Открийте ни и в

ХОРОСКОП

Вашият хороскоп за месец май, част 2

публикувано

на

 

ВЕЗНИ

През май Слънцето в знака Телеца ще акцентира главно върху областта, която засяга вашите финансови интереси. На преден план ще излязат въпроси, свързани с данъци, такси, наследствени дела и средствата, които споделяте с партньора. Управителят на вашия знак – Венера, ще пребивава в знака на Близнаци много дълго време тази година – до август месец. Дотогава ще трябва да търсите баланса в партньорските отношения, следват промени във вашата житейска философия, разширяване на възгледите ви към света и пътувания надалеч. Пълнолунието на 5 май в емоционалния знак Скорпион ще постави въпроса за вашата собствена стойност и вашето самочувствие. Добре е да знаете, че стойността ви не се измерва с финансите, които притежавате, а преди всичко с житейския морал, който сте си изградили, и вашата ценностна система .Ако установите различия в мненията си относно финансови инвестиции с партньор, ще се наложи да преразгледате плановете и целите си за в бъдеще.

Около 16 май периодът е подходящ да направите първите стъпки за изграждане на стабилна основа в живота си (дом, инвестиция, ново обещаващо партньорство).

Слънчевото затъмнение на 20 май ще разшири вашите хоризонти чрез пътуване извън страната, смяна на специалност – за студентите, нови договори и дела с чужбина. Възползвайте се от предложените възможности и изследвайте новите хоризонти, които се разкриват пред вас!

СКОРПИОН

До 20 май Слънцето от знака Телец  ще акцентира вашето внимание върху партньорските отношения. Около 3 май различия в мненията в работната среда и новополучената информация ще ви накара да обмислите бъдеща промяна. Притеснения относно здравето ви също ще ангажират вашето внимание и ще е хубаво да сложите начало на инициативи за подобряване на физическата ви форма.

Пълнолунието на 5 май носи емоционална кулминация в отношенията с партньор. Взетото решение ще предопредели новата посока на плановете ви в бъдеще.

Между 13 и 16 май се възползвайте от добрия аспект между планетите Марс, Плутон и Юпитер, за да разпространите и наложите идеите си.Чудесен период за нови печеливши контракти и успешни съдружия.

След 15 май бъдете внимателни с инвестиции, кредити и пари, взети назаем.

Партньори от близкото минало ще се върнат в живота ви и ще трябва да хармонизирате отношенията си с тях.

Слънчевото затъмнение на 20 май насочва вниманието ви към вашите финанси и общи инвестиции. Преценете добре реалността на плановете си и проверете всички детайли отново, преди да се впуснете в рисковани инвестиции и заеми. Лошият аспект на затъмнението с планетата Нептун не дава ясна картина за предприетите инициативи и проекти и много факти ще се изяснят впоследствие. По добре отложете начинанията за края на месеца!

СТРЕЛЕЦ

За вас, Стрелци, май започва с изненадваща информация на 3 май. Вашата кариера и доходи ще бъдат засегнати, но все още разполагате с време за нова стратегия и намиране на нови печеливши възможности. Слънцето в знака на Телец (до 20 май) ще акцентира вниманието ви върху работата, здравето и определени размествания в обичайният ви график.

Пълнолунието на 5 май бележи края на работен проект и е заредено с много емоции. Притесненията за здравето на член от фамилията ви също окупират мислите ви.

Очаквайте срещи с хора, които не сте виждали отдавна, или подновяване на връзки с партньори от близкото минало. В периода от 13 до 16 май имате възможност да започнете нова работа, да сключите изгодни договори или да сложите начало на успешни бизнес проекти.

Слънчевото затъмнение на 20 май попада в партньорския ви сектор и в следващите 6 месеца пред вас се откриват нови възможности. Вашият шанс ще дойде чрез фамилията, наследства, дела, свързани с чужбина и нови бизнес съдружия.

Оценявайте новополучената информация и се възползвайте от многобройните си контакти за да разширите бизнеса си и своят мироглед.

Важен човек ще навлезе в живота ви, а с него и нови хоризонти, които ще привлекат вашето внимание и ще сложат началото на нова цел пред вас!

КОЗИРОГ

До 20 май Слънцето от знака Телец заема най-романтичната част от вашия хороскоп – сферата на любовта, децата, творческите проекти и всичко, което сърцето ви мечтае. Около 3-4 май нова информация, свързана с дом или с интересите на фамилията ви ще подготви сцената за бъдещи промени.

