Открийте ни и в

ХОРОСКОП

Вашият хороскоп за месец май, част 2

Велина Лазарова

публикувано

на

 

ВЕЗНИ

През май Слънцето в знака Телеца ще акцентира главно върху областта, която засяга вашите финансови интереси. На преден план ще излязат въпроси, свързани с данъци, такси, наследствени дела и средствата, които споделяте с партньора. Управителят на вашия знак – Венера, ще пребивава в знака на Близнаци много дълго време тази година – до август месец. Дотогава ще трябва да търсите баланса в партньорските отношения, следват промени във вашата житейска философия, разширяване на възгледите ви към света и пътувания надалеч. Пълнолунието на 5 май в емоционалния знак Скорпион ще постави въпроса за вашата собствена стойност и вашето самочувствие. Добре е да знаете, че стойността ви не се измерва с финансите, които притежавате, а преди всичко с житейския морал, който сте си изградили, и вашата ценностна система .Ако установите различия в мненията си относно финансови инвестиции с партньор, ще се наложи да преразгледате плановете и целите си за в бъдеще.

Около 16 май периодът е подходящ да направите първите стъпки за изграждане на стабилна основа в живота си (дом, инвестиция, ново обещаващо партньорство).

Слънчевото затъмнение на 20 май ще разшири вашите хоризонти чрез пътуване извън страната, смяна на специалност – за студентите, нови договори и дела с чужбина. Възползвайте се от предложените възможности и изследвайте новите хоризонти, които се разкриват пред вас!

СКОРПИОН

До 20 май Слънцето от знака Телец  ще акцентира вашето внимание върху партньорските отношения. Около 3 май различия в мненията в работната среда и новополучената информация ще ви накара да обмислите бъдеща промяна. Притеснения относно здравето ви също ще ангажират вашето внимание и ще е хубаво да сложите начало на инициативи за подобряване на физическата ви форма.

Пълнолунието на 5 май носи емоционална кулминация в отношенията с партньор. Взетото решение ще предопредели новата посока на плановете ви в бъдеще.

Между 13 и 16 май се възползвайте от добрия аспект между планетите Марс, Плутон и Юпитер, за да разпространите и наложите идеите си.Чудесен период за нови печеливши контракти и успешни съдружия.

След 15 май бъдете внимателни с инвестиции, кредити и пари, взети назаем.

Партньори от близкото минало ще се върнат в живота ви и ще трябва да хармонизирате отношенията си с тях.

Слънчевото затъмнение на 20 май насочва вниманието ви към вашите финанси и общи инвестиции. Преценете добре реалността на плановете си и проверете всички детайли отново, преди да се впуснете в рисковани инвестиции и заеми. Лошият аспект на затъмнението с планетата Нептун не дава ясна картина за предприетите инициативи и проекти и много факти ще се изяснят впоследствие. По добре отложете начинанията за края на месеца!

СТРЕЛЕЦ

За вас, Стрелци, май започва с изненадваща информация на 3 май. Вашата кариера и доходи ще бъдат засегнати, но все още разполагате с време за нова стратегия и намиране на нови печеливши възможности. Слънцето в знака на Телец (до 20 май) ще акцентира вниманието ви върху работата, здравето и определени размествания в обичайният ви график.

Пълнолунието на 5 май бележи края на работен проект и е заредено с много емоции. Притесненията за здравето на член от фамилията ви също окупират мислите ви.

Очаквайте срещи с хора, които не сте виждали отдавна, или подновяване на връзки с партньори от близкото минало. В периода от 13 до 16 май имате възможност да започнете нова работа, да сключите изгодни договори или да сложите начало на успешни бизнес проекти.

Слънчевото затъмнение на 20 май попада в партньорския ви сектор и в следващите 6 месеца пред вас се откриват нови възможности. Вашият шанс ще дойде чрез фамилията, наследства, дела, свързани с чужбина и нови бизнес съдружия.

