на живота си, ще сключите брак или ще заченете дете. Други, особено необвързаните, могат да срещнат интересни хора, с които да изживеят много щастливи моменти. Вие ще сте лудо влюбени, както никога преди. Привличането с партньора ще е много силно и взаимно. На работното място ще сте доволни от всичко, което се случва. Връзката с колеги, шефове или партньори ще е отлична.

 

СКОРПИОН

Образованието и следването за всички, които се занимават с наука и изкуство, ще се развиват прекрасно. Имате шанс за нова специализация, курс в област, от която се интересувате, укрепване на професионалната ви позиция. Вашата кариера ще зависи до голяма степен от решаването на проблемите и преодоляване на препятствията. Общувайте с хора с богат опит, от които може да научите нещо и които могат да ви покажат нови направления в кариерата.

 

СТРЕЛЕЦ

Обещаващ ден от финансова гледна точка. Ще получите пари от минали инвестиции. Парите ще идват от много направления и ако контролирате добре разходите си, нищо няма да пропуснете. Може да получите доходи и от неочаквани места. Почти е сигурно, че източниците ще са много разнообразни. Новите инвестиции са препоръчителни, но избягвайте кредити, защото те сега не са безопасни. Дори да имате повече пари, трябва да се подсигурите. Възможно е да реорганизирате професията си, за да станете още по-добри.

 

КОЗИРОГ

Творческите ви способности ще растат, но ще сте объркани. Необходими са постоянни и съзнателни усилия, за да организирате добре дейностите си. Необходима ви е ясна стратегия, търпение и упоритост. Това е ден на анализ и преоценка, за да решите старите проблеми. Нещата могат да се усложнят, ако се претоварвате и не си почивате от време на време. Съществува риск прекалено големите надежди да намалят пълното ви удовлетворение. Може да бъдете привлечени и от неподходящи хора, които да се опитат да се възползват от вас.

 

ВОДОЛЕЙ

Ако решите да промените професионалния си път, моментът е точно сега. Освен това този период е много важен заради хората, които ще ви подкрепят и подтикват към драстични промени. През пролетта е от съществено значение да решите дали да смените работата, града, да изберете нов професионален път или да останете в съща компания, да вършите същата работа, но да поискате увеличение на заплатата и по-голяма конкретност. Сега може да поискате всичко, което не сте имали в миналото.

 

РИБИ

Денят ще ви донесе отлични професионални новини. Ако търсите нова работа, ще трябва да бъдете много подготвени и да не приемате нещата прекалено повърхностно. Много от вас дори могат да решат да сменят професията си, но всяка промяна трябва да бъде добре обмислена, а съветите на по-опитните от вас ще бъдат от решаващо значение. Що се отнася до парите и финансовите инвестиции, спокойно може да влагате средства, но без крайности, тъй като доходите ви ще нарастват положително.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК
Продължете по-нататък

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 9 АПРИЛ: Стрелци, внимавайте с финансите! Козирози, четете внимателно документите!

публикувано

на

от

Виж цялата статия

ОВЕН

Физически и психически ще се чувствате много по-добре, ще успеете да възстановите напълно енергийните си запаси и дори да станете значително по-силни отпреди. Ако сте имали някакъв физически дискомфорт през последните дни, най-сетне ще може да се възстановите. Това положително влияние дори ви дава възможност да станете по-красиви и атрактивни благодарение на по-големия ви оптимизъм и позитивна нагласа. Много неща в личния ви живот ще се нормализират и ще намерите хармонията в отношенията си.

 

ТЕЛЕЦ

Може днешният ден да ви се вижда крайно тривиален, но понеже оценявате спокойствието и безпроблемния живот, ще бъдете доволни. Време е да откриете вътрешния мир и стабилността, която искате. Самотата, намалената възможност за комуникация и създаване на отношения не ви безпокоят, защото уважавате другите и знаете, че може да разчитате на тях. Нещата ще се ускорят в любовта, ще се влюбвате лесно в хора, които споделят вашите чувства и разбирания за съвместен живот.

 

БЛИЗНАЦИ

Отегчението при вас е изключено, защото винаги ще има някакво ново предизвикателство и възможност да се запознаете с някой интересен човек, ще ви харесва ритъмът, в който живеете, и ще поискате да го споделите с половинката си. Отношенията ще се развиват толкова бързо, че може да се събудите внезапно в сложна и неочаквана ситуация, за която все още не сте готови, но с малко предпазливост ще може да управлявате всички събития.

 

РАК

Животът в двойката ви понякога ще е прекалено оживен за вашия вкус, но това не означава, че не трябва да се ангажирате. Въпреки някои краткосрочни взаимоотношения при необвързаните от вас не е невъзможно да намерите истинската любов. Ежедневието ви днес може да бъде изпълнено със събития и да сте препълнени от противоречиви чувства. Малките предизвикателства и изненадващите промени могат да предизвикат повратни точки, но без драми.