Ще получите подкрепата на приятели и други хора или институции, към които се обърнете за съдействие.

Пълнолунието на 5 май затвърждава тази тенденция за помощ от социалните групи, към които принадлежите, и всички приятели които мобилизирате за разрешаването на проблемите си. Ще трябва да приключите и разрешаването на важен спор с партньор, свързан с общи финанси.

Използвайте силните дни от 13 до 16 май, когато ще можете да приключите успешно поставените задачи и да разрешите възникналите пречки до този момент. Периодът е много печеливш за търсещите работа, за презентации, документални спорове и дела с различни инстанции. В тези дни късметът е с вас!

Слънчевото затъмнение на 20 май ще постави нова фаза в живота ви през следващите 6 месеца. Главният акцент ще падне върху здраве, работа и промяна на дневната ви програма. Не избързвайте с решенията си в дните около затъмнението заради напрегнатият му аспект с планетата Нептун.

Има голяма вероятност от невярна интерпретация на информация и комуникации с хора които не са запознати с новите обстоятелства около вас.По добре отложете заплануваните мероприятия след 15 юни, когато ще можете да разполагате с повече факти и подкрепата на околните.

ВОДОЛЕЙ

До 20 май Слънцето е в знака Телец и ще акцентира вниманието ви върху

Вашите „корени“ – дом, семейство и фамилни дела. Възможно е да обмисляте преместване, законно уреждане (прехвърляне на собственост или установяване на база за бъдещо развитие. Партньорството ще играе важна роля при изграждането на емоционалната и материалната сигурност, към която се стремите. Планетата на любовта и радостта – Венера, ще ви донесе много забавления и радостни събития, свързани с дете. Ще бъдете много творчески настроени и можете успешно да приложите и разпространите идеите си.

Ще получите подкрепа от фамилията си и финансите, които са ви нужни.

Пълнолунието на 5 май ви поставя в ситуация на избор – подредете вярно приоритетите си към момента и установете баланс между кариера и дом!

Използвайте периода от 13 до 16 май да стартирате проект, свързан с дом или друга недвижима собственост. Ще имате реална възможност за разширение, като необходимите средства ще се осигурят чрез частно лице или друг дискретен източник.

Слънчевото затъмнение на 20 май ви носи късмет чрез нови контакти, деца или любими хора. Не се впускайте в инвестиции, без да сте проучили детайлите и хората, които ви ги предлагат. Може да разчитате на успешни презентации, късмет при интервюта и много забавления и приятелски срещи!

РИБИ

До 20 май Слънцето от знака Телец акцентира върху вашите комуникации, отношения с роднини (братя, сестри), кратки пътувания и стабилна подкрепа от заобикалящите. Работата ви е стабилна, но вашето критично отношение към партньора понякога поражда недоразумения. Около 3 май информация, свързана с непредвидени разходи или намаляване на доходите ви, води до размисли относно партньорско съдружие или противоречия с висшестоящ.

Пълнолунието на 5 май е заредено с много емоции, свързани с интуитивно взети решения – почивка, пътуване и смяна на обстановката.

До 15 май Венера е в сектора на дома и семейството и ще ви носи приятни мигове с гости и приятелски събирания.

В периода от 13 до 16 май силната комбинация между планетите Меркурий, Марс и Плутон ви дава възможност да преговаряте за повишение, да сключите изгодни контракти и да повишите доходите си .

Слънчевото затъмнение на 20 май отваря нови възможности пред вас.

Те са свързани с нов старт, нов дом и ново всекидневие в бъдеще. Не идеализирайте прекалено много целите, които искате да постигнете, а се старайте да имате реален поглед върху възможностите си.

 

 

1 Коментар

  1. agen sbobet depo pulsa

    април 3, 2020 at 7:58 pm

    Hi, i read your blog from time to time and i own a similar one and i was just wondering if you get a lot of spam responses? If so how do you stop it, any plugin or anything you can suggest? I get so much lately it’s driving me crazy so any assistance is very much appreciated.

Коментирайте

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 8 ЮЛИ: Овни, бъдете внимателни! Скорпиони, погрижете се за здравето си!

Ето какво ви съветват звездите за днешния ви ден

публикувано

на

от

Виж цялата статия

ОВЕН

Въпреки че често се изкушавате да спорите с всички, защото не признавате авторитети, невинаги сте прави. На колегите и шефовете няма да им хареса агресивното отношение, но ако не превишите определени граници, няма да има последствия. Винаги сте готови за битка и така може да превърнете сътрудниците си във врагове. В напрегнати моменти не е нужно да действате импулсивно. Ако сте изкушени да подадете оставка или да нарушите някои споразумения, трябва да бъдете много внимателни.