Оценявайте новополучената информация и се възползвайте от многобройните си контакти за да разширите бизнеса си и своят мироглед.

Важен човек ще навлезе в живота ви, а с него и нови хоризонти, които ще привлекат вашето внимание и ще сложат началото на нова цел пред вас!

КОЗИРОГ

До 20 май Слънцето от знака Телец заема най-романтичната част от вашия хороскоп – сферата на любовта, децата, творческите проекти и всичко, което сърцето ви мечтае. Около 3-4 май нова информация, свързана с дом или с интересите на фамилията ви ще подготви сцената за бъдещи промени.

Ще получите подкрепата на приятели и други хора или институции, към които се обърнете за съдействие.

Пълнолунието на 5 май затвърждава тази тенденция за помощ от социалните групи, към които принадлежите, и всички приятели които мобилизирате за разрешаването на проблемите си. Ще трябва да приключите и разрешаването на важен спор с партньор, свързан с общи финанси.

Използвайте силните дни от 13 до 16 май, когато ще можете да приключите успешно поставените задачи и да разрешите възникналите пречки до този момент. Периодът е много печеливш за търсещите работа, за презентации, документални спорове и дела с различни инстанции. В тези дни късметът е с вас!

Слънчевото затъмнение на 20 май ще постави нова фаза в живота ви през следващите 6 месеца. Главният акцент ще падне върху здраве, работа и промяна на дневната ви програма. Не избързвайте с решенията си в дните около затъмнението заради напрегнатият му аспект с планетата Нептун.

Има голяма вероятност от невярна интерпретация на информация и комуникации с хора които не са запознати с новите обстоятелства около вас.По добре отложете заплануваните мероприятия след 15 юни, когато ще можете да разполагате с повече факти и подкрепата на околните.

ВОДОЛЕЙ

До 20 май Слънцето е в знака Телец и ще акцентира вниманието ви върху

Вашите „корени“ – дом, семейство и фамилни дела. Възможно е да обмисляте преместване, законно уреждане (прехвърляне на собственост или установяване на база за бъдещо развитие. Партньорството ще играе важна роля при изграждането на емоционалната и материалната сигурност, към която се стремите. Планетата на любовта и радостта – Венера, ще ви донесе много забавления и радостни събития, свързани с дете. Ще бъдете много творчески настроени и можете успешно да приложите и разпространите идеите си.

Ще получите подкрепа от фамилията си и финансите, които са ви нужни.

Пълнолунието на 5 май ви поставя в ситуация на избор – подредете вярно приоритетите си към момента и установете баланс между кариера и дом!

Използвайте периода от 13 до 16 май да стартирате проект, свързан с дом или друга недвижима собственост. Ще имате реална възможност за разширение, като необходимите средства ще се осигурят чрез частно лице или друг дискретен източник.

Слънчевото затъмнение на 20 май ви носи късмет чрез нови контакти, деца или любими хора. Не се впускайте в инвестиции, без да сте проучили детайлите и хората, които ви ги предлагат. Може да разчитате на успешни презентации, късмет при интервюта и много забавления и приятелски срещи!

РИБИ

До 20 май Слънцето от знака Телец акцентира върху вашите комуникации, отношения с роднини (братя, сестри), кратки пътувания и стабилна подкрепа от заобикалящите. Работата ви е стабилна, но вашето критично отношение към партньора понякога поражда недоразумения. Около 3 май информация, свързана с непредвидени разходи или намаляване на доходите ви, води до размисли относно партньорско съдружие или противоречия с висшестоящ.

Пълнолунието на 5 май е заредено с много емоции, свързани с интуитивно взети решения – почивка, пътуване и смяна на обстановката.

До 15 май Венера е в сектора на дома и семейството и ще ви носи приятни мигове с гости и приятелски събирания.

