Открийте ни и в

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 30 ДЕКЕМВРИ: Телци, чакат ви нови приятелства! Раци, ще се радвате на хармония!

публикувано

на

ОВЕН
През настоящия ден семейните проблеми ще бъдат от финансово естество. Годината изтича, а парите се топят. Ще срещате трудности в желанието си за постигането на обществени и производствени успехи, както и на една по-голяма власт над останалите, към която непрестанно сте се стремили. Ще получите и подкрепа от своите приятели, благодарение на която ще осъществите плановете и намеренията си, свързани с предстоящата работа. Бъдете внимателни през новогодишните празници.

 

ТЕЛЕЦ
Нови приятелства при пътуване, нови връзки с деловите среди. При кратки и къси пътувания ще установите запознанства, чрез които ще получите не само духовна, но и материална подкрепа. Тя ще стимулира вашите занимания в образованието, а така може да се откажете и от безрезултатното преследване на личност от противоположния пол. Приятелите ще подпомагат духовната и научната ви дейност. Възможно издигане в службата, свързано с повишение или с ново работно място.

 

БЛИЗНАЦИ
Вие сте човек с жив дух и разностранни интереси, с голямо вътрешно безпокойство и любов към промените, но през новогодишните празници отпуснете душата си. Ще имате доходи чрез договори или научна работа. Очакват ви неочаквани и внезапни сближавания, свързани с обществения живот или на маса, и то предимно с представител от противоположния пол. Не са изключени и обезпокояващи усложнения заради неизпълнено обещание, които обаче ще бъдат разрешени до края на деня.

 

РАК
Ще се радвате на хармонията в отношенията, било то в семейството или с интимния си партньор. Преумора от работа може да предизвика главоболие. Намалете оборотите – иначе ще си навредите в предстоящите празнични дни. Не ви липсват качества да изпълните начертаните планове, да постигнете успехи в деловата сфера, но това оставете за следващата година. Сега изживейте радостта от новогодишните празнични вечери. Внимавайте с чашката, да не се наложи да изразходвате средства за лечение.

 

ЛЪВ
Не са изключени нови запознанства и любовни връзки по време на пътуване, което може да бъде и извън границите на града, в който живеете. Можете да разчитате на успехи чрез сделки, при които сега има възможност за подписване на договори, а по-късно е тяхната реализация. He тъpcетe занимания, пpи кoитo ce изиcквa пo-гoлямo пocтoянcтвo, a нaпpoтив – пpoмeнитe отговарят на вашата природа. Maлки пeчaлби c бъpз oбopoт – тoвa може да е мoтoтo ви за днес.

 

ДЕВА
Не е изключена връзка с хора, които са с обществен авторитет и власт. Внимавайте с кореспонденцията си, особено със служебната. Ако сте решили да се занимавате с домашни дела или имоти, поемате риска нищо да не свършите. Склонни сте към отпадналост, за което немалко ще допринася и веселбата около предстоящите празниците. Интелектуалните ви способности са в добра форма, както винаги, и вероятно ще се изявите добре професионално.

 

ВЕЗНИ
Не се изключва опасност от разболяване на близък роднина. Увлечението ви към удоволствията може да е причина да изразходвате големи суми. Не се изключва и децата ви да имат големи разходи, свързани с предстоящите новогодишни празници. Семейните капитали могат да се стопят поради отпускане на душата. Все пак бъдете умерени. В увлечението си да печелите пари няма да обръщате особено внимание на здравето си. Възможни са смущения на стомашно-чревния тракт, които вероятно ще са предизвикани от нередовно хранене.

 

СКОРПИОН
Чувството ви на състрадание евентуално ще се засили, но не забравяйте, че влиянието на другите хора може да бъде причина за вашата раздразнителност. За вас това ще бъде ден на семейната идилия, на доброто разбирателство със съдружниците в бизнеса, на успехите в законните сделки. Не бъдете обаче прекалено доверчиви и самонадеяни, и най-вече в службата ви, тъй като не е изключена измама. Днес е денят, който сте определили за покупки – не за дома, а подаръци за вашите близки.