 

ТЕЛЕЦ

Изпуснатите ви нерви могат да развалят много изгодни проекти. Професионални възможности няма да ви липсват, но да се адаптирате към друго място на работа или обстоятелства, невинаги ще успявате. Не се очакват някакви необичайни неприятности, но не трябва да правите и големи разходи. Ако ги поддържате на нормално, балансирано ниво, няма да имате никакви проблеми. Най-важното е да се чувствате добре и да нямате никакви свръхочаквания относно възможностите.

 

БЛИЗНАЦИ

Планове трябва да правите въз основа на доходите, които получавате. Макар да не може да се каже, че това е специална задача, добре обмислените инвестиции днес ще работят през следващите дни и седмици и могат да донесат добри печалби. Не е нужно да влагате всичките си пари, оставете си и за „черни дни“. Дори да възникнат някои допълнителни трудности, не е нужно да ги тълкувате като наказания, просто трябва да гледате на тях позитивно, само така ще спечелите.

 

РАК

Наблюдателността и способността да действате винаги навреме са полезни качества и те ще ви донесат признание от другите. Въпреки че понякога сте твърде твърдоглави, ще може да се справите с всички предизвикателства и да реализирате повечето от вашите цели. Макар че поради липса на свободно време ще ви е трудно да си починете и откъснете от настоящите проблеми. Парите няма да са проблем за вас, дори ако всички инициативи, които сте предприели, не са били финансово благоприятни.

 

ЛЪВ

Имате икономическа стабилност, която може да бъде използвана за осъществяване на важни проекти в професионалния живот. Ако сте решили да инвестирате пари в някое начинание, тези дни са идеални за финансови инвестиции, но винаги се старайте да проверявате всички книжа, преди да подпишете документите. Ако сте започнали нова кариера, сега може да започнете да виждате някои малки, но важни резултати, докато ако останете на предишната си работа, изгодите ще бъдат по-малко и оптимизмът ще бъде леко понижен.

 

ДЕВА

Тези, които все още търсят работа, трябва да се възползват от днешните възможности за бизнес контакти с непознати хора, за да получат положителни отговори. Ходете на интервюта, изпращайте автобиографии, действайте, не стойте на едно място, защото обстоятелствата са благоприятни за намиране на добра работа. Всъщност, ако през този ден започнете нова работа, може да продължите безпроблемно да градите кариерата си в течение на много години и няма да имате трудности.

 

ВЕЗНИ

Денят ще ви позволи да поправите много неща, да намерите добър вътрешен баланс и перфектна хармония в отношенията. Ако от дълго време сте необвързани или през последната година вашата връзка се е разпаднала, тогава сега е най-доброто време за нови любовни отношения и срещи. Много е важно да направите вашите романтични взаимоотношения по-стабилни и да тръгнете по път към създаване на семейство. Физическата ви форма ще е отлична, ще имате повече енергия, най-вече за да може да работите.

 

СКОРПИОН

Погрижете се за здравето си, в състояние сте да се отървете от някои малки или големи здравословни проблеми, защото имате възможността да намерите най-доброто лечение или да срещнете най-добрия лекар. Ако обичате да сте в движение, сега всички пътувания са много препоръчителни. А по време на някои от тях може да срещнете много важен човек, който да играе съществена роля в бъдещата ви работа и впоследствие да ви стане приятел или дори любим.

 

СТРЕЛЕЦ

Всички пътувания с кола, влак, самолет ще са много положителни и ще ви позволяват да получите добри финансови и професионални облаги. В никакъв случай не трябва да се отказвате от удоволствията и да пестите пари от почивка. Използвайте всеки момент да се забавлявате и отдъхвате с близките. Така настроението ви ще бъде много положително, благодарение на близостта на любимия или семейството, което е много важно за вас. Ако не се занимавате със спорт, за намаляване на теглото подберете най-приятната за вас диета.

 

КОЗИРОГ

Ще се радвате на подкрепата на близките си хора, в почти всяка житейска ситуация. Ще откриете, че имате повече приятели, отколкото сте си мислели. Работата в екип, социалните взаимоотношения ще са от голяма полза и ако сте разумни и имате необходимите умения, може да постигнете невероятни резултати. Вероятно ще играете важна роля в решаването на проблемите на другите. Всичко ще се развива прекрасно, ако внимавате по въпросите, свързани с морала и законността.