В периода от 13 до 16 май силната комбинация между планетите Меркурий, Марс и Плутон ви дава възможност да преговаряте за повишение, да сключите изгодни контракти и да повишите доходите си .

Слънчевото затъмнение на 20 май отваря нови възможности пред вас.

Те са свързани с нов старт, нов дом и ново всекидневие в бъдеще. Не идеализирайте прекалено много целите, които искате да постигнете, а се старайте да имате реален поглед върху възможностите си.

 

 

Получавай BG VOICE по имейл
BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК
17 коментара

Трябва да влезете в профила си, за да коментирате Login

Коментирайте

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 13 НОЕМВРИ: Телци, отдайте се на семейството! Раци, пазете се от измами и кражби

bgvoice

публикувано

на

от

Виж цялата статия

ОВЕН
Очаква ви весело и оптимистично настроение и неповторимо усещане за вътрешна свобода. Време е за флиртове, любовни признания и много приятни приключения. Постарайте се да се отпуснете и да получите максимално удоволствие от живота. Ако имате любим човек, впрегнете фантазията си и му поднесете приятни изненади, но не очаквайте каквото и да е в замяна. Опитайте да направите нещо, за което преди не сте имали смелост. Например, променете прическата си.

 

ТЕЛЕЦ
През този работен ден ще се превърнете в класически домошар. Ще ви е нужно само семейство, дом, сигурен като крепост, и топъл психологически климат. Не трябва обаче просто да си седите у дома и да чакате цялото това благополучие, но също така да свършите нещо полезно – например, малкия ремонт в банята. Ако преди сте имали обтегнати отношения с родителите си, сега е време да направите крачка към помирение. Ще откриете, че близките хора са голяма ценност, която трябва да се пази и съхранява.

 

БЛИЗНАЦИ
Днес не си играйте с чувствата на хората – съществува риск да разбиете нечие сърце. Не е препоръчително и да водите важни преговори. По-добре се концентрирайте върху рутинни задачи, за които времето все не стига. Да се справите с домакинската работа ще ви помогнат любимите хора. Ако сте били заети и сте изпуснали от погледа си някои събития в своето обкръжение, сега може да запълните празнината. Не е изключено да прекарате доста време в разговори с приятели, роднини или съседи.

 

РАК
Съсредоточете се върху решаването на материални проблеми. Това ще ви се отдава много по-добре от всяка друга дейност. Завишената практичност в съчетание с упорита работа ще ви позволи в кратък срок да се справите с дела, които са в застой през последните няколко седмици. Също така може да реализирате някои покупки, за които отдавна спестявате пари. Най-вероятно вече ги имате на разположение. През втората половина на деня се въздържайте от нови запознанства, пазете се от измами и кражби по време на пътуване.

 

ЛЪВ
Бъдете избирателни в партньорските си отношения, проверявайте информацията и не се поддавайте на провокациите на познати. Ще се появи желание да размишлявате върху живота в уединение. Анализирайте своето обкръжение – не всички се отнасят към вас искрено и добронамерено. Не е изключено да отидете самостоятелно на пътешествие по сложен и необичаен маршрут. Дори да предприемете редовно туристическо пътуване, е препоръчително да изберете такива места, където никога не сте били преди.

 

ДЕВА
Може днес да изпитвате финансови затруднения. Съхранявайте парите си на сигурно място и се ограничавайте в разходите си. Контролирайте финансите си, не ги пропилявайте напразно. Много важен ден за преработка на психологически комплекси, подходящ за духовни практики, медитация, автогенни тренировки. Препоръчително е повече време да прекарате в уединение и спокойствие. Желателен е спокоен дневен график, който не съдържа спешни задачи, изискващи изпълнение в рамките на строго определени срокове.

