Открийте ни и в

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 27 МАЙ: Лъвове, вярвайте в себе си! Везни, даром нищо няма да ви се даде!

Днешният ден ще премине под знака на емоционалните преживявания

публикувано

на

ОВЕН
Що се отнася до взаимоотношенията, ще трябва да проявявате по-голямо разбиране и толерантност. Дори да ви е трудно да се поставите на мястото на другия човек, опитайте да го направите – да намерите общ език и да запазите хармонията в отношенията може да се окаже по-ценно от това да докажете, че вие сте прави. Ако нещо може да стане с добро, не тръгвайте с лошо. Не забравяйте да се грижите за здравето си и да си давате почивка, дори това да означава да се откажете да изпълните някои ангажименти и дори – от някои удоволствия. Не го ли направите, тялото ви може да ви принуди.

ТЕЛЕЦ
През днешния ден ще си живеете по-леко и по-спокойно, ако забравите за стриктните правила и за думичката „трябва“. За вас ще бъде много трудно да го направите, но не е зле да опитате – и малките постижения са успех. Причината да пробвате е, че ако си правите по-стриктни планове, твърде вероятно е те да не се осъществят, а колкото повече правила налагате на околните, толкова по-вероятно е предписанията ви да не се спазват. Това, че вие си имате своя логика, съвсем не означава, че тя е правилна, а, дори да е вярна за вас, не значи, че другите са длъжни да я споделят.

БЛИЗНАЦИ
Съдбата си има своя собствена логика, според която се случват събитията – срещу нея пък изобщо не може да вървите. Ето защо е по-разумно да се отпуснете, да гледате собствената си работа и да избягвате да съдите околните. Ако нещо не става както очаквате, имайте търпение – ако сте на прав път, ще му дойде времето. Тези от вас, които са подложени на повече напрежение и искат да проведат важен разговор, ще трябва внимателно да подбират думите си. Така както вие ще бъдете по-чувствителни и ще реагирате остро на нареждания, така и на хората около вас няма да им понася подобен начин на общуване.

РАК
Финансовите притеснения може да се отразят на настроението ви през днешния ден. Ще търсите изход от кризата и ще задълбочите работата си върху разработка на идеи, чиято реализация предстои. Не пренебрегвайте познанствата си, с тяхна помощ ще стигнете по-бързо до решения, подобряващи положението ви. Може да разчитате и на късмета си, но там, където сте дали заявка за участие и сте показали активното си присъствие. Покажете уважението си към онези, които ви подкрепят и помагат. В семейството ще срещнете разбиране, но не изостряйте обстановката с претенциите си.

ЛЪВ
Споделяйте преживяванията на близките си и бъдете полезни, на вас възлагат надежди. Очакват ви хубави вести, които ще направят живота ви по-добър. С интересни решения ще наложите нов стил и темпо на работа. Невинаги ще срещате подкрепата на партньорите си, но нека това не ви притеснява. Вярвайте в себе си, събитията ще потвърдят правотата на действията ви. Засилете контактите си с онези, които цените, и ще преодолеете по-леко несгодите. Ще продължите напред, помъдрели и успешни. С мисленето си изпреварвате времето, а товарът ви е непосилен за много други, но не бягате от отговорностите.

ДЕВА
Ще постигнете напредък в общи бизнес начинания, стига да не оспорвате идеите на партньорите си. Отношенията с близките ви ще се подобрят, което ще се отрази позитивно на работата и животът ви ще се разнообрази. Реализираните финансови сделки ще подобрят бита и психическото ви състояние, което оказва се, е в пропорционална зависимост от парите. Ще получите интересни покани от хора, мислещи като вас. Много от вас ще гледат на професионалното си развитие, кариерата и финансовата осигуреност като на основен приоритет, позволяващ им да осъществят мечтите си.

ВЕЗНИ
Заредени с амбиции за бърз успех, ще привличате възможностите и с лекота ще се реализирате на повече фронтове. Нещо повече, материалната ви осигуреност ще ви позволи да насочите взор към нови области на познанието. Перспективите са благоприятни, но даром нищо няма да ви се даде. Ще се борите и ще отстоявате позициите си, а с развитието на уменията си ще добивате и повече сила, преодолявайки възникващите препятствията. Редом до себе си ще имате подкрепата на близките си и на хората, които оценяват качествата ви, но основно ще разчитате най-вече на себе си и това ще ви носи привилегии.

СКОРПИОН
Тръгващите на път в командировка ще постигнат намеренията си, съчетавайки полезното с приятното, защото умеете да извличате ценното от всяка ситуация. Ще започнете деловата си работа в добра физическа форма и емоционално стабилни. С последователни и конкретни действия ще продължите и занапред да се развивате в избраната посока, търсейки най-доброто за себе си. На работното място ще засилите присъствието си, проявявайки инициатива, за което няма да съжалявате. Резултатите ви ще се подобряват, при всеки различно, разбира се, а с тях и възнаграждението ви.

СТРЕЛЕЦ
За отбелязване е, че днес ще се толерират съвместните начинания, за това по-често търсете мнението на колегите и партньорите си. Обединените ви усилия ще създадат по-благоприятни условия за професионални и бизнес реализации. По отношение на личните дела, ще намирате пътя към онези, от чиито протекции бихте искали да се възползвате. Въздържайте се да обсъждате идеите си с външни хора, колкото сте по-сдържани, толкова по-малко ще съжалявате впоследствие. Всичко, което правите не само със сърце, но и с разум, ще ви носи радост и удовлетворение.

КОЗИРОГ
Днешният ден ще премине под знака на емоционалните преживявания, които ще ви владеят и правят по-жизнени и вдъхновени. Ще задълбочите отношенията си с любимите ви хора и ще споделяте вълненията си, приемайки успехите им като свои. Необвързаните ще открият сродната си душа, от чиято енергия ще се чувстват щастливи. Други от вас ще преосмислят поведението си към хора, носещи им късмет в живота, и ще се радват взаимно на близостта си. Ще изгладите различията във възгледите си и ще мислите и работите по начин, обединяващ усилията ви в една посока.

ВОДОЛЕЙ
Наред с прекрасните моменти днес няма да липсват разочарования, а са възможни и напрегнати ситуации. Въздържайте се от неконтролируеми изблици на гняв и се старайте да не съдите никого. Лицемерните и лукавите сами ще се дистанцират, не намирайки своето място до вас. Ново събитие ще даде тласък на кариерата ви. Всичко е във възможностите ви, подгответе се. Благодарение на организаторските си умения ще приключите делата си, често оставяйки доволни от труда си. Ще се радвате на здрав интерес, проявен към вас самите и способностите ви, които напоследък проявявате.

РИБИ
Някои от вас ще получат предложения, които ще ги накарат да потърсят професионални съвети и да направят по-задълбочени анализи. Ще имате енергия и необходимите средства, за да разгърнете силите си в повече посоки. На други от вас им предстоят пътувания, срещи с непознати места и хора. Общуването с тях ще повиши способността ви да откривате нови възможности и перспективи. Възможно е не всичко да върви гладко, за това ако нещо ви притеснява, не бързайте да критикувате и да търсите причините в другите. Говорете аргументирано, като не позволявате на емоциите да пречат на оценката ви.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни.
За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

⇩ Коментирайте ⇩

Най-четено

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА