Page 14 - BG VOICE Канада Брой 11 (454), 18 март 2020 г.
P. 14

 BG VOICE
СВАЛЕТЕ СИ МОБИЛНОТО ПРИЛОЖЕНИЕ BG LINKED И ПУБЛИКУВАЙТЕ БЕЗПЛАТНА МАЛКА ОБЯВА В РЕАЛНО ВРЕМЕ
      Българските ресторанти и магазини в САЩ работят в кризисната обстановка
 Подкрепете нашите заведения в кризата - поръчайте си доставка или to go
жи обедното си меню за целия ден за всички, които поръчаха по телефона. От заведението предлагат и доставка в ра- диус от 10 мили срещу такса от 5 долара. От „Балканика“ разчитат на своя персо- нал за доставките.
Заради ситуацията преждевременно отвориха и своето дели, в което пред- лагат сухи мезета собствено производ- ство, кебапчета, кюфтета, консервирани продукти, боб, зелеви сърми, лютеница, кашкавал и сирене и други млечни про- дукти, сладкиши и други храни.
„Ние ще покрием заплатите на целия ни персонал в следващите две седмици, независимо от нивото на бизнеса. Надя- вам се след това отново да сме отворе- ни“, каза собственикът на ресторанта Ге- орги Урдов.
Ежедневното меню на „Балканика“ може да видите на тяхната фейсбук стра- ница.
Най-старото заведение - „Механата“ - предлага всичко от менюто си за достав- ка и да вземете за дома. Те работят и с мобилните приложения GrubHub и Door
  Властите в повечето щати за- браниха посещенията в заве- дения за хранене и барове, но им разрешиха да останат отворени и да приемат по- ръчки to go и за доставка по домовете. Българските ресторанти в Северна Аме- рика остават отворени и очакват вашите поръчки, показа проверка на BG VOICE. Сега е моментът да ги подкрепите и да изберете тяхната вкусна храна, която често е на много по-достъпни цени.
Най-големият ресторант в Чикаго - „Балканика“ - още във вторник предло-
ЯСЕН ДАРАКОВ
 [email protected]
В„Малинчо“ контейнери с продукти идват всяка седмица, каза помощник-управителят Богдана Стоева
   14
18 - 24 март 2020 г.



















































































   12   13   14   15   16