ВЕЗНИ
Осигурете си комфортна среда и без да се разсейвате от суетата на ежедневието, се постарайте да възстановите душевното си равновесие. Сега сравнително лесно можете да постигнете вътрешна свобода – важен компонент на психологическата стабилност. Не пренебрегвайте пълноценния сън и разходките на чист въздух. Не отказвайте колективни екскурзии и партита, старайте се да бъдете в центъра на събитията. В случай на спорни ситуации, потърсете съвет от най-близките си хора.

 

СКОРПИОН
Промяната на обстановката ви гарантира нови впечатления и перспективно любовно запознанство, вероятно с някой Стрелец. Приятелското отношение към хората, готовността във всеки един момент да се притечете на помощ ще създаде около вас приятна психологическа атмосфера. В този ден ще можете да постигнете целта си. Ако отдавна желаете да осъществите пътешествие в интересуваща ви страна или регион, ще бъдете в състояние да реализирате своите намерения със сключване на необходимия договор.

 

СТРЕЛЕЦ
Необходимо е да се държите открито и смело. Посещения на музеи, архитектурни комплекси, покоряване на високи кули и небостъргачи – всякакви постижения ще бъдат предмет на вашето внимание и ще оставят незабравими впечатления. По време на пътуване е по-добре да се въздържате от приятелства и романтични връзки. Денят е подходящ за справяне с козметични дефекти. Може да се обърнете към специалист – във всеки случай резултатите ще са значителни. Ако не сте доволни от външния си вид, заемете се с кожата и косата си.

КОЗИРОГ
За вас в момента най-добрият начин на действие е да не правите нищо. Всички ваши опити по някакъв начин да влияете на живота си или на живота на околните няма да доведат до желания резултат. В крайна сметка може да получите емоционална неудовлетвореност или силно възмущение. Нито с логически аргументи, нито със страстни изблици и убеждаване ще можете да постигнете поставените цели. През втората половина на деня може да стане недоразумение между любимия човек и някой от приятелите. Постарайте се да запазите неутралитет.

ВОДОЛЕЙ
Голяма част от решенията ще взимате интуитивно, без да се замисляте за последствията. Това е време, когато инстинктите излизат на преден план и следователно ще ви бъде трудно да се контролирате. Романтично запознанство с някой от зодиакалния знак Рак не само ще ви предостави приятни моменти, но също така ще прокара мисли за промяна в социалния ти статус. Ако сте недоволен от фигурата си, това е добър период да я усъвършенствате – спорт и здравословно хранене ще доведат до желаните резултати.

 

РИБИ
Денят е много благоприятен за развитие на отношения и появата на нови запознанства. Ще сте изпълнени с чувства и стремежи, а вашият емоционален импулс ще намери отражение във външния свят. Емоционалността и общителността ще ви помогнат да срещнете дългоочакваната любов. Само не забравяйте, че всяко действие има минимум две страни. Емоциите могат да донесат както радост, така и огорчения. Внимавайте да не се разстройвате или тревожите по никакъв повод, иначе отрицателните емоции може да ви залеят.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК
Продължете по-нататък

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 12 НОЕМВРИ: Финансови разочарования за Близнаците! Лъвове, отдайте се на хобито си!

bgvoice

публикувано

на

от

Виж цялата статия

ОВЕН
Дори в службата днес да не демонстрирате особено вдъхновение, то у дома със сигурност ще излъчвате оптимизъм и желание нещо да правите. Ще имате възможност за осъществяване на стари планове и идеи, които вече ви се струват невъзможни. Най-накрая ще се появят хора, готови да ви помогнат за реализацията на тези проекти. В края на деня ще ви се отдаде шанс да решите някакви стари въпроси, свързани с деловата сфера. Не правете и не планирайте далечни пътувания, особено ако за това е нужно да летите със самолет.

 

ТЕЛЕЦ
Добрите ви семейни отношения до голяма степен ще зависят именно от вашата позиция. Ако вашите отношения са създадени отдавна, то съществува риск да се появи подозрение за изневяра. В любовната сфера втората половина на деня заплашва да ви донесе известни изпитания. Всичко ще се изясни доста бързо и ще се появи пред вас сериозен повод да преосмислите своето отношение за този човек. Средата на деня е най-доброто време за решаване на въпроси, свързани с децата, за намиране на взаимно разбирателство с подрастващите.