 

ЛЪВ

Днес понякога ще се чувствате сякаш сте на сцена, нещата се развиват прекалено тежко, липсва ви достатъчно независимост да живеете както искате, но не се разочаровайте. Независимо от ситуацията, трябва да следвате пътя към постигане на своите цели. Определено това е необходимо за просперитета ви както в личния живот, така и на работното ви място. Непременно планирайте поне час почивка в края на деня с най-близките си хора.

 

ДЕВА

На работа е възможно да мислите, че не получавате това, което заслужавате, пренебрегват ви и не ценят вашите заслуги, но това не е съвсем така. Началниците ви наблюдават от разстояние и забелязват добрите ви качества. Не допускайте клюки, обиди или несправедливости. Финансовата област е обещаваща и оптимистична. Имате достатъчно пари за личен и семеен комфорт, повече, отколкото в миналото. Ще искате да инвестирате в дома си в ремонти или домакински уреди.

 

ВЕЗНИ

Ще имате достатъчно пари, за да промените своя имидж, защото искате да ви видят в друга светлина – модерни дрехи, съвременни джаджи, нов облик. Въпреки че ще имате късмет в приходите и инвестициите, поддържайте стриктен контрол върху разходите си. Твърде многото инициативи, амбиции или упоритост може да изцедят вашата енергия. Работещи толкова много, скоро ще забележите, че се чувствате уморени и прекалено напрегнати. Това може да засегне вашето здраве, дори и в дългосрочен план.

 

СКОРПИОН

Необходима е по-внимателна оценка на целите, ресурсите и методите, както и реорганизация на живота. Би било за предпочитане да работите в екип и в сътрудничество с другите. Професионалният ви живот е напрегнат, осигурява ви много негативна енергия, която не ви позволява лесно да реализирате вашите проекти, но ви дава възможност да работите упорито и без да очаквате големи резултати. За съжаление няма да успявате да изразите целия си потенциал, защото ще е блокиран от негативните ви мисли.

 

СТРЕЛЕЦ

Ако търсите нова работа, сега е точно моментът за това, но дори и в този период работата, която намерите, няма да е особено интересна и преди всичко приходите няма да са големи. Затова днес и в следващите няколко дни е най-добре да не напускате настоящата си работа в търсене на друга или да променяте професионалния си път, защото бъдещето няма да ви предложи големи възможности и успехи поне за месеци занапред. Бъдете внимателни също с финансите и инвестициите.

 

КОЗИРОГ

Ако някой ви предлага възможност да инвестирате пари, бъдете много бдителни, четете внимателно документите и не подписвайте, ако имате някакви съмнения, защото някои проблеми могат да възникнат по-късно. Ако желаете да купите дом, сега не се препоръчва да инвестирате големи суми. Очевидно проблемите ви правят много силни и ще може да работите без особени затруднения, а също и в продължение на много часове през деня.

 

ВОДОЛЕЙ

През днешния ден късметът ще бъде наистина малък, разходите ви ще бъдат много, а възнаграждението спрямо труда ви прекалено малко. Ако все още нямате работа, търсенето ще бъде много сложно, но най-интересните периоди, за да ви забележат, са следващите седмици. Това означава, че и в любовта нещата могат да се влошат или да продължат по-спокойно и с ниско чувство на удовлетворение. Ако връзката ви през последните дни не е била позитивна, рискът да се изправите пред тежка битка е голям.

 

РИБИ

Вероятността от продължителни кавги в семейството, недоразумения и в офиса и в някои случаи дори предателства, е голяма. Истината е, че романтичната ви история вече не е толкова вълнуваща, както в миналото, а любовта, за която сте мечтали и желали, сега се разпада пред очите ви. Труден период се очертава и за двойките, които ще се сблъскат с моменти на самота, раздяла или пълна тишина, докато необвързаните ще изпитат противоречиви ситуации, когато решат да завладеят някого.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК
Продължете по-нататък

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 8 АПРИЛ: Овни, сдържайте се! Лъвове, бъдете отстъпчиви и мъдри!

публикувано

на

от

Виж цялата статия

ОВЕН

Бъдете сдържани, за да отстраните недоброжелателите от пътя си. През деня ще ви се наложи да изплатите дълговете си към приятели и партньори. Разделяйте се леко с парите – тогава те ще се връщат при вас в по-голямо количество, така можете в бъдеще да очаквате внушителен финансов приход. Парите ще стигнат за всичко, което сте планирали. В промеждутъка между работата ще успявате да си почивате, да пътувате наблизо и да се развличате. Възможно е някои от вас да срещнат стар обожател.

 

ТЕЛЕЦ

Може би през днешния ден ще решите да промените имиджа си в стила и облеклото. Решението ви е прекрасно, така ще се чувствате добре и много уютно. Трябва обаче да бъдете много внимателни, когато шофирате. Аварийните ситуации на пътя с по-топлото време нарастват, възможни са леки травми при грешни решения от ваша страна. Желателно е да не злоупотребявате със спиртните напитки и да спазвате хранителен режим. Започнете сутрин да правите леки фитнес упражнения вкъщи.

