Page 60 - BG VOICE Канада Брой 11 (454), 18 март 2020 г.
P. 60

 BG VOICE
рСоди първата си рожба
 СВАЛЕТЕ СИ МОБИЛНОТО ПРИЛОЖЕНИЕ BG LINKED И ПУБЛИКУВАЙТЕ БЕЗПЛАТНА МАЛКА ОБЯВА В РЕАЛНО ВРЕМЕ
     Славея Сиракова
 Наоми Кембъл в паника заради коронавируса
Наоми Кембъл изпадна в паника заради раз- пространението на коронавируса в САЩ. За да може да се движи навън без никак- ви притеснения, че може да се зарази, моделът си купи специален предпазен костюм. Звездата, коя- то има страх от микроби, си е набавила и най-до- брите маски, както и очила, които да носи.
Кембъл публикува в Instagram няколко снимки от летището в Лос Анджелис. От тях се вижда, че подобно на лекарите, тя носи най-добрите пред- пазни средства.
Наоми има фобия от бактерии, заради което си е създала стриктни правила за лична хигиена. Още преди да се появи коронавирусът, тя пъту- ваше с маска, ръкавици за еднократна употреба и антибактериални мокри кърпи, с които да по- чиства навсякъде.
  лавея Сиракова роди пър- вата си рожба. Хубавата но- вина съобщи Илиана Рае- ва във Facebook и уточни,
че бебето е момиченце. Радостната баба посочи и как ще се казва вну- чето й – Емили.
Илиана Раева благодари на зет си и дъщеря си за емоциите, които са й донесли. „Днес станах бабаааа за втори път! Добре дошла, божестве- на ЕМИЛИ! Нека Бог бди над житей- ския ти път!”
Щастливата мама се сгоди за своя приятел Иван, от когото е бебето, но смята да се отдаде на грижите за но- вороденото и не бърза със сватба- та. Дотогава нейната сестра Виоле- та трябва да роди второто си дете, с което внучетата на Илиана Раева и Наско Сираков ще станат 3.
 Мегз е сама, но щаЗстлива
а това, че Мегз и бизнесменът Румен Рончев са се раздели- ли, стана ясно още в начало- то на годината.
„Опитахме се да се съберем след смъртта на майка му, когато той си татуира името ми. Стана още по-зле. Причината е несъответствие в мо- ралните ни възгледи. И най-вече не- съответствие на тема колко важни са парите в живота на хората. Има и други драми, но с тях ще напиша книга”, пише Мегз.
„Двамата вече нямаме общо и как ще продължи той с живота си и с об- щите ни фирми, вече не е моя тежка отговорност”, уточнява дизайнер- ката и се чуди колко много глупос- ти може да направи човек от любов.
„Трябваше да взема много теж- ко решение и вярвам, че постъпих правилно. Това е”, обясни Мегз.
Ед Шийрън мечтае зПа поне 5 деца
евецът Ед Шийрън разкри, че иска със съпругата му Чери Са- аборн да имат поне 5 деца, че отдавна мисли за своите на-
следници и дори си е оставил място по тялото, където да направи татуировка за всяко едно от тях.
Шийрън, който сключи брак тайно през 2018-а, вече е измислил каква ще бъде татуировката – пет кръга, в които ще му нарисуват отпечатъците на дла- ните на неговите наследници.
29-годишният певец е известен с тату- сите си – гърдите, ръцете и гърбът му са почти изрисувани, като любимите му са картинките от комикси.
„Ед произхожда от голямо католиче- ско семейство и иска да има къща, пъл- на с деца“, коментира близък приятел на музиканта. Той разкри, че изпълнителят има нещо като олимпийските пръстени на гърба си.
  Откриха планета, на която вали железен дъжд
Учени са засекли екзопланета, където време- то постоянно е облачно и вали дъжд от горе- що течно желязо. Планетата била открита с инструмента ESPRESSO на телескопа на Европей- ската южна лаборатория в Чили. Тя се намира на 640 светлинни години от Земята и е два пъти по- голяма от Юпитер - най-голямата планета в Слън- чевата система.
Радиацията на планетата е 4000 пъти по-голя- ма от радиацията, която Земята получава от Слън- цето, като температурата на повърхността й през „деня” достига 2400 градуса по Целзий. При тази температура металите на планетата се изпаряват, а силните ветрове отнасят железните изпарения към по-отдалечената от звездата страна, където те се кондензират в железни капчици.
    60
18 - 24 март 2020 г.







































































   58   59   60   61   62