 

СТРЕЛЕЦ
Ще осъществите всичките си надежди, желанията, плановете и целите. Ще имате нови възможности за приятелство и запознанство, може би най-сетне ще реализирате връзката си с представител на знаците на елемента на водата – Скорпион или Риби, което е било ваша цел дълго време, както и радости от децата си, които ще се развиват добре. Ще изпитате задоволство, както от децата си, така и от вашата обществена дейност. Добри отношения с подчинени, а ако сте в подчинителна роля, в службата ви очаква лек ден.

КОЗИРОГ
Ангажиментите ще ви позволят на имате повече свободно време, което да прекарате с близките и приятелите си. В края на деня са възможни промени в служебната сфера, за които вие трябва да сте подготвени. Не се колебайте да използвате връзките, които имате. Отговорност ще е ключовата дума за успеха ви. От вас ще се иска да изчистите сметките си. Това не се отнася само до финансовата страна на въпроса. Ако виждате, че отношенията ви с някого са пострадали по ваша вина, намерете сили в себе си да се извините.

ВОДОЛЕЙ
Няма да ви е лесно, но бъдете честни и откровени с останалите, каквото и да ви коства това. По този начин ще предразположите мнозина към себе си. Оглеждайте се за нови дейности, в които да се включите, и не се притеснявайте да смените сферата на работа. За това ще имате подкрепа от страна на партньора ви. Денят ще ви поднесе малки, но многобройни щастливи моменти, свързани най-вече със семейството. Самостоятелните ще срещнат човек, заради когото не биха искали да са толкова сами.

 

РИБИ
Разбирателство ще има в офиса и в дома ви. Ще имате възможност да се поглезите с нещо, което отдавна мечтаете да си купите. Нека покупката стане благодарение на средства, които сами сте спестили, без да взимате пари назаем. Затрупани сте от задължения в офиса. Това може да ви тласне към мисли за смяна на работата, но трябва да отчетете фактът, че сте в извънредни условия, които скоро ще се променят. Прегледайте отново добри оферти за нови бизнес проекти.

Коментирайте

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 14 ЮЛИ: Лъвове, погрижете се за здравето си! Скорпиони, намерете време и за себе си!

Бъдете внимателни за днешния си ден, посъветвайте се със звездите

публикувано

на

от

Виж цялата статия

ОВЕН

Ще имате шанс да започнете нов печеливш проект. Много е вероятно да използвате активно контактите си и лесно да намирате нужната ви подкрепа при изникващи пречки и проблеми. Ще се фокусирате върху печеленето на пари. Много е вероятно да ви изникнат интересни професионални предложения, които да ви подтикнат да стартирате бъдещи проекти. На работното ви място имате успех и подкрепа от колеги. Финансите ви са наред. Настроението ви ще бъде променливо, но ще се чувствате добре.

ТЕЛЕЦ

През деня е възможно да сте силно ангажирани с някой член от вашето семейство, с ремонтни дейности или с преаранжиране на дома си. Ще сте много чаровни и ще успеете да впечатлите обект на вашата страст с остроумието си. Възможно е да получите интересни доставки, обаждания или съобщения. Погрижете се за тялото си и си дайте почивка, особено ако се чувствате преуморени или имате хроничен здравословен проблем. Потърсете точния специалист, който ще сложи точната диагноза.

БЛИЗНАЦИ

Много е вероятно да спечелите допълнителни средства или да получите забавени плащания. Не е изключено да получите важни обаждания или съобщения, благодарение на които да ви се отворят нови врати за лични и професионални успехи. Внимавайте на кого какво казвате, за да не нагрубите някого неволно или да споделите повече информация, отколкото е необходима. Очаква се да имате рискове за здравето ви, което означава да не злоупотребявате с вредни храни и да се грижите повече за тялото си.

РАК

Добре биха ви се отразили разкрасителни или спа процедури. Възможно е да предприемете риск, необходим ви, за да осъществите своя отдавнашна мечта. Добре е да сте внимателни с хората около вас и да се стараете да не ги нагрубявате, ако виждат нещата доста по-различно от вас. Обърнете си по-голямо внимание и изградете добра основа за по-здравословен живот. Добрите навици и положителните промени в начина ви на живот ще подсигурят по-доброто ви здраве в бъдеще.