 

БЛИЗНАЦИ

Обновете гардероба си, отидете на фризьор и козметик. Погрижете се и за здравето си – и за духовното, и за емоционалното, и това на тялото си. Планирайте си няколкодневна почивка с най-близкия си човек. През деня ще бъдете изпълнени с романтични пориви, които ще ви позволят да подредите личния си живот. С любимия човек се опитайте да организирате страхотна почивка извън града. Страстта и сексуалният ви магнетизъм ще бъдат отличителните ви черти през днешния ден.

 

РАК

Днес особено внимание трябва да обърнете на родени под знаци от стихията Въздух. С тези хора можете да създадете щастливо семейство. Възможна е неочаквана среща с бивш обожател, която сериозно ще ви развълнува, но не трябва да се доверявате само на чувствата си. Разумността в близките отношения ще ви помогне, няма да ви навреди. Ще ви се иска комфорт и уют в дома, но членовете на семейството ви постоянно ще ви отдалечават от почивката.

 

ЛЪВ

През днешния ден не трябва да забравяте за себе си и за своя външен вид. Коригирайте фигурата си, заемете се със спорт, сменете прическата си. Всичко това ще ви направи привлекателни и ще промени настроението ви в добра посока. Възможни са конфликтни ситуации с възрастни роднини. Бъдете отстъпчиви и мъдри, за да не доведете нещата до скандал. По-често мислете за тези, които са ви скъпи.

 

ДЕВА

Представителите на знака ще се чувстват спокойни и уверени на професионалното поприще. Не се предвиждат особени проблеми и спорове в службата. Очаквайте значителна подкрепа от страна на деловите си партньори в начинанията ви. Днес е възможно да подпишете нови перспективни договори, които в бъдеще ще ви гарантират отлично материално положение. Пари ще постъпват от допълнително работно място, но не бързайте да ги харчите за безполезни покупки.

 

ВЕЗНИ

В средата на деня трябва да се пазите от тежка конкуренция. Някого няма да устройва вашата тенденция за нововъведения и получаване на независимост в бизнеса. Трябва да се въоръжите с търпение и да бъдете много сдържани в преговорите. Преди да се доверите на някой от партньорите си, съберете повече информация за бизнес дейността му. Финансовото ви положение ще бъде благоприятно, но доста пари ще отидат за развлечения, почивка и семейни занимания.

 

СКОРПИОН

Ако имате спестени пари, то може без съмнение да ги използвате за планиране на отдавна мечтано пътешествие. Ако сте необвързани, може да осъществите красиви срещи и да се влюбите в човек, подобен на вас, с много общи интереси и който ще харесва вашия стил и начин на правене на нещата. Възможности за нови приятелства няма да липсват и някои от тях, с течение на времето, могат да станат особено интересни и да ви донесат прекрасни емоции, докато не прераснат в голяма любов.

 

СТРЕЛЕЦ

Харесвате романтичните запознанства, дори извън собствения град, така че ако планирате да пътувате, не забравяйте да посещавате нови места, които са особено притегателни и за другите хора. Младите ще жънат много победи, а тези, които вече са над 40-годишна възраст, може да намерят зрял, сериозен човек, за съвместно съжителство. И не трябва да забравяте, че решението дали да заживеете с някой, да изберете дата за брак, а в някои случаи избор да имате дете, ще зависи само от вас.

 

КОЗИРОГ

Ако необвързаните от вас най-накрая ще могат да завладеят света на любовта, то онези, които имат дългогодишна любовна връзка, могат да направят значителна крачка напред. Вероятно сега ще може да помислите за брак, да се решите на съвместно съжителство, да купите или наемете дом, за да бъдете заедно или дори да планирате дете. Денят за вас определено ще бъде много позитивен и положителен в много области на вашия живот.

 

ВОДОЛЕЙ

Твърде вероятно е при много от вас, които сте имали правни проблеми или е трябвало да се изправите пред съдебен процес, или сте имали нужда от адвокат, през днешния ден да се разрешат някои доста сложни бюрократични ситуации. Загрижеността, свързана с тези проблеми, скоро ще свърши, защото ще успеете да поправите такива ситуации или те ще се развият благоприятно за вас. Доверете се за съвет от близък роднина или дългогодишен ваш приятел.

 

РИБИ

Най-хубавите неща и най-благоприятните и неочаквани събития за вас могат да се случат по време на някои пътувания за забавление или по работа. Може да имате значително увеличение на парите във вашия портфейл, особено ако сте на свободна практика, но и разходите ви значително и рязко ще се увеличават, най-вече ако започвате нова кариера. Ще имате късмет и отлични възможности във всеки сектор, но най-вече в работата и финансите. Всъщност има вероятност и за отлични бизнес срещи.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК
Продължете по-нататък
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама

Най-четено

Всички права запазени © BG VOICE е най-влиятелният български вестник в Чикаго, САЩ и Канада BG VOICE is the Bulgarian newspaper leader in Chicago, USA and Canada