ОВЕН

Днес има индикации да се появят по-чести болки от общ характер. Потърсете специалист, не се лекувайте сами, за да не увредите допълнително здравето си. Вероятно някой ще възрази или ще опита да ви иронизира, но не бива да го приемате несериозно, застанете над нещата. Трябва да бъдете особено внимателни на пътя. Опасността от пътен инцидент ще е доста голяма. Шофирайте под ограничението на скоростта и избягвайте всякакъв гняв към когото или каквото и да било.

 

ТЕЛЕЦ

Вероятно ще ви се наложи да работите повече върху себе си в духовен аспект. Това ще бъде добре за вашата душевност и настроение, а също така ще ви позволи да вземете някои решения, които често сте отлагали. Обърнете се към народната медицина, тъй като това ще подсили имунната ви система и ще ви помогне да предотвратите всяко едно влошаване на здравето ви. Възможно е вашата мускулатура и гърбът ви да бъдат мишени на болки под всякаква форма. В случай, че спортувате или хобито ви е фитнес, пазете най-вече гръбната си мускулатура.

 

БЛИЗНАЦИ

Ще имате възможността да направите нещо много специално за партньора си и това ще бъде оценено. Самотните вероятно ще се срещнат с близък човек, който отдавна не са срещали. Харчете разумно и за неща, които наистина са ви необходими. Вероятно ще бъдете подложени на много критики. Особено ако критиката идва от близък до вас човек, не я приемайте като даденост, която не ви харесва, а напротив, трябва да я оцените като насърчение, извличайки си съответната поука.

РАК

По възможност не се отдалечавайте от дома си. Също така бъдете предпазливи при извънредни метеорологични условия, както и при рязка промяна на пътните условия. Стойте по-далеч от водата. Избягвайте влизането в басейни. Също така са възможни аварии във водната система във вашия дом или офис. Направете си подарък – книга, дребно бижу, дори малък сладкиш ще ви донесе радост. Ще се наложи да бъдете много по-умерени във всяка област от живота си. 

ЛЪВ

През този ден ще бъде по-добре да спестите както сили и енергия, така и средства, като не хвърляте нехайно пари за безполезни действия и вещи. Погрижете се за близките ви хора, поговорете с тях. Има вероятност от малки наранявания, получени по време на ежедневните ви дейности. Опитайте се да не ходите по неравни настилки, освен ако не носите много удобни обувки. Също така бъдете внимателни при слизането или изкачването на стълбища, защото има вероятност от сериозни наранявания.

ДЕВА

Ако сте семейни или в любовна връзка, избягвайте всякакви флиртове през този ден. Това може да се изтълкува погрешно и да предизвика остра ревност. Ако сте алергични, има вероятност да бъдете притеснени от алергични атаки. Също така избягвайте честото използване на таблети, смартфони, компютри или лаптопи, има голяма вероятност да си създадете проблеми с очите. С един ден почивка ще съхраните зрението си за повече дни. Би било добре да анализирате романтичната си връзка.

ВЕЗНИ

Може би давате повече, отколкото получавате. Така вашият партньор ще продължава да е недоволен и ще изисква повече и повече. Здравословното ви състояние ще бъде цветущо. Въпреки това ще трябва да бъдете предпазливи и внимателни около огъня и други горещи предмети, ако искате да сте здрави и да избегнете неприятни инциденти. Днес е възможно инстинктът да ви изиграе лоша шега. Това ще бъде предпоставка да се заблудите в някои неща, които със сигурност ще си останат ваши фантазии.

 

СКОРПИОН

Затова бъдете в по-голяма степен реалисти, за да не останете разочаровани. Съблюдавайте стриктно кръвното си налягане, защото се очертават проблеми с границите му. Ако не можете да се справите сами с измерването, потърсете консултация от медицинско лице, което да прецени състоянието ви. Вероятно предстоящите събития ще ви изпълнят с безпокойство, защото през този ден ще трябва да бъдете ангажирани в решаването на конкретни проблеми. Няма да можете да мислите за каквото и да е било друго.

СТРЕЛЕЦ

Възможно е да си имате проблеми със стомашно-чревния тракт, придружени с болки в стомашната област. По възможност избягвайте тежките и мазни храни. Такива състояния могат да се дължат и на твърде много напрежение. Не вземайте прибързани решения. Има вероятност да нараните партньора си и утре да съжалявате за тази си нетактичност. Може би и половинката ви ще греши, но това не означава, че имате железни аргументи, за да я оборите. Опитайте се да не обещавате онова, което не можете да изпълните.

 

КОЗИРОГ

Бъдете по-реалистични, ясни, конкретни и изпълнете поетите ангажименти. Много е вероятно да получите силни световъртежи. Ако не страдате от хронични заболявания, които предразполагат към виене на свят, бъдете сигурни, че това ще се дължи на влиянието на атмосферното налягане през този ден. Мисълта, че сте в благоприятната позиция да държите ситуацията под контрол, едновременно ще ви мотивира и вдъхновява. Впечатляващите емоции ще са свързани с личния живот.

 

ВОДОЛЕЙ

През деня насочете вниманието си към разрешаване на битови проблеми в дома и започнете подготовка за пролетния сезон. Може да се ангажирате с ремонт или с някакви подобрения. Не е изключено те да се окажат по-сложни, отколкото сте очаквали. Могат да възникнат и други усложнения, които да се отразят на настроението ви. Използвайте деня за разрешаване на семейните си проблеми, дори те да са свързани с противопоставяния между поколенията, конфликти, свързани с наследство, и др.

РИБИ

За съжаление денят ще се запомни с раздяла в някои семейства, които ще вземат окончателно решение за развод. Вероятно това ще бъде по взаимно съгласие и без излишни драми. Мислете повече, преди да започнете или задълбочите един спор с някого. Покажете се като духовно извисена личност, а не като дребнава. Вашият дух трябва да бъде на висота, от която не бива да слизате. Днес може да съберете кураж за някои смели решения, но много бързо след това ще се почувствате несигурни или объркани.