ЛЪВ

Ще блеснете с нещо ново пред заобикалящите. Ще срещнете одобрение и ще се откроите. Ще успеете да разгърнете потенциала си в службата. Ще започнете работа по проект, който отдавна мислите да предложите на работодателите си. Възможно е да направите печеливша инвестиция. Бъдете предпазливи със средствата си за комуникация и транспорт и подхождайте отговорно към тях. Грижете се за здравето си – ако се появи проблем или някакъв симптом се обостри, потърсете специалист.

ДЕВА

Възможно е днес да сте колебливи и малко отнесени. Може да ви обземе безпокойство. Много е вероятно да имате нужда от почивка. В тези моменти се грижете повече за себе си и правете неща, които повдигат духа ви. Ще сте ангажирани най-вече със собствените си проблеми, както и с тези на най-близките ви хора. Постарайте се да излезете от черупката си и ще се натъкнете на интересни хора, които ще разширят мирогледа ви и ще ви допаднат за по-нататъшно общуване.

ВЕЗНИ

Като цяло различни влияния ще ви подтикват да обърнете внимание на чувствата си и на някои скрити свои потребности – от любов, внимание, подкрепа – и няма да сте склонни към външни изяви. Много е вероятно обаче да срещнете правилните хора, които впоследствие да са ви полезни със съвет или препоръка. Някои от вас може и изненадващо да получат предложение за работа. Ще успеете да прекарате време с най-близките си хора. Не е изключено да се отдадете на почивка или развлечения.

СКОРПИОН

Работата ще бъде приоритет за вас и е много вероятно да пожънете успехи на професионалното поприще. Ще се фокусирате върху приятелите си или върху някое ваше хоби.  Намерете време и за себе си. Възможно е да промените визията си, да обогатите гардероба си или да започнете нов спорт или диета. Замислете се дали тялото не се опитва да ви каже нещо. Може би таите негативни емоции или имате нужда от почивка, която дълго време не си разрешавате. Потърсете подкрепа от най-близкия си човек.

СТРЕЛЕЦ

Ще сте доста общителни и не е изключено да срещнете интересни хора, с които да излезете и да разпуснете напрежението. Голяма част от вас ще успеят да се отдадат на свое хоби, да отидат на кино, театър или друго социално събитие. Не е изключено да сте на романтична вълна и да се впуснете във флиртове и закачки. Добре е обвързаните от вас да внимават да не ядосат половинката си. Излезте на ресторант и не забравяйте да я зарадвате с дребен, но актуален подарък.

КОЗИРОГ

Ще ви бъде трудно да се задържите на едно място. Ще сте в движение и ще сте доста активни, ще имате възможност да учите нови неща и да се обогатявате посредством опита си. Много е вероятно да срещнете интересни и нестандартни хора, които силно да ви впечатлят. Ще успеете да отделите и време на семейството си и да се насладите на домашния уют. Много е вероятно да преаранжирате нещо в дома си, да обновите интериора си или да се отдадете на кулинарни експерименти.

ВОДОЛЕЙ

В началото на периода не са изключени разправии с партньора или с близък до сърцето ви човек. Постарайте се да не сте крайни в изказванията си и да не прибързвате в заключенията и решенията си. Вероятно ще се наложи да се занимавате с правни или философски въпроси или да започнете да учите нещо ново и да разширявате мирогледа си по един или друг начин. Продължавайте да вървите напред и не оставяйте разочарованието да спре поривите ви. Наслаждавайте на малките неща.

РИБИ

Ще усетите напрежение в работата си и затова се опитайте да не се занимавате твърде много с колегите си, а се концентрирайте върху задачите, които трябва да свършите. Ще сте продуктивни и много трудолюбиви. Свободните от вас ще се натъкнат на човек, който ще ги впечатли, докато заетите ще имат шанса да изкарат ползотворно време с партньора. Възможно е да въведете нещо ново в живота си, да се отдадете на интересен спорт или процедура, да промените визията си.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК
Продължете по-нататък

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 13 ЮЛИ: Деви, не бъдете черногледи! Скорпиони, взимайте решенията си сами!

