Page 59 - BG VOICE Канада Брой 11 (454), 18 март 2020 г.
P. 59

 BG VOICE
Били Айлиш
си подари
Бскъпо бижу
или Айлиш си купи златна верижка с украса от черни диаманти, за да отбележи спечелените наскоро от нея 5 награди„Грами”.
18-годишната певица спечели пет от шестте отличия, за които беше номинирана, включително че- тирите водещи награди.
Според информация на сайта TMZ.com, тя е купи- ла направена по поръчка 14-каратова златна верижка с медальон с изображението „5Х”, украсен с черни ди- аманти, за да отбележи триумфа си на въпросната це- ремония.
Неизвестно е каква сума е платила Айлиш за вериж- ката, но подобно бижу струва около 30 000 долара.
По-големият й брат Финиъс О’Конъл, който получи „Грами” за продуцент на годината, разкри, че двамата се почувствали объркани от постигнатия от тях невероя- тен успех.
Селена
Гомес с нова пПрическа
евицата, която е почитателка на се- риала „Приятели“, изтъква, че Рей- чъл, която се играе от Дженифър Анистън, й е любимка. Доскоро Го-
мес залагаше на прическа тип боб, но подоб- но на Кейт Мидълтън, тя е решила да екс- периментира и да се подстриже на няколко пласта.
Според звездата прическата на Рейчъл е копирана от милиони жени по света, които симпатизират на героинята. Тя обаче е реши- ла да не имитира и така характерните за нея руси кичури.
Докато изпълнителката получава поздрав- ления за новата си прическа, тя сподели в социалните мрежи, че вече се движи с мас- ка заради коронавируса. Преди броени дни тя летя заедно с майка си до Чикаго, заради което двете бяха забелязани с предпазните средства на лицето.
 СВАЛЕТЕ СИ МОБИЛНОТО ПРИЛОЖЕНИЕ BG LINKED И ПУБЛИКУВАЙТЕ БЕЗПЛАТНА МАЛКА ОБЯВА В РЕАЛНО ВРЕМЕ
      Дъщеричката на Роби Уилямс пише песни
Дъщеричката на британския певец Роби Уи- лямс е започнала да пише собствени песни, съобщи Контактмюзик.
Гордият татко лично се е похвалил с уменията на дъщеря си в интервю за американска телеви- зия.
Тиодора Роуз, наричана Теди, е едва на 7 годи- ни, но вече доказва, че е наследила авторския та- лант на известния си баща, пишейки текстове за песни „от нулата”.
Изпълнителят и преди е хвалил музикалните способности на Теди, наричайки я най-даровития член на семейството.
Певецът и съпругата му, актрисата от САЩ Айда Фийлд, имат четири деца. Роби Уилямс не крие притесненията си, че когато всички те започнат да четат, ще научат от интернет какви ги е „тво- рил” баща им в миналото.
     Куче под карантина в Хонконг, не е с коронавирус
Резултатите от изследването на кучето, по- ставено под карантина в Хонконг заради по- дозрения, че е заразено с коронавирус, са отрицателни. Това намалява опасенията, че е въз- можно вирусът да се предава от човек на живот- но.
Отрицателният резултат от теста обаче не оз- начава, че кучето не е заразено с вируса, заявиха вирусолозите.
Резултатите от теста няколко пъти бяха „слабо положителни” от края на февруари от проби, взе- ти от носа и устата. Това наложи допълнителни из- следвания, за да бъде установено дали е заразе- но, или пробите са замърсени от околната среда.
Според Световната здравна организация засе- га няма доказателства, че домашни питомци мо- гат да се заразяват с новия коронавирус.
  Аманда Байнс развали годежа
ктрисата развали годежа си с Пол Майкъл и изтри всич- ките си общи снимки с него от Instagram. Звездата и мъ-
жът, с когото се запозна по време на своето лечение в психиатрична кли- ника, бяха сгодени малко повече от 3 седмици.
Въпреки че Аманда не е съобщи- ла официално каква е причината за раздялата, Майкъл потвърди за нея.
33-годишната звезда ядоса роди- телите си с решението да сключи брак. Оказа се, че и двамата са се ле- кували от зависимостта си към нар- котиците. Тя се сгоди навръх Свети Валентин, като публикува снимка с годежен пръстен и каза, че е откри- ла любовта на живота си.
Актрисата има планове да създа- де своя модна линия, но според за- познати раздялата с приятеля й ще й се отрази негативно.
18 - 24 март 2020 г. 59
  
































































   57   58   59   60   61