Page 18 - BG VOICE Канада Брой 11 (454), 18 март 2020 г.
P. 18

 BG VOICE
ПАВЛИН ДИМИТРОВ
Том Ханкс сам съобщи в „Туитър“, че той и съпругата му са сред заразените от пандемията. Това се случи миналия четвъртък. „Чувствахме се уморени, бя- хме настинали и схванати. Съгласно се- гашните препоръки си направихме тест за коронавируса и пробата се оказа по- ложителна“, написа 63-годишният Ханкс в социалната мрежа.
Няколко дни по-късно синът на аме- риканския актьор Честър Ханкс даде повече подробности около състоянието на родителите си. Той съобщи, че двама- та се намират
в Австралия под карантина
и за момента жизнените им показатели са добри.
„Да, вярно е – родителите ми са зара- зени с коронавируса. В момента са в Ав- стралия, защото баща ми снимаше филм там“, каза Честър и уточни, че наскоро се е чул с родителите си, за да разбере как върви лечението им.
„И двамата са добре, дори не са тол- кова болни. Те не се притесняват, но все пак взимат всички необходими мерки за
СВАЛЕТЕ СИ МОБИЛНОТО ПРИЛОЖЕНИЕ BG LINKED И ПУБЛИКУВАЙТЕ БЕЗПЛАТНА МАЛКА ОБЯВА В РЕАЛНО ВРЕМЕ
Том Ханс бе изписан от болница, а Идрис Елби е в карантина
      Известните, които COVID-19 застигна
  Те са красиви, известни, щаст- ливи или богати, но никой от тях не е застрахован от нова- та глобална заплаха COVID-19. Само за няколко дни дойдоха новини за редица знаменитости, заразе- ни с коварния коронавирус. Сред тях се оказаха холивудската звезда Том Ханкс и съпругата му с български корени Рита Уилямс, актьорът Идрис Елба, спорти- сти, политици и техни близки хора.
[email protected]
       Снимкa: Facebook
Том Ханк и съпругата му Рита в болницата.
здравето си... Пазете се“, написа още той. Честър, който е най-големият син на Том Ханкс, публикува и видео в Instagram, в което разказва за състоянието на холи- вудските звезди.
Във вторник стана ясно, че Ханкс и съпругата му са били известно време в болница в Австралия, но са били изпи- сани, след като им е било проведено ле-
Снимкa: Facebook
Снимкa: Flickr
Олга Куриленко в„Спектър на утехата“
чувствам добре. Основните ми симпто- ми са повишена температура и слабост. Бъдете внимателни и приемайте това се- риозно“, написа актрисата.
От десетилетие
Олга Куриленко
живее в Лондон
но не е ясно къде прекарва карантина- та.
Актрисата, която е на 40 години, игра в „Спектър на утехата“ от поредицата за Джеймс Бонд с Даниъл Крейг. Известна е и с ролите си в „Париж, обичам те“ и „Забвение“.
Освен че се разболяват, известните не са пощадени и от паниката, породена от възможността да се окажат без про- дукти от първа необходимост. Андже- лина Джоли бе забелязана да напуска магазин за хранителни стоки в Лос Ан- джелис, Калифорния. В събота (14 март) тя избра Lassens, известен с натурални- те си храни. Актрисата пазарува заедно с най-малката си дъщеря, 11-годишната
Идрис Елба
чение.
Двамата сега се намират под добро-
волна карантина в дома, който са наели в Куинсланд.
Двойката е в Австралия за снимките на новия филм на Ханкс за Елвис Пре- сли, но продукцията е временно спряна.
Междувременно стана ясно, че поло- жителен тест за коронавирус е дали и известният актьор Идрис Елба. Той също съобщи за това сам в акаунта си в Twitter.
„Тази сутрин си направих тест за Covid-19 и резултатът ми е положителен. Чувствам се добре, нямам симптоми все още, но съм изолиран от момента, в кой- то разбрах, че съм бил заразен с вируса“, написа Идрис Елба и призова:
Останете си вкъщи, хора
и бъдете прагматични! Ще ви държа в течение как се чувствам. Без паника“.
Сабрина, съпругата на Идрис Елба, още не се е изследвала.
Идрис Елба не споменава от кого може да се е заразил. На 3 март той е участвал в благотво-
рително мероприятие
и концерт заедно със Софи Грегоар Трюдо, съпругата на канадския министър-председател Джъстин Трюдо, чийто тест за новия корона- вирус беше положите- лен.
Елба е актьор, певец
и продуцент, известен
най-вече с ролите си на
Ръсел Бел в „Наркомре-
жа“ и Джон Лутър в „Лу-
тър“, за която получи
„Златен глобус“. Участва
още в „Мандела: Дъл-
гият път към свобода-
та“, „Парченца живот“,
„Стар Трек: Отвъд“, „Отмъстителите: Ера- та на Ултрон“, „Тор: Богът на гръмотеви- ците“ и др.
С положителен тест за корановирус се оказа и едно от момичетата на Джеймс Бонд - френската актриса от украински произход Олга Куриленко,.
Актрисата сама обяви новината в про- фила си в Инстаграм.
„В изолация съм вкъщи с диагноза ко- ронавирус. Вече почти седмица не се
Снимкa: Flickr
Вивиен.
Изглежда бившата съ-
пруга на Брад Пит беше успяла да си купи не само продукти за хла- дилника, но и пакет с тоалетна хартия, разка- заха очевидци.
Тя се усмихваше ве- дро през по-голямата част от времето, въпре- ки че тревогите й около децата едва ли са отми- нали. Наскоро Джоли сподели, че две от дъ- щерите й са претърпе- ли операции и тя е сто- яла с тях по болниците през последните два-
        Анджелина Джоли
три месеца.
Сега малката Вивиен помагаше на
майка си с носенето на покупките. Освен холивудски знаменитости ко- ронавирусът застигна и немалко по- литици. Заразена от опасния вирус се оказа не само съпругата на канадския премиер Джъстин Трюдо, Софи, но и же- ната на испанския премиер Педро Сан- чес, Бегоня Гомес. И двамата премиери останаха вкъщи в изолация, докато трае
карантината.
 18
18 - 24 март 2020 г.

































   16   17   18   19   20