Вижте какво ви съветват планетите за днешния ден

публикувано

на

от

Виж цялата статия

ОВЕН
Любовта ви ще бъде споделена и не се хващайте за това кой дава и кой прави повече за благото на връзката ви. Всеки от партньорите дава това, което може, и със сигурност и двамата допринасяте за хармонията в отношенията ви. Въпреки че имате ясно фиксирана цел за финансовото ви състояние, ще сте в състояние да похарчите повече пари и да излезете от рамките на бюджета си. И все пак, преди да купите нещо, си помислете дали наистина ви е необходимо и дали ще го сложите повече от три пъти.

ТЕЛЕЦ
Обърнете внимание на сигналите, които ви дава половинката още от миналата седмица. Дори да не ви кажат притесненията си в прав текст, вникнете по-дълбоко в думите на партньора си, за да разберете от какво има нужда и с какво може да помогнете. Ако се опитвате да спечелите пари от две различни места, лавирането ще бъде доста трудно, но все пак шансовете да се справите отлично са доста големи. Обмислете добре допълнителните си ангажименти и не закъснявайте.

БЛИЗНАЦИ
Отделете малко повече време и внимание на външния си вид. Партньорът ви цени естествения ви чар, но това не означава да мързелувате и да не се грижите за себе си. Проектите, върху които работите, отнемат голяма част от времето ви и рядко ви остава време да обърнете внимание на половинката и семейството си, било то и в почивен ден. Дайте си малко време за релакс, за да си дадете глътка въздух от интензивната работа. Планирайте си една вечеря на свещи и със здравословна храна.

РАК
През деня изкушенията ще дебнат отвсякъде и много лесно може да се подхлъзнете, харчейки маса пари за скъпи и лъскави неща, които може да се окажат доста по-некачествени от очакваното. Уверете се, че упражнявате контрол над бюджета си, и не си позволявайте подобни залитания, особено ако сте с ограничени финанси. Вероятно ще разберете, че партньорът ви крие нещо от вас. Внимателно наблюдавайте мимиките, жестовете на тялото и поведението му като цяло.

ЛЪВ
Ще имате възможността да блестите и да сте център на вниманието както за партньора ви, така и за близките и приятелите ви. Присъединете и половинката си към вашата приказка. Някои от вас ще имат удоволствието да харчат пари, дадени ви даром. Разбира се, парите, които са ви дадени наготово, ще изхарчите много бързо и решително, без много да му мислите. Правилата, които спазвате за личните си финанси, няма да са валидни в днешния ден. Разрешете проблемите си с ум, не с интуиция.

ДЕВА
Не бъдете черногледи и не мислете само за проблемите, които са ви връхлетели напоследък. Погледнете и от светлата страна на нещата и позволете на любимия ви човек да ви помогне в този труден за вас момент, като приемете съветите и подкрепата му. Определено ще имате нужда от забавления и приключения, които да ви разведрят и разтоварят от напрегнатото ежедневие. Това изобщо няма да ви струва много пари, така че излезте някъде с половинката си и се радвайте на живота.

ВЕЗНИ
Дори да сте с партньора си от много години, винаги има някои малки неща, които научавате с времето, и това ви кара да обичате половинката си още повече. Е, този ден вероятно ще е един от тези, в които ще направите ново откритие за любимия ви човек, което силно ще ви впечатли. Бъдете внимателни обаче, особено ако той или тя управлява семейния бюджет. Трудно ще скриете някои покупки, така че по-добре споделете намеренията си за покупката на дадени неща, преди да сте се скарали.

СКОРПИОН
Едно ще ви тревожи – че нямате достатъчно пари за забавления и обикаляне по заведения и магазини. Не се срамувайте да поискате малък заем от приятел или роднина, но все пак се постарайте да пазарувате по-бюджетни продукти, тъй като финансовите ви проблеми може да се задълбочат. Ако имате някакви съмнения относно партньора ви, не си мълчете. Дори да се стигне до спор, породен от ревността ви, по-добре изяснете ситуацията с партньора ви веднага. Взимайте решенията си сами.

