ОВЕН

Можете да покажете любовта си по много начини. Основното нещо е да се наслаждавате на компанията на тези, които обичате. Още с началото на деня ще имате специално сияние, това, което ще привлече погледите на хората около вас и ще бъдете обект на възхищение. Възползвайте се от подчертания си чар, ако търсите нов партньор, и осъществете необходимите контакти. Но избягвайте да смесвате романтиката с професионалното, защото и двете ще се провалят. Планетарната обстановка става опасна за тези от вас, които са във връзка, защото нарцисизмът ви може да преобърне връзката ви с главата надолу.

ТЕЛЕЦ

Вашата издръжливост, ако се комбинира с методичност, ще донесе успех. Почистете личното си пространство, отървете се от нещата, от които не се нуждаете, направете място за новото в живота си. Може да усетите студеното отношение на някой към вас. Приемете нещата такива, каквито са. Този човек губи, не вие. Приятелствата без солидна основа се разклащат. Заемете се с духовна работа. Помислете да останете малко насаме със себе си и с мислите си. Пазете се от склонността си към героизъм и саможертва, ако това са хора, които слабо познавате.

БЛИЗНАЦИ

Ваш колега, партньор или съсед може да разчита на вашия лековерен характер и да иска да ви навреди. Строго е забранено да правите рисковани ходове с финансите си. Съсредоточете усилията и вниманието си върху дома и личния живот. Много от притесненията, които сте имали, остават настрана. Натиснете спирачките на забързания ритъм на ежедневието и намерете време не само да си починете и да презаредите батериите си, но и да приключите с висящите въпроси, да завършите недовършените дела, както и да влезете в процеса на подготовка на новите си планове.

РАК

Новата позиция на планетите ви налага повече дисциплина. Може да откриете някои нови източници на доходи. Ясно е, че ще бъдете в процес на извършване на някои промени. Не поемайте по-големи задължения от възможностите си. Раздразнителността не улеснява взаимоотношенията и партньорствата. Покажете, че сте готови за компромиси. Изяснете реалните си нужди и управлявайте добре финансите си, така че да може да се постави по-добра основа в тази област. Прилагайки умереност в действията си, възползвайте се от обстоятелствата.

ЛЪВ

Вероятно ще има особено важно развитие в личния ви живот, което може да е нов ценен приятел или за необвързаните вълнуващо запознанство. Нещо ще извади на повърхността вашите фобии и тревоги и ще ви дезориентира. Не им отдавайте по-голямо значение, отколкото би трябвало, за да не страдате несправедливо. Отблъснете лошите мисли. Дайте възможност на тялото и духът ви да намерят перфектния баланс. Трябва да оставите място за повече духовност в живота си, което също ще се отрази положително на физическото ви състояние. Не се изолирайте. Комуникацията е тази, която ще ви предостави решения и перспективи.

ДЕВА

Интуицията ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. Обърнете по-голямо внимание на партньорските си взаимоотношения. Даже и да не носи пари веднага, след време може да сте много доволни от своята прозорливост. Бъдете съобразителни и не се отпускайте, предстои да вземете важни решения, свързани и със семейството ви. Опитът показва, че диалогът е важен и помага. В процеса на работа ще се наложи да правите и компромиси, колкото това да не ви се хареса. Грижете се добре за здравето си и за нещо не по-малко важно – за спокойствието си.

ВЕЗНИ

Бъдете внимателни в думите и действията си. Отнасяйте се внимателно към новите си познати и приятели. Внимавайте да не възникнат неразбирателства и да попаднете в конфликтни ситуации в отношенията с човека до себе си. Ще е успешен ден за работещите в сферата на търговията. Настроението ви ще е по-скоро оптимистично, нищо че ще сте заринати от работа. Важното е, че имате желание да се справите с нещата, а и помощници ще се намерят достатъчно. Може да се наложи да се погрижите за здравето си и най-добре това да е чрез хранителния режим, а не като посещавате лечебни заведения.

СКОРПИОН

Бъдете внимателни, ако развивате успешен семеен бизнес, защото роднини искат да се присламчат и да работят с вас. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това. Бъдете отговорни към своите постъпки. Не се претоварвайте с работа или с физически дейности. Обърнете внимание на отношенията си. Добре би било да се погрижите за здравето си. Голяма част от вниманието ви е посветено на семейството и децата, но имате и куп други неща за вършене. Заемете се с рутинната си работа, за да не предизвикате проблеми през следващите дни.

СТРЕЛЕЦ

Обърнете внимание на здравето си. Денят не е подходящ за пътувания, за бизнес и за финансови дела. Обземат ви силни страсти и желания, няма да е лесно за владеете емоциите си, а любовта и чувството ви на привързаност преминават на ново ниво, където преобладават крайностите и дано да са в положителен вариант за вас. В личен план предстоят изненади, касаещи член от семейството ви, всичко изглежда спокойно и надеждно. В следващите два дни ще спечелите предимства и пари, но след това ви чакат неприятни изненади и отхвърляне. Бъдете много по-внимателни с колегите си.

КОЗИРОГ

Ако имате възможност, пътувайте със семейството си. Склонността ви към флиртове може да подведе другия човек, бъдете ясни в несериозността на намеренията си. Ако отлагате трудните занимания, те няма да станат по-лесни. Използвайте първата част на деня за планиране и за довършване на стари задачи. Близките също желаят да им отделите от времето си. Грижете се добре за здравето си, бъдете умерени и не се претоварвайте. Благоприятен ден за парични печалби и за реализация на лични цели. Късметът ще ви следва и в любовта. Ден за рутинна работа и за изпълнение на ежедневните ви отговорности.

ВОДОЛЕЙ

Бъдете внимателни в действията си. Възможно е да провокира остри реакции и конфликти в партньорските ви отношения и с хората в дома ви. Важността на въпроси, свързани със семейството, бизнеса и образованието, ще ви направят по-забързани и активни. Сега не е време за голяма любов, а за приятни забавления и романтични преживявания. Добре ще е да отделите внимание на партньора си, да се погрижите за здравето си, да спортувате активно. Важно е да спазите един срок, в противен случай няма да спечелите парите, които очаквате.

РИБИ

Денят ще е подходящ за занимания с творчески проекти, както и с бизнес и с финансови дела. Съвършенство и перфекционизмът, дори в дребните детайли, определят поведението ви. Големи промени в живота - няма значение дали ще усетите силно романтично влечение към стар приятел или съществуваща любовна връзка ще охлади страстта си. Възможни са парични загуби, така че бъдете внимателни. Голяма част от вниманието ви е посветено на семейството и децата. Може да се занимавате с рутинната си работа и с изпълнение на ангажиментите си, също да учите или да пътувате.