Открийте ни и в

Заляха Бареков с лайна в Монтана

публикувано

на

Един от охранителите също пострада.

Шефът на TV7 Николай Бареков и екипът му са били атакувани в Монтана от роми, които метнали по тях две торби с фекалии.

Смрадливият инцидент се случи докато Бареков водеше пътуващото си предаване “България без цензура”. Докато той разговаряше с гостите, сред които и кметът на Монтана Златко Живков, двама млади роми изскочикха отнякъде и започнаха да мятата торбичките.

Бареков обясни афектирано, че се е опитал да потърси помощ ден по-рано, защото имал информация за предстоящ атентат, но никой от институциите не е реагирал.

“Знаехме от предния ден, че ще има нападение, лично предупредих полицията преди два часа, но не си свършиха работата, факт. Искра Фидосова направи тази поръчка, знаехме колко е платила. Пламен Нунев организира същия цирк в Русе и утре там пак ще ни заливат с лайна”, разкри Бареков.

Той призна, че трудно издържа на миризмата на лайна, която се разнася от трибуната. Въпреки това заяви, че няма да си тръгне.

“Ако сега спрем заради лайната, те ще бъдат победители. Иде ми да си тръгна и да не се върна повече. Това беше посегателство срещу демокрацията в страната. Не вярвах, че може да има такова падение от хора, които четири години имаха цялата власт в държавата”, коментира още Николай Бареков.

Трима роми са задържани за фекалното нападение по Николай Бареков в Монтана. Това обяви самият той от трибуната на площада в града: “Няма да ги линчуваме, защото не сме тук за това. Твърдя, че това беше група, организирана от Искра Фидосова. Ако си признаят, ще й свалят още утре имунитета и ще лежи.”

Веднага след това ром, дошъл на площада, поиска да се намеси и заяви: “Тези тримата, които са в полицията, са невинни, не са хвърляли лайна. Бяха тука до мен. Дойдоха да молят някой да помогне на техен приятел инвалид. Тези, които ви замериха, не са местни.” Николай Бареков обеща да има разпознаване и ако са невинни, да уреди освобождаването на ромите. 

Възрастен мъж разказа, че е успял да хване едно от момчетата, което се подготвяло да замери трибуната с лайна.

“Лайната бяха в плик, носеше го малко дете с шапка. Когато го хванах и го задържах, му скъсах якето, после трима бабаити се пуснаха към мен. Беше дете, не успя да хвърли плика. Наколо нямаше полииця”, твърди мъжът.

През това време Бареков призова: “Дайте да развеем българското знаме, дори и лайняно!”

Той прогнозира: “Хвърлиха чаша по мен, после кофа с лайна, накрая ще убият някого и ще стане гражданска война.”

Пръски от фекалиите отидоха и по националното знаме

Бареков зачиства обувките си с минерална вода

 

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни.
За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

Най-четено