СТРЕЛЕЦ
Възможно е сте твърде заети и ще се наложи да свършите някой работен ангажимент в повече. Това ще се отрази добре на финансите ви, тъй като може да получите допълнително трудово възнаграждение за положения извънреден труд. Както се казва, магията на любовта ще се усеща във въздуха при вашата двойка. Ще бъде добре, ако си спретнете една прекрасна романтична вечер, която дълго време ще помните. Половинката ви ще бъде повече от впечатлена и омаяна от изненадата.

КОЗИРОГ
В случай че партньорът ви живее на разстояние от вас, ще имате възможността да се срещнете и да компенсирате всичко изпуснато. Ще бъде чудесно, ако осъществите най-съкровените си желания и се сближите още повече. Ще се чувствате като владетел в собственото си царство и вие ще диктувате какво да се купува и какво не. Независимо с колко пари разполагате, контролът ще е изцяло във ваши ръце. Покупките, които ще направите, ще бъдат добре обмислени и много практични.

ВОДОЛЕЙ
Това, че може да се справяте с всичко сами, не означава, че трябва да го правите. Позволете на партньора си да ви помогне и правете всичко заедно, за да усетите хубавата страна на това, че сте едно цяло. Не бъдете твърде стиснати. Ще ви е трудно да не пресмятате всеки направен разход, но ще е добре да си спестите това смятане. Доставете си удоволствието от хубав обяд, закупуване на дрехи или чифт стилни обувки. Намерете време за релакс, прекарайте поне час в сауна или басейн.

РИБИ
Възможно е някакъв личен проблем с роднините ви силно да ви притесни и да ви развали настроението. Не се страхувайте да споделите това с партньора си и му позволете да ви помогне с вземането на важно за вас решение. Ще сте от импулсивните купувачи и бързо ще искате да се сдобиете с нещо ново, без значение дали ще ви върши работа и ще ви е от полза. Ако се колебаете между няколко неща, не взимайте всичко накуп, а се вслушайте в интуицията си, която няма да ви подведе.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК
Продължете по-нататък

ХОРОСКОП

ХОРОСКОПЪТ ЗА 10 ЮЛИ: Телци, очаква ви един доста труден ден! Деви, бъдете търпеливи!

Бъдете разумни – вслушайте се в съветите на планетите

публикувано

на

от

Виж цялата статия

ОВЕН

В повечето случаи ще получите подкрепата на вашия партньор. Най-вероятно ще откриете нови хоризонти за успех в подобряването на  взаимоотношенията ви и решаването на евентуални проблеми във връзката ви. Препоръчително е да избягвате да влизате в спорове с колегите си, трябва да сте наистина търпеливи. Трябва да контролирате разходите си, в противен случай е възможно да попаднете във финансов капан. Ще се наложи да лавирате с ежедневния си бюджет, който вероятно е доста „пресъхнал“.

 

ТЕЛЕЦ

Очаква ви един доста труден ден, така че не възлагайте много надежди за успех в професионален план. Не допускайте някои от вашите колеги да ви обсебят чрез своите лични драми. Вероятно ще се наложи сериозно да помислите за финансовото си бъдеще, за да избегнете някои трусове. Може би сте се охарчили през празничните дни или сте вложили парични средства за дома ви. Изглежда, че още веднъж ще посегнете към спестяванията си или ви чака теглене на кредит.

 

БЛИЗНАЦИ

Много е вероятно някои от вас да бъдат приятно изненадани от новината за повишение от длъжностен характер или на заплатата. Като цяло, благоприятен ден в професионален план, най-вероятно ще получите подкрепа от вашите колеги на работното ви място. Задоволителен ден за парични приходи от посредничество, комисиони и лихви. Може да се наложи по-често да казвате не, защото именно отказът ще допринесе за спечелването на повече пари, отколкото съгласяването с всяко едно предложение или молба.

 

РАК

Вероятно ще се почувствате пренатоварени на работното ви място, което може да ви депресира. Препоръчително е да се съсредоточите върху тези работни задачи, които имате за този период, а не да се впускате в океан от работа, само и само да наваксвате пропуснатото. Може да имате някои по-големи разходи след закупуване на имот или обновяване на дома ви. Ако сте в бизнеса, инвестициите определено са препоръчителни и ще си струват за увеличаване на просперитета ви.