БЛИЗНАЦИ
В началото на деня ще изпитвате психологичен дискомфорт заради разочарование във финансовата сфера. Що се касае до работата и кариерното израстване, ще имате творчески потенциал, като в същото време финансовите въпроси ще отидат на втори план. Втората половина на деня обещава да бъде доста успешна. Ще ви се отдаде възможност да напълните портфейла си. Денят също така е подходящ за различни придобивки както за дома, така и за близките ви хора.

 

РАК
Днес е подходящо време за лечение в санаториуми и за оздравителни процедури за сърдечно-съдовата система. Трябва да бъдете внимателни при използването на различни козметични средства, защото съществува голям риск от поява на алергични реакции. Възможно е да се появят проблеми с гърлото или трахеята, особено ако тези органи са ви безпокоили по-рано. Като цяло, този ден е подходящ за борба с хроничните заболявания. Най-ефикасно ще се окаже лечението с фитопродукти.

 

ЛЪВ
Днес е добре да се заемате с банални, обичайни действия, както в службата, така и у дома. Ако отношенията с децата или с други членове на семейството не са съвсем идеални, то сега е най-доброто време да ги изгладите. Струва си да отделите повече време на своето хоби, ще бъдете вдъхновени за творчески прояви. Не е изключено да потърсите промяна на личния си живот и на обкръжаващата ви обстановка. Ако сте си поставили някакви цели, важно е да не се отклоните от пътя, както много често обичате да правите.

 

ДЕВА
Денят за вас ще бъде успешен, благодарение на което ще успеете да осъществите едно от съкровените си желания. Ако напоследък сте имали усложнения в общуването с партньора си, не трябва днес да изяснявате отношенията си, най-добре е да отложите важните разговори за по-късно време. В крайна сметка, ще успеете да получите всичко, което искате. Ще подобрите и отношенията си с роднините, необходимо е само да подкрепите семейните традиции.

 

ВЕЗНИ
Сериозни финансови проблеми не се предвиждат, но разчитайте само на това, което имате, и харчете разумно. Не си струва да започвате нови комерсиални проекти или да търсите възможности за допълнителна заработка. Впрочем, парите, които имате, напълно ще бъдат достатъчни за разходите ви и за помощ на близките ви, при които могат да възникнат непредвидени финансови затруднения. Възможно е да имате здравословни проблеми с щитовидната жлеза.

 

СКОРПИОН
Ако вие от по-рано добре премислите всички ваши начинания, всичко ще се случи успешно. Има вероятност да поискате да смените обстановката. Ще се наложи да ограничите употребата на алкохолни напитки. Това ще бъде от полза за стомаха ви, който през втората половина на деня ще бъде особено уязвим. Ако по-рано вече са възниквали проблеми с този орган, трябва да проявите особено внимание. Ако сте привърженик на фитотерапията, постарайте се да бъдете много внимателни сега, защото има риск от развитие на алергични реакции.

СТРЕЛЕЦ
Заредени сте с добро настроение и ви очакват приятни събития. Намерете си подходяща компания и с това ще си осигурите приключенията и ярките впечатления, но се вслушвайте в мнението на околните. Ако получите някакво предложение, не бързайте да се отказвате, то може да се окаже доста изгодно. Ще се наложи да се заемете с дела, изпълнението на които ще се нуждаят от доста усилия. Вашата половинка охотно ще ви подкрепя във всички желания.

 

КОЗИРОГ
Като цяло през целия ден ще бъдете в романтично настроение. През втората половина на деня е най-добре да се заемете с укрепването на вече съществуващите отношения. Не изпадайте в крайности в любовните отношения, за да не доведете нещата до спорове и конфликти. Добре е да прекарате повече време със своята половинка, може съвместно да започнете изпълняването на някакви домашни занимания, което ще ви помогне да укрепите отношенията си.