 

ВОДОЛЕЙ

Социалният статус, престижът и вашата популярност ще се увеличат. Може да разчитате на късмет, само ако сте разумни и обръщате повече внимание на възникващите проблеми. Възможно е в любовта да не се чувствате много добре, не защото нямате възможности, а защото не сте уверени в собствените си сили. Твърде голямата срамежливост, съчетана със силни емоции и задръжки, пречи да покорите желания човек, а тези, които имат връзка, не могат ясно да изразят своите чувства и да проявят нежност.

 

РИБИ

В трудна ситуация сте изпаднали, от която може да излезете без огромни усилия. Въпреки това вие изпитвате желание да се изолирате далеч от света и в самота. Така отношенията ви страдат и въпреки че имате всички условия да бъдете щастливи, отрицателните чувства ще наранят ненужно връзката. Не само отношенията с противоположния пол са засегнати, но и приятелството и професионалните контакти. Понякога може да ви се струва, че стоите на едно място и развитието е спряло, но причината може да е във вас.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК
Продължете по-нататък

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 7 ЮЛИ: Лъвове, забавете темпото! Везни, бъдете бдителни!

Към какво да се стремите, как да осмислите деня си – вижде съветите на планетите

публикувано

на

от

Виж цялата статия

ОВЕН

Ще усещате странна енергия между вас и някой от близкото ви социално обкръжение и въпреки че не можете да си я обясните, не можете и да я изтръгнете. Опитайте се да разредите въздуха, преди напрежението да натегне дотолкова, че да бъде трудно да се игнорира. Улавяте дребен детайл, който другите смятат за незначителен, но колкото повече изследвате обстоятелствата, толкова повече неща изникват. Всички трябва да ви похвалят за изследователски ви качества, които им пестят пари, време или дори и двете.

 

ТЕЛЕЦ

Научавате пикантни новини или клюки, но приятелите ви са наясно, че техните признания са на сигурно място при вас. Въпреки че научавате много съкровени тайни и детайли, не позволявате да се разбере, че сте наясно с тях. Ще има още дни, в които ще губите представа за времето, преследвайки своите капризи и прищявки, с което трудно бихте могли да обясните защо закъснявате за важна среща или събитие. Бъдете кратки и ясни в обясненията си.

 

БЛИЗНАЦИ

Днес имате много въпроси, но не и техните отговори. Не се страхувайте да потърсите по-детайлна информация. Това са благоприятни дни да откриете нов спестовен влог или да промените условията по стария. Добре е да сте подготвени за бъдещето. Имате оригинален подход към задачите и домашните си задължения, така че помогнете на семейството и приятелите си с изпълнението на техните, след като приключите със своите.

 

РАК

Бихте могли да превърнете своите забавни организационни умения в кариера, ако помислите сериозно по въпроса. Някаква тревожна енергия заобикаля вас и хората от близкото ви обкръжение, но не е нещо, което не може да бъде преодоляно. Не ви е приятно да се правите на такива, каквито не сте. Веднага след като усетите свободата да бъдете себе си, няма дори да пожелаете да изневерите на своята същност. Движите задачите си със завидно темпо, но най-вероятно не сте наясно със собствената си скорост.

 

ЛЪВ

Ако забележите, че хората се опитват да избягат от пътя ви, може би е време да забавите темпото. Зашеметяващата ви стратегия и завидна тактика предизвикват истински прогрес, което ви прави неземно щастливи. Напълно целеустремени сте и всяка крачка, която предприемате към целта, е вълнуваща за вас. Обикновено сте много директни, но се налага да сте по-тактични от обикновено. Пазете се от измамници. Колкото повече се стараете да ги идентифицирате, толкова по-трудно е да ги откриете.

 

ДЕВА

Борите се да разберете какъв е смисълът на всичко, но и не се отказвате лесно. Понякога просто трябва да поемете по пътя, независимо че не знаете къде ще ви отведе. Леко неясни са мечтите ви, но не е лошо да се загубите във фантазиите си от време на време. Щом приключите с дневните си ангажименти, отдайте се на игри, отидете на кино. Стараете се да прекарвате повече време със семейството и приятелите си, а всеки, който ви познава, знае, че полагате много усилия за това.

 

ВЕЗНИ

Няма как да реорганизирате приоритетите си за една нощ, но всичко, което предприемете, си заслужава допълнителните усилия. Важно е да сте бдителни относно детайлите, особено ако става въпрос за бизнес или ако се заемете със съвместен проект с човек, който смята, че детайлите не са от значение. Но е точно обратното! И колкото по-наясно сте с подробностите, толкова по-добре! Обичате да помагате на другите, но сте наясно и когато се възползват от вас. Дръжте се на положение.