 

ЛЪВ

Опитайте се да спестите повечето от енергията си. Някои от вас биха могли да изпитат стрес и безпокойство в работната сфера, тъй като задълженията ще изискват да работите на пълни обороти. Вероятно ще имате намерението за покупка или наемане на офис, магазин или заведение. Този период не е благоприятен за такива финансови маневри. Опитайте се да зарадвате половинката си с някакъв подарък. Елементът на изненадата е нещо, което отваря и най-тежките порти.

 

ДЕВА

Бъдете търпеливи на работното си място. Във въздуха се носят макар и скрити неприятности с някои от вашите колеги. Деликатно се опитайте да избегнете всяка една конфликтна точка. Финансовото ви състояние ще бъде стабилно, но е препоръчително да не правите ненужни разходи. Не трябва да забравяте колко важни са за вас членовете на семейството ви. Възможно е да имате неприятности с ваши приятели, защото интересите ще изместят приятелските ценности.

 

ВЕЗНИ

Въпреки трудностите в работен план, ще се справите добре благодарение на вашето усърдие и рутина. И не влизайте в пререкания или конфликти със своите шефове. Очертава се позитивен период във финансово отношение. Благоденствието ще се повиши и ще тръгне към подобрение, не е изключена вероятността от получаването на парични облаги, бонуси или повишаване на възнаграждението. Очаквайте появата на някои проблеми между вас и партньора ви. Подобна ситуация би ви направила чувствителни и раними.

 

СКОРПИОН

Този ден ще бъде благоприятен за вас в работната сфера. Най-вероятно ще бъдете оптимисти и ще сте енергично настроени за нови работни задачи. Очаквайте добри резултати и професионални изяви. Бъдете обаче изключително предпазливи, защото може да попаднете в клопката на примамливи предложения за печелене на пари. Една такава ситуация би могла да ви нанесе непоправими финансови последствия. Изгответе си ясна визия за бюджета и се придържайте стриктно към нея.

 

СТРЕЛЕЦ

В професионален план вероятно ще достигнете до своя връх и ще останете щастливи. Вашата отдаденост и упорит труд най-накрая ще се изплатят доволно. Може да си спретнете едно малко парти, както се казва, да ви върви по вода и за бъдеще. През този период едва ли ще имате повод да се оплачете от печалбите си. Ще харчите парите си разумно, без да пазарувате импулсивно. Харчете стилно и елегантно, тъй като неразумните парични вложения не са характерни за вас.

 

КОЗИРОГ

Денят е благоприятен да реализирате вашите професионални възможности. От вашата професионална изява може да очаквате изключително приятни изненади. Бъдете разумни да обсъждате всяка една идея със своите по-старши колеги. Препоръчително е да контролирате бюджета си с всички необходими средства. Може би ще бъдете скромни по отношение на финансовото си състояние и няма да се гордеете с това, което сте успели да натрупате като печалба.

 

ВОДОЛЕЙ

Наложително е да покажете на колегите ви, че работите усърдно и не би следвало да ви подценяват. Ще успеете да преодолеете трудностите с особена лекота. Така или иначе, не се очертават сериозни конфликти на работното ви място. Бъдете доволни от финансовото си състояние. Някои непредвидими фактори вероятно ще допринесат за вашето парично благо. Може би финансовата стабилност в семейството ще се увеличи. Най-вероятно ще останете благодарни и удовлетворени от паричното блаженство.

 

РИБИ

Вероятно ще почувствате, че работата ви върви с бавни темпове и трудно напредвате, затова се концентрирайте повече и проявете необходимото търпение за реализация. Продължавайте да показвате способностите си, само така ще се реализирате успешно. Изглежда, че ще бъдете изправени пред дилема относно вашите финанси. Сърцето ви ще подскаже едно, а логичното мислене – съвсем друго. Вероятно ще започнете да мислите някак неадекватно, а това може да нанесе сериозни вреди в парично отношение.

BG VOICE - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК
Продължете по-нататък
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама

Най-четено