 

ВОДОЛЕЙ
През този ден пред вас ще се открият нови, примамливи перспективи. Не губете подаръците на това плодотворно време, правете нови връзки, сътрудничете си. Именно от вашата делова активност и предприемчивост до голяма степен ще зависи вашето материално благополучие. Не се страхувайте да поемате задължения в службата, ще успеете да ги изпълните на високо ниво, благодарение на което ще повишите своя авторитет сред колегите. Втората половина на деня ще бъде особено успешна във финансов план.

РИБИ
Като следствие на факта, че ще успеете успешно да решите някои търговски въпроси, вашият портфейл сериозно ще се напълни. Важните покупки за дома е добре да направите след няколко дни, а не днес, защото има възможност да похарчите много средства за съвсем излишни неща – като уреди за дома например. Добре е да отделите особено внимание на своя имунитет и физическата си форма. Трябва да осигурите на своето тяло достатъчно натоварване. Ако имате проблем с обмяната на веществата, трябва да промените начина си хранене.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК
Продължете по-нататък

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 11 НОЕМВРИ: Раци, не се доверявайте на случайността! Лъвове, слушайте родителите си!

bgvoice

публикувано

на

от

Виж цялата статия

ОВЕН
Ще се появят благоприятни условия за кариерно израстване. Към този момент вие вече сте познати като отговорни и високоспециализирани професионалисти, които проявяват творчески подход към всяко дело. Не се страхувайте да се захващате наведнъж с няколко дела, имате сили, за да се справите успешно с голям брой разнообразни задачи. В своята финансовата област трябва да се ориентирате към изпълнението на вече договорените дейности и към решаване на текущи въпроси.

 

ТЕЛЕЦ
Прекарайте по възможност повече време на чист въздух и слънце. Ще ви бъде от полза и дихателната гимнастика. На жените се препоръчва да преминат медицински преглед за състоянието на млечните жлези. Също така се очакват проблеми при функционирането на пикочо-половата система, затова бъдете внимателни. На фона на повишената ви раздразнителност, е възможно да обострят хроничните заболявания на стомаха. Като цялостна профилактика, можете да прибегнете до диета.

 

БЛИЗНАЦИ
В началото на деня ще цари напрегната обстановка, която ще ви накара да бъдете по-сдържани и подредени. Ако вие точно сте определили за себе си главната цел на близкото бъдеще, то трябва да се движите строго в това направление, без да се разсейвате по всевъзможни дреболии. Ако си позволите да се отпуснете, рискувате да изгубите завоюваните позиции. Не разчитайте на каквато и да било странична помощ. За решаване на здравословни проблеми ще помогнат и някои средства от народната медицина – билки и успокояващи отвари.

РАК
Не се доверявайте на случайността. По-добре е предварително да предвидите всички изненади. Ако в службата ръководството се опита да ви даде задачи, които не влизат във вашите задължения, смело отстоявайте своите позиции и не ги поемайте. Много е важно да използвате енергията си за мирни цели. При това не забравяйте за интересите на околните. Ако няма да се съобразявате с тях, то рискувате да провокирате конфликт. Семейното ви благополучие ще бъде подложено на сериозна проверка за стабилност.

 

ЛЪВ
Дори дребните житейски проблеми ще бъдат способни задълго да ви изкарат от релси. За да оправите ситуацията, се възползвайте от съветите на родителите си, използвайте цялата си енергия по-конструктивно. В края на деня ще се появи възможност леко да се отпуснете и да си починете от преживяванията. За тези от вас, които все още са сами, ще се появи прекрасен шанс да намерят за себе си половинка. Очакват ви романтични срещи и увлекателни пътувания.