 

СКОРПИОН

Най-доброто нещо, което може да направите, е да стоите неподвижно. Бъдете наясно какво казвате и най-вече на кого го казвате, за да избегнете евентуално неразбирателство. Не ви се иска да търсите помощ, но сте напълно наясно и че понякога не можете да свършите нещо сами. Стига да сте учтиви и любезни, хората ще се отзоват с каквото е по силите им. Съдбата ви очевидно е предопределена, но определено можете да направите своите избори. Хората около вас зачитат мнението ви.

 

СТРЕЛЕЦ

Ще имате голямо желание и усещане, че може да направите повече, но са възможни разочарования, които да съсипят доверието във вашите собствени сили. Само положителното и оптимистично мислене може да ви изведе от този порочен кръг. Възможностите съществуват! Късметът е на ваша страна, но трябва да имате смелостта да излезете напред, да действате по-решително. Оставете настрани негативните емоции, тревоги и покажете на какво сте способни.

 

КОЗИРОГ

Разбирателството в семейството ще е добро, въпреки че е възможно да възникне напрежение по незначителни въпроси. Конфликтите трябва да бъдат държани под контрол, в противен случай ще ескалират. Избягвайте да обсъждате с партньора си опасни теми. Необвързаните ще привличат интересни, интелигентни и весели хора, с които са възможни дългосрочни взаимоотношения. В професионалната сфера ще се радвате на плодовете на предишните си усилия.

 

ВОДОЛЕЙ

Вие харесвате работата си и се чувствате много добре сред вашите колеги. Така че ви очакват едни спокойни дни, без напрежение или несигурност, без дилеми. Тези, които притежават креативни заложби или работят в хуманитарни области, където талантът е важен, ще имат големи шансове за успех. Но преди да вземете важно решение, се препоръчва винаги да правите задълбочен анализ. Ще получавате повече, но също така и ще харчите повече.

 

РИБИ

Време е за важни придобивки, успешен бизнес, значителни финансови успехи, които ще увеличат увереността във вас и ще ви дадат кураж да инвестирате в по-големи проекти. Само се пазете от двусмислени ситуации, финансови или правни грешки и прекомерно харчене. Стресът може да е доста голям и е вероятно да провокира недоволство или по-стари конфликти. По принцип трябва да се чувствате по-комфортно, но това зависи от отношението ви към хората в колектива и обкръжаващата среда.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК
Продължете по-нататък

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 6 ЮЛИ: Близнаци, репутацията ви е подложена на изпитание! Козирози, послушайте интуицията си!

Вижте какво ви съветват звездите за днешния ви ден

публикувано

на

от

Виж цялата статия

ОВЕН

Сетивата ви се обострят и искате да опитате от всичко – нови гледки, вкусове, аромати. Добротата и добронамереността ви към хората днес ще ви се отплати след време. Силно желание за приключения и пътешествия ви връхлита, но карта няма да ви е нужна – приключенският дух е единственият пътеводител, който ви е необходим. Получавате възможността да погледнете ситуацията на работното ви място от съвсем различна перспектива, така че не я пропилявайте напразно.

 

ТЕЛЕЦ

Не всеки получава добра възможност да промени благосъстоянието на семейството си и да се възползвате от нея означава, че са възможни големи промени в живота ви. В тази промяна приятелите ви са най-големите ви съюзници, така че не се страхувайте да изразите всичко, което мислите. Те знаят как да опазят тайните ви. В този период правенето на пари и тяхното задържане не е проблем за вас. Парадирането с това обаче може и да се окаже проблем. Това, че го можете, не означава, че трябва да се перчите.

 

БЛИЗНАЦИ

Може да ви поканят да се присъедините към клуб, но бъдете сигурни, че сте наясно с всички детайли. Не постъпвайте прибързано към нещо, спрямо което се чувствате несигурни. Репутацията ви е подложена на изпитание, но няма от какво да се тревожите. Неверните слухове ще бъдат потушени много лесно. Толкова сте проницателни, че никой не може да скрие нещо от вас. Но вместо да се противопоставяте на всеки, запазете наблюденията си в тайна до момента, в който може да ги използвате по предназначение.

