Page 61 - BG VOICE Канада Брой 11 (454), 18 март 2020 г.
P. 61

 BG VOICE
напусна Европа
 СВАЛЕТЕ СИ МОБИЛНОТО ПРИЛОЖЕНИЕ BG LINKED И ПУБЛИКУВАЙТЕ БЕЗПЛАТНА МАЛКА ОБЯВА В РЕАЛНО ВРЕМЕ Орландо Блум спешно
        Кейти Пери в траур, на 99 г. почина баба й
Кейти Пери, която очаква първото си дете, е в траур, след като загуби своята баба.
„Тя винаги беше себе си, смешна, пълна с всички уютни неща, за които се сещаш, когато си мислиш за баба... Тя беше прекрасна баба и зави- наги ще нося част от нея в себе си“, обяснява пе- вицата.
Ан Пърл Хъдсън – бабата на звездата, е почина- ла на 99-годишна възраст.
35-годишната Пери, която реши да отложи сватбата, посочва, че баба й е била изключително силен човек и често й е давала съвети за живота.
Кейти обясни и колко силна личност е била баба й, наричайки я борец, преживял Голямата депресия и отгледал сам три деца. Ан била ши- вачка и изработвала сценични костюми за герои във Вегас.
  Орландо Блум екстремно напус- на Европа заради коронавиру- са. 43-годишният актьор се обър- на към последователите си в Instagram с изявление: „Заедно с екипа на филма от сериала „Карнавален ред” се на- ложи спешно да напусна Прага, където се
провеждат снимките на втория сезон”. „Прощално парти, преди да се приберем и да бъдем изолирани“, каза Орландо Блум. -Връщаме се в Щатите, защото искаме да бъдем там, преди да бъде обявена каран- тината. Изпращам ви лъчи на любовта, по- грижете се за себе си. Не излизайте от дома. Бъдете внимателни. След няколко седмици
ще победим този злодей!“
По-рано стана ясно, че Орландо и Пери
отменят датата на сватбата си заради коро- навируса.
     Емили Блънт на премиера с червена кожена рокля
   П
П
и
миера на „Тихо място, част II“ в Роуз театър в Ню Йорк мина невероятна- та Емили Блънт, чиято роля на Евелин
о
оч
че
е
р
р
в
ве
е
н
ни
я
я
к
ки
ил
л
и
им
м
н
н
а
а
с
с
в
ве
е
т
то
ов
вн
на
ат
та
а
п
пр
ре
е-
   Абът остава една от най-отличителните в кари- ерата й до момента. Заедно с нея бе и съпру- гът й Джон Кразински, който като актьор, режи- сьор, сценарист и продуцент на „Нито звук 2” е водещата фигура в реализирането на продук- цията.
За събитието тя беше избрала червена коже- на рокля. Тоалетът й контрастираше на синия костюм на съпруга й Джон Кразински.
„Тихо място“ беше един от изненадващите хитове на 2018-а, предлагайки на публиката вълнуващ трилър с младо семейство, опитващо се да оцелее в свят със страховити същества.
-
  Космонавтите под карантина преди мисия в Космоса
Космонавтите, които на 9 април трябва да полетят към Международната космическа станция, имат наложена забрана да напус- кат Звездното градче. Даже такива традиционни дейности като посещението на Кремълската сте- на и на дома на Сергей Корольов преди старта ще бъдат отменени от съображения за сигурност.
Отменени са всички екскурзии и командиров- ки в чужбина с изключение на тези, които са край- но необходими.
Стартът на транспортния пилотиран кораб „Союз МС-16“ с екипаж руснаците Анатолий Ива- нишин и Иван Вагнер и американеца Кристофър Касиди към МКС е планиран за 9 април от космод- рума Байконур. Планираната продължителност на полета на експедицията е 196 денонощия.
  Даниел Петканов
сИи присади коса в Турция
звестността изисква жертви. Това доказва Даниел Петка- нов, който се подложи на скъ- па процедура, за да се сдобие
с нова прическа.
„Насадих райграса“, написа той ше-
говито в социалната мрежа.
Петканов не крие, че отишъл в кли-
ника в Истанбул, където му присадили новата коса.
Лудият репортер показва нагледно процедурата в свой блог, а под него голяма част от последователите му го взеха на майтап.
Според Петканов, след като започ- нал да оплешивява, козметиката не по- могнала и той взел решение да потър- си специализирана помощ.
По-рано Ваня Джаферович си приса- ди коса точно като тв водещия. Бивши- ят футболист на „Берое“ също показа публично своята промяна.
18 - 24 март 2020 г. 61
  


















   59   60   61   62   63