Полска и Тоотатис, които имат огромен брой последователи в OnlyFans, са заснели кавгата си с персонал в Café des Phares в Париж. 

Видеото набра

Обвинявайки заведението в "дискриминация", Полска казва: "Ще се обадим в полицията. Покажете ми закона, в който се казва, че не можем да влезем тук така облечени."Служителят, който твърди, че е собственик, отговаря: "Всичко, което искам, е клиентите да бъдат облечени прилично, това е изискването"."Но ние сме облечени", казва Тоотатис, "Нямате право да правите това."

Момичетата заплашиха, че

Много потребители споделиха мнението си в социалните мрежи, като доста от тях застанаха на страната на ресторанта.Един от тях написа в Reddit: "Ресторантът най-вероятно е частна собственост, позволено им е да отказват обслужване на хора, за които смятат, че не са облечени подобаващо."Друг пише: "Това не е дискриминация, това е дрескод."

В сряда

(2 ноември) Полска и Тоотатис се появиха във френското чат шоу TPMP, за да се защитят, пише LadBible.Едната каза: "Не ми пука за критиците и хейтърите... Бяхме отхвърлени. Вдигнахме шум. Не ни интересува какво мислят."