 

РАК

Много интересни личности се появяват в живота ви, а вие можете да прекарате дори часове, говорейки си с непознати. За вас не представлява трудност да разчупите леда с непознат. Притежавате силен предприемачески дух, а вие трудно отстъпвате и не приемате не за отговор. Ако професията ви не е в областта на търговията, то дори не се замисляйте, ако можете да я смените в тази сфера, защото това е кариера, която си заслужава да преследвате. Ще получите неочакван подарък от близък човек.

 

ЛЪВ

Бива ви в измислянето на иновативни идеи и умни решения, но сте по-добри в мотивирането, отколкото в участие в осъществяването на идеите. Бъдете внимателни в изразяването на конструктивна критика, защото думите ви може да бъдат разбрани погрешно. Откривате вдъхновение във всичко. Можете да видите красотата дори в един обикновен камък. Това ви откроява от тълпата и ви кара да гледате с оптимизъм и надежда към бъдещето. Отделете малко от времето си, за да обърнете внимание на най-близките до вас хора.

 

ДЕВА

Ще имате противоречие за нещо незначително с член от семейството или близък приятел, но спорът може да е повлиян от нещо негативно, което се крие под повърхността на взаимоотношенията ви с този човек. Може да продължавате да игнорирате проблема и той вероятно ще отшуми, или може да се справите с него веднъж завинаги. Изборът е ваш. Творческа енергия блика от вас – направо е престъпление да не споделите със света своите скрити таланти. Излезте на сцената и покажете на какво сте способни.

 

ВЕЗНИ

Нещо пречи на блаженото ви щастие, но вие няма да му позволите да ви спре. Ще имате прогрес, ако не позволявате на скептиците да ви подведат. Ще имате най-добрите намерения и не можете да си обясните защо хората смятат обратното. Ще трябва да положите допълнителни усилия, за да направите добро впечатление на купони и събития, но не можете да понесете мисълта, че някой не ви харесва. Срещате личност, която ви предизвиква интелектуално. Погрижете се за здравето си, осигурете си малко почивка.

 

СКОРПИОН

Вие сте страхотни във връзките си с околните и вашите приятели и колеги са изумени колко бързо ги свързвате с хора, които могат да им бъдат от полза. Освен това сте и чудесен сватовник. Дано сега покрай вас има повече хора, които искат да намерят своята половинка. Имате необходимост от някаква електроника или технологично устройство – няма да представлява никаква трудност да попаднете на добри оферти. Проверете и онлайн, за да сте сигурни, че получавате най-добрата цена.

 

СТРЕЛЕЦ

Вашето любопитство и проницателност може да разрешат проблеми от световен мащаб, ако положите необходимите усилия. Очаква ви вълнуващ романс, така че не позволявайте срамежливостта ви да застане на пътя на удоволствието. След като премахнете всички ограничения, които сте си поставили – или които другите са ви поставили – във всички аспекти на живота, ще осъзнаете колко голям е светът и колко неща предлага той. Днес ви очакват малки, незначителни проблеми около здравето ви.

 

КОЗИРОГ

Може и да нямате всички отговори, от които се нуждаят близките до вас хора, но въпреки това те оценяват помощта, която можете да им дадете. Имате много силна интуиция, възползвайте се от нея, за да подобрите отношенията в семейството си. Вярвате на 100% в себе си, така че няма нещо, което да не можете да завършите с успех. Нали знаете, че има някой, който винаги се съмнява във вас – докажете му, че греши. Очаква ви интересна среща с интересен човек, насладете се на компанията му.

 

ВОДОЛЕЙ

Да фантазирате за нещо е приятно, но когато върнете мислите си към реалността, осъзнавате, че всичката тази работа вас чака. Удоволствията са ви приоритет №1 и да преоткриете света на гурме кухнята или да пазарувате екзотични стоки са сред топ нещата в списъка ви. Стига да сте в границите на бюджета си, не би следвало да изпитвате угризения с оглед на изхарчените за това средства. Вие често предизвиквате интересни дискусии и това важи с пълна сила за следващите дни.

 

РИБИ

Семинари и обществени срещи са чудесно място да изразите своята гледна точка. Експерти по флирта и вниманието, което привличате към себе си, ви прави самоуверени и ви кара да се чувствате страхотно. Дори да имате партньор до себе си, няма да му навредите, ако си побъбрите с непознат. Чувствате се свързани с определени хора или места по един специален начин, не отричайте тази връзка. Може и да го смятате за чисто съвпадение, но не можете да избягате от това, което е трябвало да се случи.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК
Продължете по-нататък
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама

Най-четено