 

ДЕВА
Едно от най-важните условия за кариерен ръст се крие в творческия подход към всяко нещо. Старайте се да избягвате многословието, вашият труд ще бъде оценяван не по умението ви да говорите красиви фрази, а по конкретните резултати. Дори и да чуете критика от околните, това ще ви бъде от полза, защото ще придобиете необходимата твърдост и жизнена закалка.
Що се касае до вашето финансово благополучие, особени причини за безпокойство няма. Дори  ще се появи възможност да спестите известна сума за непредвидени разходи.

ВЕЗНИ
Ако се заемете с решаването на комерсиални въпроси, то бъдете внимателни при работата с клиенти, защото те във всеки един момент могат да променят позицията си в нежелана от вас посока. Краят на деня е възможно да ви донесе стрес. За да не допуснете неговото разрушително въздействие върху вашия организъм, се заемете с укрепване на нервната система. Занимания със спорт, пълноценен сън и закалителни процедури  ще ви помогна в тази насока.

 

СКОРПИОН
Днес трябва да сте готови на сериозни изпитания в отношенията с близките приятели, доколкото съществува заплаха, че дори и най-сериозното приятелство може неочаквано да се разцепи. Ако това се случи, нужната подкрепа може да получите от любимия си човек. Ако изведнъж попаднете в стресова ситуация, се постарайте да не зацикляте върху нея, а най-добре прехвърлете вниманието си на нещо друго. Успокояващо влияние върху психическото ви състояние ще окажат отвари от невен, риган, вратига.

 

СТРЕЛЕЦ
Има вероятност тези от вас, които все още са сами, да получат шанс отношенията с някой познат или приятел от противоположния пол да станат по-близки. Ще цените у партньора си съчетанието на такива качества като надеждност и романтика, умението да разгадава вашите желания. Служебните дела като цяло ще са добре. Възможно е на някои от вас да се наложи да напуснат старото си работно място и да започнат всичко отначало на нова длъжност. Сега е подходящо време за борба с вредни навици, ако имате такива.

 

КОЗИРОГ
В професионалните ви дела бъдете избирателни в контактите и се погрижете да имате работа само с надеждни, проверени във времето делови партньори. Вашите неудържими амбиции могат да станат причина за конфликти в работата и претенции от страна на ръководството. Длъжни сте да разберете, че за много от нещата вие сами сте си виновни. Не трябва да изпадате в крайности. Постарайте се да обуздаете своите емоции, бъдете трудолюбиви и дисциплинирани, тогава ще успеете с чест да излезете от създалото се положение.

ВОДОЛЕЙ
Важно е днес да си вземете поука от преживените трудности. Проанализирайте своите пропуски, оценете дадената ситуация, запомнете получения опит и благодарение на това вие ще успеете да избягвате грешки в бъдещето. Не се стеснявайте да показвате своите чувства към близките си, правете им малки подаръци, устройвайте им малки празници. Това ще способства за достигане на разбирателство и хармония между вас. Сега за вас е особено важно да бъдете искрени в чувствата и отношенията си.

 

РИБИ
Причина за лошото ви самочувствие ще станат извънредни натоварвания. Добре е да избягвате излишната суета и големите струпвания на хора. Не трябва да бъдете твърде мнителни, иначе ще ви бъде трудно да се справите с възникващите проблеми. В никакъв случай не трябва да прибягвате до лъжи. Не се препоръчва да злоупотребявате с алкохолни напитки. Трябва да обръщате голямо внимание на качеството на продуктите, с които се храните. Прекарайте повече време сред природата, за да дишате чист въздух и да се заредите с оптимизъм.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК
Продължете по-нататък
Реклама
Реклама
Реклама

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама

Най-четено

Всички права запазени © BG VOICE е най-влиятелният български вестник в Чикаго, САЩ и Канада BG VOICE is the Bulgarian newspaper leader in Chicago, USA and Canada